Wkanl

Hoe je gracieus accepteren een onaantrekkelijk geschenk van de in wetten

Als je schoonouders zijn beroemd voor het geven afgrijselijke of zelfs ongepaste geschenken die u nodig heeft om te leren en actief de praktijk de kunst van het gracieus accepteren van een geschenk, hoewel het maakt je wilt uitvoeren in horror. Vergeet niet, deze mensen zullen voor altijd in je leven, dus het vinden van een manier om een ​​echt dankbaar reactie die niet meer bezadigde of nep leveren zal je relatie helpen niet alleen met uw in-wetten, maar met je partner ook.

Stappen

Hoe je gracieus accepteren een onaantrekkelijk geschenk van de in wetten. Wees op alles voorbereid.
Hoe je gracieus accepteren een onaantrekkelijk geschenk van de in wetten. Wees op alles voorbereid.
 1. 1
  Wees dankbaar dat ze je willen een cadeau te geven. Meer dan waarschijnlijk dit cadeau werd gegeven aan u uit liefde of op zijn minst aandacht voor uw rol in het leven van hun kind. Houd dat in gedachten en zeg tegen jezelf dat het niet uitmaakt hoe gek of raar het ook is, er was een goede gedachte en zorgzame intentie erachter.
  • Besteed aandacht aan het gebaar en niet het item. Je schoonouders nam de tijd om de hand te selecteren een cadeautje speciaal voor jou. Hoewel het niet uw keuze kunnen zijn, proberen te concentreren op het gebaar in plaats van het "ding."
 2. 2
  Wees op alles voorbereid. Vergeet niet dat een geschenk is een teken van genegenheid of waardering voor je een andere persoon. Iedereen heeft verschillende smaken en interesses en niet iedereen kan de Martha Stewart van het geven van geschenken. Als je bereid bent om de ontvanger van een fel oranje-gestreepte jumpsuit of een paar groene fuzzy dobbelstenen zijn, u hopelijk niet leveren een blik van walging of teleurstelling.
  • Als het cadeau met de hand gemaakt, ongeacht hoe slecht het is in uw ogen, koester het. Ze zijn gegaan naar de moeite van niet alleen geven u een item, maar ook hun tijd en vaardigheden is rijkelijk op het ook. Dit betekent veel, dus zeker reageren op het gebaar van vriendelijkheid en toewijding aan je achter het eerder dan het geschenk zelf.
 3. 3
  Reageer gebaseerd op de reactie van uw in-wetten '. Doen ze er duizelig van vreugde en verwachting over het geven van u de gave, alsof ze vol trots? Zorg ervoor dat u aansluiten bij hun reactie met jou door te verschijnen als enthousiast en blij toen ze leveren het geschenk. Barsten hun bubble op dit moment is slechts kleingeestig.
 4. 4
  Visualiseer dat ze je iets wat je echt nodig hebt of wilt hebben gegeven. Een goede manier om een ​​verbaasde reactie verbergen is om mentaal blokkeren de onaantrekkelijke punt en doen alsof ze het geschenk dat je altijd al wilde hebben geleverd. Probeer niet om uw reactie overdrijven of anders het kan komen af ​​op zoek gefaseerde of nep. Echter, alleen denken aan het geschenk van je dromen kan direct leiden tot een warme glimlach op je gezicht en vriendelijk, dankbaar woorden in de richting van je schoonouders.
  • Commentaar op een positief aspect van het geschenk. Zelfs als je een band-ijzer hebben ontvangen voor een cadeau, snel kiezen uit een karakteristiek en geef het een positieve draai. Bijvoorbeeld, kan een bandenlichter zeer nuttig zijn in het geval je een lekke. Terwijl u misschien hopen op een mooie armband of die jas die je hebt je oog gehad op, vind nut en / of schoonheid in hun aanbod.
  • Bespreek manieren waarop u de gave gebruiken. Zelfs als het geschenk is een afzichtelijk vaas, wijzen op een ideale plek waar u het kunt zetten op het display of om meer niet enthousiast worden permanent tentoongesteld, suggereren het zal zijn gewoon perfect voor een bloem die alleen in bloei voor een kort seizoen tijdens het jaar. Je schoonouders willen weten dat hun gift is niet alleen geliefd maar kan worden gebruikt en gewaardeerd.
  • Bedenk dat de gave iets dat anderen kunnen koesteren kan zijn. Misschien bent u niet in de designer tassen, maar veel van je vrienden ze dragen. Als je schoonouders opgepikt op het idee dat je vriendjes van hen houden, kunnen zij hetzelfde hebben gedacht portemonnee zou hebben gemaakt naar het perfecte cadeau. Misschien zou je vriendjes zijn overweldigd door blijdschap, hoewel de portemonnee is niet uw stijl. Je zou in staat zijn om uiteindelijk rustig passeren dergelijk geschenk aan hen, maar in de tussentijd, act rapt.
 5. 5
  Voorzichtig informeren naar de betekenis achter het geschenk. Als blijkt dat ze zetten veel aandacht in energie gestoken in het kiezen van de afschuwelijke legerbagage, doe ze dan een plezier en vragen over de oorsprong ervan. Informeren over wat ze hebben geleid tot de keuze van de gift en, vooral als ze je een exotisch geschenk hebt gegeven, vragen over de betekenis erachter. In sommige gevallen is een lelijk standbeeld, bijvoorbeeld kan een wondermooi verhaal erachter hebt, die u helpen begrijpen waarom de schoonfamilie geselecteerd is voor u, zoals het een vruchtbaarheidssymbool of een teken van eeuwige vriendschap. Dat kan genoeg informatie om je gedachten te veranderen over haar onaantrekkelijkheid zijn!
 6. 6
  Zeg altijd - en meen het. Wees oprecht met je dank je wel. Na het maken van opmerkingen over hoe je van het item, geef ze een knuffel (als je je comfortabel voelt). Anders, een warme glimlach en een reactie als: 'Dank je wel, ik hou ervan, "zou voldoende moeten zijn.
  • Niet te lang blijven hangen op het geschenk. Na een paar korte, aangename commentaren en vertel uw schoonouders dank u, door naar de volgende geschenk of activiteit van de dag. Als je te lang hangen op het geschenk, uw dank je overdreven en misschien niet zo oprecht klinken.
  • Schrijf een bedankbriefje. Zelfs als u een zeer nauwe relatie en opende het geschenk voor de in-wetten, een korte, hartelijke dank je kaart kunt u scoren veel punten. Richten de nota over het gebaar en uw waardering.
 7. 7
  Bedenk waar u het item zal worden weergegeven als het moet worden weergegeven. Er zijn diplomatieke plaatsen om een ​​ongewenste display-item plaatsen. Als je een kamer, dit is een uitstekende keuze, vooral omdat je zal niet in er veel, maar als ze bij je blijven, zullen ze krijgen om het daar te zien. Een studie, hol, man hol of ander gebied waar een breuk in je eigen favoriete decoreren thema zo'n grote invloed zal hebben kan ook een goede keuze te zijn, net als een plank, dat is hoog of zelfs meer dan een deur. Probeer niet te krijgen in de situatie van het hebben van te zweep uit het object elke keer dat ze komen op bezoek, uiteindelijk zul je spullen omhoog!

