Wkanl

Hoe maak je een normale tiener te zijn

Heb je ooit wil gewoon een "normale" teenager te zijn? Zet je schrap voor enige teleurstelling, want er is niet zoiets. Het hele punt van het zijn een tiener is, zodat u zelf kunt definiëren als een individu, niet zo dat je kunt zijn "normale" - dat wil zeggen, net als iedereen.

Tijdens je tienerjaren, bent u niet veronderstellen te maken over de inpassing in de "in de menigte." Uw tiener jaren worden geacht te zijn over het definiëren van wie je werkelijk bent en wat je wilt bereiken als je de volwassenheid nadert.

Stappen

Hoe maak je een normale tiener te zijn. Uitzoeken wat je uniek maakt.
Hoe maak je een normale tiener te zijn. Uitzoeken wat je uniek maakt.

Persoonlijk

 1. 1
  Uitzoeken wat je uniek maakt. Wat heb je lijkt te willen dat andere mensen niet schelen zo veel? Wat kleding, muziek of films wordt u aangetrokken? Wat zijn je favoriete en minst favoriete voedsel, dieren, enz.?
 2. 2
  Probeer verschillende persoonlijkheden. Soms tieners verhuizen van kliek om kliek in een poging om een ​​dat maakt hen het meest thuis voelen vinden. Als je geluk hebt zoals sommige tieners, zijn er geen kliekjes, zodat je vrij kunt bewegen. U kunt dit doen, ook, of u kunt separatistische zijn en snijd je eigen niche. De meeste tieners tegen de tijd dat hun zijn in de bovenbouw van de middelbare school hebben de neiging om te willen mengen in de menigte en de klieken uitsterven. Maar er zijn kliekjes in de volwassen wereld ook. Probeer alles, want uiteindelijk heb je niets te verliezen (zolang het niet gaat om jezelf of anderen te kwetsen)
 3. 3
  Druk jezelf. Als je van de kleur magenta, draag het, en niet luisteren naar wat andere mensen zeggen (ook al is het een beetje zou kunnen krijgen om u in eerste instantie).
 4. 4
  Harder uzelf tot. Tieners kunnen een aantal van de wreedste wezens op aarde. Maakt niet uit wat je doet, bent u gebonden om te belachelijk gemaakt of belachelijk gemaakt op een bepaald punt. Leer hoe je het niet persoonlijk op. Als uw school lijkt te zijn koel met iedereen, dan profiteren van het!
 5. 5
  Zoek gelijkgestemde mensen. Zij zouden niet op uw school, dus overweeg zoek elders naar nieuwe vrienden, degenen die zult begrijpen waar je vandaan komt vinden. En als je ze niet vinden, maar wees geduldig, zul je waarschijnlijk meer geluk op de universiteit of in de "echte wereld." Niet over een miljard vrienden, maar een paar nauwe degenen. Ook als je een meisje / jongen vriend, niet verlaten je vrienden of je zal gehaat worden. Gewoon omdat er mogelijk geen kliekjes of definitieve 'groepen' betekent niet dat mensen niet zijden zal plaatsvinden op een onderwerp.
 6. 6
  Probeer te blijven in de mode, maar hebben een eigen unieke uitstraling ook. Een persoon draagt ​​een disco outfit ziet er vrij smakeloos als iedereen is het dragen van jeans en een T-shirt, tenzij de disco outfit is terug in stijl. Het ziet eruit als 1940 en 1950 spullen komen terug in de mode de laatste tijd. Draag gewoon de dingen die je leuk vindt (zonder al te overboord). Nogmaals dit is afhankelijk van wat voor soort groep u opknoping met. Nogmaals, als er geen groepen, want het is met hedendaags middelbare scholen, dan kunt u vrij veel wegkomen met alles. Een tip:. Extreme conformiteit is een no-no Overeenstemming verwent uw individualisme.
 7. 7
  Verbreed uw definitie van muziek. Beperk je nooit om slechts een type van muziek of iets dom dergelijks. Gewoon omdat je Emo bent, Goth, Punk, zoiets, betekent niet dat je niet kunt luisteren naar The Format. Laat uw stijl afgesneden deuren voor u! Er zijn veel mensen die naar landen die inmiddels gaan uit naar het skatepark luisteren, en vele anderen die naar rap luisteren, maar zijn in een rockband.
 8. 8
  Probeer het krijgen van een vriendje of. U kunt ook enkele en zijn volkomen normaal als je ervoor kiest om op die manier te zijn, maar als je een meisje of een jongen je leuk vindt, wees niet bang om de eerste stap te zetten (lachen, praten, kijk naar zijn of haar gezicht / of de ogen), zijnde een tiener gaat heel veel interactie met anderen, en het geeft je ook ervaring voor een gezonde ontwikkeling. Maar, zich bewust zijn van alle seks en dingen die verder gaat met het hebben van een "te serieus" relatie, zeker als je ouders niet goed te keuren, of je religieuze / morele overtuigingen niet goedkeuren van geslacht, enz. Veel kerken, met name de katholieke kerk, zijn strikt op onthouding.

