Wkanl

Hoe maak je een goede jonge dame

Wil je een goed gerespecteerde jonge dame? Lees verder om te leren hoe in slechts enkele stappen. Genieten.

Stappen

Hoe maak je een goede jonge dame. Zorg voor wat je hebt.
Hoe maak je een goede jonge dame. Zorg voor wat je hebt.
 1. 1
  Zorg voor wat je hebt. Er is geen punt in het piekeren over het feit dat je niet drie centimeter langer, of dat je ogen zijn groen en niet blauw als u dat wenst. Je moet werken met wat je hebt.
  • Wassen een keer per dag is essentieel, je gezicht nodig heeft om weer gewassen en gehydrateerd worden een keer in de ochtend en dan in de avond voordat je gaat slapen. Douchen vaak, en vergeet niet om je benen te scheren en onder je armen. Zorg ervoor dat u klaar een washandje, handdoek lichaam, en een vloer handdoek. Zorg ervoor dat u uw vloer handdoek recht te houden op de vloer, en het lichaam handdoek in de buurt door, en absoluut houd je washandje in de douche en nemen alle 3 uit als u klaar bent.
  • Je nagels moeten goed worden bewaard, moet u ze niet bijten of laat nagellak chip.
  • Haar moet goed worden onderhouden en gezond blijven, je moet niet verven het een onnatuurlijke kleur. Als je besluit om je haar te verven, laat nooit je roots te tonen. Ongeacht kapsel je draagt ​​moet netjes, schoon, en geschikt voor de gelegenheid zijn (dwz haar in een elastische band voor gym is comfortabeler, maar een updo meer geschikt voor een formeel zou zijn.) U hoeft niet te krullen of recht je haar, maar je kunt als je wilt.
  • Make-up moet worden natuurlijk overdag gebeurtenissen; getinte moisturizer is fantastisch als je duidelijke huid hebt. Een lichte minerale poeder foundation wordt aanbevolen als uw teint is vlekkerig en vol met vlekken. Een concealer die past bij je huidskleur is nuttig in het verbergen vervelende vlekken, maar laat je niet vallen in de 'meer is beter' valkuil, want het is echt niet, op zoek als een taart krijgt niet u dichter aan het zijn van een goede jonge dame. Zware oogmake-up mag alleen worden gedragen 's nachts evenementen, zoals het geval is met rode of andere donkere tinten lipstick. Maar men moet niet dragen van rode lippenstift met zware make-up, het moet een of het ander zijn.
  • Parfum moet zorgvuldig worden gekozen, een klassieke lichtere geur moet dagelijks worden gedragen, iets zwaarder om uit te gaan, maar vergeet niet om nooit iets je voelt dat je niet het vertrouwen om af te trekken hebben te dragen.
  • Wenkbrauwen zijn een zeer expressieve functie van uw gezicht en moet goed worden onderhouden. Echter, te plukken niet noodzakelijk of geadviseerd. Uw tanden zijn ook erg belangrijk en vaak verwaarloosd; er zeker van te poetsen en flossen hen minstens twee keer per dag. Met behulp van een mondspoeling is ook heel effectief.
  • Als je een lichte huid, schuim op de zonnebrandcrème en het behoud van uw eigen soort schoonheid. Tanning is niet alleen ongezond, maar het kan kijken slecht wanneer het begint te schillen.
  • Voor degenen die olijf gevild en kan een kleurtje te bereiken na enige tijd in de zon voorzichtig te zijn, lelijk tan lijnen zijn bijna net zo slecht als zonnebrand en moeten worden vermeden. Die van Afrikaanse afkomst met een donkere huid, in de wereld van looien je bent gezegend!
 2. 2
  Voor kleding, weet wat je het beste staat. Dit kan alles zijn van kleuren om texturen van stof die prachtig uitzien op je zijn. Draag kleding die geschikt is voor de gelegenheid. Niet iets dat is niet schoon of netjes te dragen, betekent dat niet goed gaan met een ander stuk van de kleding die je draagt, of dat is overdreven versierd. Bij het kopen van kleren kijken naar kwaliteit. U moet ook uw eigen persoonlijke stijl. Draag geen kleding alleen om populair te zijn of om te passen in een sociale norm.
 3. 3
  Vergeet niet dat kennis macht is. Een goede jongedame moet goed gelezen worden. Jane Austen, George Orwell, Shakespeare, Bronte, Dickens, Oscar Wilde, Henry James, Virginia Wolfe zijn allemaal goede voorbeelden van mensen die je zou moeten lezen. Een aantal van de klassiekers kan een proberen te lezen, maar je moet krijgen door hen, zijn er websites met veel noten op al deze boeken dus zelfs als je ze niet begrijpt, op tijd je wil.