Tips

 • Probeer niet te re-gift het item - je weet nooit hoeveel graden van scheiding heb je tussen je. Het volgende wat je weet hun unieke geschenk kon worden tentoongesteld in een van hun vrienden thuis en u zult zo ondankbaar worden beschouwd. Een uitzondering hierop kan zijn als ze je designer spullen die lijkt veel op elkander hebt gekocht en het is beter geschikt voor een discrete vriend.
 • Niet te veel lezen in de gave en krijg overstuur want het is niet wat je wilde of normaal zou genieten. Het geven van geschenken is over het gebaar en intentie, niet het item.

Waarschuwingen

 • Als u niet beschikt over een goede relatie met je schoonouders en u denkt dat het ongepast of onaantrekkelijke geschenk werd gegeven aan u "on purpose", gewoon lachen en bedanken - dat is het. Drop het onderwerp en proberen om verder te gaan. Geef ze niet de bevrediging van je verder gaat. In feite, door geen reactie of begrip (aka "acting dik"), dat het geschenk is een opgraving, ondermijnen je eventuele toekomstige mogelijkheden voor dergelijke "wees" het geven van geschenken.
 • Laat nooit zelf te vijandig geworden of zichtbaar handelen teleurgesteld bij het ontvangen van een lelijke geschenk van je schoonouders. Een reactie als deze zal alleen kwetsend zijn en kan wrijving tussen u en uw echtgenoot veroorzaken. Handelen als dit meer dan een keer zal ze teleurgesteld in u, dat is erger dan iemand teleurgesteld in een geschenk.