School

 1. 1
  Zorg ervoor dat u een uitstekende nemen. Het klinkt misschien waardeloos, maar het dwingt je om aandacht te besteden - en dan het lezen van uw notities een keer in de zoveel tijd echt verbetert uw testscores en maakt je een betere student, zodat je deze drie cirkels in vrede familie, vrienden en school kan hebben.
 2. 2
  Probeer op je. Niet slap af op het, want geloof het of niet, het is echt niet helpen leren.
 3. 3
  Hebben telefoon-nummers van een paar mensen in elk van uw lessen, je weet nooit wanneer je het huiswerk zult vergeten.
 4. 4
  Aandacht besteden in de klas en vragen stellen, zal je leraar leuk vinden en je cijfer zal uitmiddelen zelfs de meeste van de tijd.
 5. 5
  Respecteer je leraren, dan kijk je cijfers stijgen. Hij / zij werkt heel hard voor u om u een goede leeromgeving te geven. Toon je waardering: compliment een goede les, knikken met begrip en in overeenstemming zijn. Dat is eenvoudig:
  Maak het beste van elke klasse!

Hygiëne

 1. 1
  Oefenen. Als je aan wennen, het is echt leuk, en het houdt je gezond. Zelfs het lopen van uw hond onderaan uw blok zal u zich beter voelt. De oefening is ook een geweldige manier om stoom af te blazen.
 2. 2
  Poets je tanden en. Je hebt geen idee hoeveel beter je glimlach eruit ziet, als je eenmaal poetsen in de ochtend en voor het slapen gaan. Niet poetsen te hard, hoewel, zoals u kunt het glazuur beschadigen.
 3. 3
  Neem een elke dag. Veel gebruik maken van zeep en vergeet niet te scheren, meisjes! Was je haar om de andere dag, en op vrije dagen in een paardenstaart, of laat haar droog voor als 45 minuten, daarna föhnen. Het zal zo veel gemakkelijker zijn te stylen als zijn semi rechtdoor.
 4. 4
  Make-up dragen als je bent toegelaten. Draag zo weinig mogelijk. Sommige jongens zullen denken dat je een stuk beter uitzien zonder! Oogschaduw, mascara, concealer, lipgloss, weet je de basics. Het maakt je fris en mooi uitzien.
 5. 5
  Houd nagels mooi, houden ze schoon en gearchiveerd, ze niet bijten, en poets ze
 6. 6
  Was uw handen de hele tijd. Als u uw handen te wassen zo veel als je kunt, kun je nauwelijks ziek, en het uiterlijk zal veel aangenamer zijn.
 7. 7
  Houd altijd je haar leuk. Strijk het glad, zet het in een paardenstaart of vlechten, of krullen.

Tips

 • Vind manieren om plezier te hebben met je vrienden. Voor verschillende mensen betekent dit verschillende dingen. Voor skaters, doe wat gekke skate trucs en lachen. Overweeg paard, motorfiets, en autoraces, doel competities, paintball en air-soft. Voor verschillende groepen, zijn er verschillende dingen te doen. Computerspelletjes spelen, zoals de Sims, maar niet overboord te gaan. Kijk wat je wilt en luister naar de muziek die je denkt dat het beste klinkt.
 • Ben een individu. Laat uw eigen mening, maar sluiten niet uit iedereen anders.
 • Leren wanneer te stoppen en zeg nee! (Ex. Zeg, "Nee", wanneer iemand je vraagt ​​om te drinken of probeer een sigaar / sigaret roken zal je niet normaal of te koelen;. Zou het gewoon niet-rokers willen voorkomen dat om je heen Als je jonger bent dan 18, het. is illegaal en kan leiden tot kanker). Drinken is illegaal onder de leeftijd van 21 en veel mensen in de bars zijn knapperig van middelbare leeftijd dronkaards die je zal kauwen en spugen je op. Wiet is zo 1960, en het is illegaal (tenzij u in een van de twee of drie staten in de Europa), dus niet doen.

Waarschuwingen

 • Heeft alles wat je ongemakkelijk doet voelen niet doen. Als je merkt dat je onder druk gezet om iets dat geeft je een ongemakkelijk gevoel in je maag doen, opt out of stiekem weg. Betreurt zijn niet leuk, zelfs voor tieners.
 • NIET al je vrije tijd opgesloten in je kamer op social networking sites of videospelletjes te brengen. Ga naar buiten en wat frisse lucht en beweging. Je gaat om vet te krijgen.
 • De definitie van normaal is relatief. Wees bewust van culturele verschillen.