Wkanl

How to be weird

Houd je van het zijn willekeurige, of gewoon raar? Misschien bent u moe van wordt net als ieder ander, en lang uniek te zijn. Hier zijn enkele ideeën over hoe raar zijn.

Stappen

How to be weird. Wees niet iemand die je niet en zeggen wat je denkt.
How to be weird. Wees niet iemand die je niet en zeggen wat je denkt.
 1. 1
  Wees niet iemand die je niet en zeggen wat je denkt. Als je iemand kopieert u kan worden bestempeld als een poser of wannabe
 2. 2
  Meteen, moet je stoppen met zorgen te maken over wat andere mensen denken! Stop met zorgen te maken over uw afbeelding. Sta jezelf toe om te zien schreeuwen in het openbaar, of overslaan rondom zorgeloos in de straat. Uw reputatie maakt niet uit, je bent een excentrieke nu.
 3. 3
  Als u staan ​​bekend als normale of super conservatieve, stop het lezen van deze pagina, tenzij u zich volledig inzetten om een volledige levensstijl veranderen.
 4. 4
  Invent woorden, plaatsen, en de douane. Verzin een vakantie, en geef het een rare naam, dan wanneer de dag komt rond, word uitgedost. Zoals, als was het een feestdag genaamd International Action Figure Day, krijgen een ton van action figures en naspelen van de scènes uit de film / tv-serie of de strip!
 5. 5
  Als halloween rond komt, verkleden als iets echt raar. Net als een Jedi krijger of een persoon van wie bekend als dom. Ze zijn daar!
 6. 6
  Aanloop naar willekeurige mensen op straat en zeggen dingen als 'hallo oma! Ik heb je niet gezien in jaren! " Terwijl grijnzen, of 'Oh my gosh! Alles goed met je? ' Wanneer ze zijn duidelijk in leven, fijn en goed.
 7. 7
  Wild schommelen de toon en de toonhoogte van je stem op verschillende tijdstippen.
 8. 8
  Heb een modewoord. Maak er iets wat niemand anders heeft gewerkt, maken het buiten het gewone. Maar zeg het niet te veel, mensen de neiging om gemakkelijk te ergeren.
 9. 9
  Zeggen willekeurige dingen zoals zinnen of feiten.
 10. 10
  Voor de hand liggende. Of misschien de dingen die zou duidelijk moeten zijn, maar zijn niet aan iedereen om je heen. En wijzen op slimme dingen die nuttig zijn 5 minuten geleden zou zijn geweest, om ze te laten denken dat je langzaam maar geestige.
 11. 11
  Personifiëren dingen. Knuffel mensen gedurende 30 seconden uit de lucht. Doe alsof je video games zijn je beste vrienden of een gesprek met een levenloos voorwerp!
 12. 12
  Overreageren. Bijvoorbeeld, als je een stiekeme, alsof het een grote ontdekking. Of, als je een kleine slechte zaak, graag vergeet te duwen in je stoel of gevouwen van een stuk papier, worden depressief. Ik bedoel niet te zijn melancholie, doe het gewoon af en toe als u liever.
 13. 13
  Focus op een enkele, vreemd, ding. Bijvoorbeeld, zijn uiterst beleefd, schelden mensen wanneer ze gebruik maken van onjuiste grammatica, als ze hun ellebogen op tafel, spreken in een accent, etc. Mixing it up echt helpt bij het verhogen van uw weirdness.
 14. 14
  Krijg een obsessie, maar maak het out-of-the-blue. Misschien Dora de Explorer of warme geitenmelk. Dit zou een slecht idee zijn als je de neiging om interesse in dingen gemakkelijk verliezen. Dingen van andere culturen zijn zeer effectief, bijvoorbeeld het confucianisme en andere vormen van filosofie.
 15. 15
  Flappen wat gedachten zwerven door je hoofd.
 16. 16
  Interject een 1/2 gedachte in een gesprek. Voor de beste resultaten te verzekeren dat uw 1/2 gedachte heeft niets te maken met het gesprek.
 17. 17
  Zodra u een succesvolle rare afbeelding, zal woord te verspreiden van uw excentriciteit en je kon een volkomen normaal persoon te zijn, maar nog steeds worden gezien als raar. Op dit punt heb je je doel bereikt.
 18. 18
  Roep andere mensen willekeurige namen, zelfs vreemde namen, zoals bijvoorbeeld je vriend maakt u kennis met een andere persoon, en het eerste wat je zegt is, "hallo loodje," ook al heb je geen idee wie de persoon is, en je blijft bellen ze dat. Dan op een dag begin je ze een andere naam roepen. Zie tips.
 19. 19
  Hebben vreemde smaak in voedsel. Zoals bijvoorbeeld zeggen: "Oh my gosh! Zijn die Oreo's? Ze zijn zo pittig! Ik wist niet dat ze die hier verkocht!" of "Deze pickles smaken als behang van mijn broer."
 20. 20
  Doen alsof je niet weet wat sommige specifieke dingen zijn. Zoals, "Hey, ______. Wil je een banaan? ' En dan zeggen: "Wat is een banaan? '
 21. 21
  Als mensen om je nu al zeggen dat je rare nemen hun woord te geloven en wees gewoon jezelf. Zie tips.
 22. 22
  Heb een handtekening ding dat je doet. Bijvoorbeeld, een dom lopen, of blaffen naar elke telefoonpaal je ziet.
 23. 23
  Handelen boos over kleine dingen, zoals als je vriend stappen op een mier. Wacht niet te lang worden verstoord, zal gewoon een goede minuut of twee ze lachen.
 24. 24
  Dragen wat je wilt. Gewoon niet te veel van een inspanning. Zie tips.
 25. 25
  Praat tegen jezelf, gewoon niets te persoonlijk te openbaren en doe het niet de hele tijd, net als iemand rond u negeert enz.
 26. 26
  Vind dom acroniemen voor echte woorden. Bijvoorbeeld, STOM kan Special Getalenteerde Eenhoorn Pickles In Distress.
 27. 27
  Lachen hysterisch op elk willekeurig ding bijvoorbeeld: zie je een pen, en dan ineens je lachen om het non-stop! Hoe om te lachen op elk willekeurig ding? Nou alles wat je hoeft te doen is denken aan iets heel grappig, zoals: een potlood draagt ​​een tutu en heeft een baard.
 28. 28
  Last but not least, zoeken en kijken, lezen, spelen, etc, vreemde dingen. Als Charlie The Unicorn, The Lord Of The Rings en Star Wars bijvoorbeeld! Nu je klaar om op de wereld!
 29. 29
  Fungeren als een klimplant in de schoolvakanties. Staren en volg een van je oude vrienden rond.
 30. 30
  Als uw school heeft kluisjes, plaatsen willekeurige foto's om willekeurige volkeren lockers.
 31. 31
  Gebruik tekst taal, zoals omg, lol, wtf, enzovoort.
 32. 32
  Kleding is een belangrijk onderdeel van het zijn gek! Combineer vloekende kleuren of patronen. Verkleed in ongewone kleding, zoals fee vleugels, hoeden heksen ', of vampiertanden. Halloween kostuums zijn altijd geweldig.
 33. 33
  Voeren rond een knuffeldier of een bepaald object 24/7. Als het een of andere manier verloren gaat, moet je gebroken hart zijn!
 34. 34
  Spreken met vreemde accenten, en spreken wartaal.
 35. 35
  Zoek een willekeurig woord dat je liefde - Gebruik het consequent. Zeg het aan mensen op school, aan de kassier, aan vreemden, en om iedereen die je wilt.
 36. 36
  Kies een vreemde hobby, zoals het verzamelen van verpakking pinda's en draaien ze in sculpturen, het maken van piñatas, het schilderen van uw neus, of het schrijven van slechte gedichten over chipmunks met horens.
 37. 37
  Iedere dag (of week, of maand...) kiezen voor jezelf een nieuwe identiteit. Worden Napoleon, de president, een prinses, een prins, een Elf, enz. Vergeet niet om denken en handelen als die persoon zou doen.
 38. 38
  Heb een vreemd huisdier, zoals een pet rock, een huisdier frisdrankblikje, of een huisdier sneaker. Neem het overal met je mee, en praten met het.
 39. 39
  Word een expert op een vreemd onderwerp, zoals banken, wolken, of toiletten.
 40. 40
  Koop een klein item (gummen, rollen tape, wc-papier) in bulk, en dwalen rond een openbare plaats (zoals het winkelcentrum) passeren ze uit. Probeer iets te zeggen als: "U zult deze nodig hebben", "Niet weggaan without________", of, "Net als mijn moeder gebruikt om me te maken Yessirey -! __________ Is een onmisbaar item Nooit het huis verlaten zonder het"
 41. 41
  Vraag willekeurige mensen of ze een neushoorn en olifant, enz., "Ergens hier in de buurt" hebt gezien. Lijken serieus over.
 42. 42
  Praat met struiken, je hand, een muur, de stoep, etc...
 43. 43
  Koop een ladder en neem het overal mee naartoe...
 44. 44
  Probeer sppehlinjth woorden anders! Als je denkt dat 'Think' moeten aj hebben en ben erin, ga je gang en maak het 'Tjhimk', of als 'Diabolical' heeft slechts een liter en de a's moeten e's, maken het 'Diebolice'! Wees creatief, en erop aandringen dat het is hoe je dat woord te spellen!
 45. 45
  Beginnen te lachen willekeurig een paar seconden tijdens de les, dan eindigen met een paar hoest.
 46. 46
  Om een punt te maken, gebruiken geluidseffecten. Idealiter, ten minste de helft van wat je zegt moet volledig onzinnig.
 47. 47
  Make up nieuwe woorden. Ninjas hebben ninjosity en ninjitude, bijvoorbeeld. Gebruik deze woorden voortdurend, precies zoals de officiële woorden. Als iemand je vertelt iets is niet een woord, vertel hen is het nu.
 48. 48
  Wees gewoon jezelf.
 49. 49
  Niet schelen wat mensen denken. Je hoeft niet een etiket, behalve misschien raar, want niemand kan denken aan iets anders om u te bellen. Maar dat is geen slechte zaak. Raar betekent gewoon dat je niet een ander label hebben. # Probeer niet om te dragen wat iedereen draagt. Kleding is een groot deel van de labels. Als mensen het dragen van skinny jeans, slijtage gescheurd bell bottoms. Als mensen dragen checkers, dragen sommige gek ontwerp. Mix it up. Probeer tweedehands winkels, of Wal-Mart.
 50. 50
  Verwerven van een vreemde smaak voor eten en drinken.
 51. 51
  Zoek een obsessie.
 52. 52
  Zoek een geluid dat je maakt de hele tijd.

Tips

 • Praktijk niet lachen om jezelf. Je kunt oefenen met een vriend, ouder, gevuld dier, of zelfs uw huisdier rock!
 • De echt raar hoeven niet te proberen. Niet uit te gaan van uw manier om raar te handelen.
 • Voor schreeuwen willekeurige dingen, denk maar voordat als 'Holy vlindervleugels' of 'sappige katten niet dragen van een bril' etc. Voor willekeurige feiten, kijk willekeurige feiten bij een zoekmachine. Ga van daaruit verder.
 • Als iemand zegt dat iets beledigend voor u, of zeggen dat je raar op een beledigende manier bent. Ze het gevoel alsof ze net gaf je het grootste compliment!
 • Een vreemde taal leren en te breken in een gesprek of een lied op willekeurige tijden, terwijl mensen met je praten!
 • Proberen om een ​​strak gezicht houden wanneer u iets zeggen als 'pas op voor hooded katten dragen 87 carburateurs richting appeltaart'
 • Sommige mensen zullen denken dat je probeert grappig te zijn dus klaar voor de kritiek van uw handelingen
 • Ook de kleding van de manier waarop u wilt. Alleen niet vergeten niet te ver te gaan.

Waarschuwingen

 • Hebben alle van dit spul in de voorkant van een leraar of een ander lid van het gezag niet doen, kunnen zij u doorverwijzen naar een therapeut.
 • Zorg ervoor dat u bent absoluut zeker van dat dit de levensstijl die u wilt op te nemen. Het zal moeilijk zijn om eruit te komen, en minder 'raar' en nog veel meer volwassen.
 • Weet dingen die imiteren of spiegelen mensen met een echte handicap niet doen.
 • Weirdness is een levensstijl. Voorkomen dat raar als het je zou kunnen krijgen in echte problemen, en wanneer het totaal ongepast, maar weirdness moet anders wordt uw manier van leven.
 • Doe niets te riskant niet alleen uniek te zijn!
 • Onthoud - Als onder de leeftijd van 9, kunnen anderen je zien als 'schattig'. Hoewel sommige kunt u zien als 'Oh my gosh de arme ouders.' Zorg ervoor niet in verlegenheid te brengen moeder / vader / sis / bro / gran / grampa teveel.
 • Vergeet niet dat sommige grappen kwetsend zijn, dus wees voorzichtig niet om iemand te beledigen te veel. Er is een grens aan wat je kunt zeggen over iemand. Maar toch zeggen wat je denkt, zelfs als de persoon gewond is moet je niet niet zeggen wat je denkt, maar niet extreem botte zijn met het.
 • Niet jezelf in elkaar geslagen.
 • Niet aanbevolen voor mensen die een baan als artsen, psychiaters, die helpen de geestelijk zieke of gehandicapte kinderen en volwassenen hebben, en leraren, etc.
 • Een aantal van de stappen in deze handleiding kan klinken alsof je handelt, zelfs voor het publiek - dus je zou kunnen eindigen in een centrum voor diverse gekke mensen. Psychotische verschilt van raar.
 • Als u wordt offensief, stoppen. U kunt elders raar zijn.
 • Wees niet griezelig, zullen mensen gewoon denken dat je er niet al in het hoofd.
 • Onthouden van kwijlen, omdat het wordt gezien als griezelig.
 • Wanneer u niet raar, kunnen mensen nog steeds behandelen je alsof je een complete eikel.
 • Niet imiteren echte mensen.
 • Niet ergeren mensen!

Dingen die je nodig hebt

 • Een verbeelding
 • Een goed gevoel voor humor
 • Een willekeurig object
 • Een gekke outfit