  • Probeer ten minste twee verschillende kranten te lezen om de andere dag, te weten wat er gaande is in de wereld om je heen vanuit verschillende invalshoeken is van vitaal belang.
  • Met een brede kennis van muziek en kunst wordt ook aangemoedigd, muziek vooral meer dus deze dagen. Beperk jezelf niet tot wat het lokale radiostation flapt uit, wees avontuurlijk en gaan ontdekken. Luisteren naar klassieke en renaissance muziek, het is zeer rijk aan geschiedenis en cultuur.
  • Als je nog op school houden je studie is erg belangrijk. Zo veel mogelijk, studie dingen die je wilt en goed in zijn. Maar zorg ervoor dat u uw best te doen op alle onderwerpen en proberen te zijn geïnteresseerd in hen. Boven alles pretenderen niet om een ​​grote deal over iets dat je niet, de waarheid komt uit in de meest beschamende manier kennen.
 4. 4
  Blijf bij je principes. Je moet over een gedragscode die u houden ten allen tijde. Blijf niet te laat, niet gek, en altijd beleefd.
 5. 5
  Een hobby, zoals een sport of een instrument. Dit zal helpen om u meer interessante en getalenteerde persoon te maken. Na een passie is zeer aantrekkelijk voor anderen. Het laat zien dat je niet lui, je ernaar streven om jezelf te verbeteren en zijn ijverig.
 6. 6
  Help ouderen van alle leeftijden en kleine kinderen. De voordelen van uw hulp ondanks, vanuit een persoonlijk standpunt is het zeer verlichten om anderen te helpen en om je gevoel van mededogen te ontwikkelen voor alle soorten mensen. Vrijwilligerswerk en liefdadigheid zijn eye-opening manieren om mensen, winst vaardigheden, te begrijpen en te helpen een verschil.
 7. 7
  Aandacht besteden aan de manier waarop je praat. Probeer uw klinkers en medeklinkers verkondigen; gebruik geen jargon, of zweren. Probeer te voorkomen dat het verkorten van woorden en het gebruik van woorden die je duidelijk niet de betekenis van kennen. Pauzeren en na te denken voor een fractie van een seconde voordat het openen van uw mond en niet te snel of te langzaam ofwel spreken.
 8. 8
  Wees beleefd. Uw sociale vaardigheden zijn van groot belang op weg naar een charmante goede jongedame. Begroet mensen met een glimlach, stevige (vertrouwen) handdruk of een kus, afhankelijk van wat geschikt is voor de situatie. Als je in de verkeerde, excuses, als iemand je onrecht heeft aangedaan, aanvaarden hun verontschuldiging. Blijf op de correspondentie die je hebt met mensen, RSVP om gebeurtenissen op tijd, antwoorden op brieven of e-mails die u ontvangt als het heet voor. Niet de datum omwille van het, en niet pronken uw exploits voor de wereld te zien. Heb je morele normen niet verlagen voor anderen, wees sterk in wie je bent. Vraag mensen hoe ze zijn en geef ze de kans om te praten over zichzelf, mensen houden van praten over zichzelf. Luister naar wat anderen zeggen, zelfs als u niet op afstand geïnteresseerd, ga je moeten leren hoe om aandacht te besteden. Leren om een ​​gesprek te manipuleren is erg belangrijk, maar zodra je de vaardigheid hebt geleerd zult u worden gered uit vele saaie / lastige gesprekken. Alstublieft en dank u zijn ongelooflijk belangrijk en worden meer en meer vergeten in deze wereld. Blijf weg van het praten over politiek, religie en geld en je moet wel goed.
 9. 9
  Gezond zijn. Gezond het geeft je een gloed die beauty producten niet kunnen bereiken. Je moet proberen om minstens acht uur slaap te krijgen een nacht, meer indien mogelijk. Oefenen, eet gezond, zorg ervoor dat je genoeg groenten en fruit elke dag. Veel water drinken, zal het verbazingwekkende dingen doen voor je huid. Niet roken, het is niet sexy, het is niet mooi, het is een misselijkmakend lelijke gewoonte. Niet overmatig drinken, blijf uit de buurt van sterke drank en mixdrankjes. Regelmatige check-ups bij de arts om ervoor te zorgen dat u zo gezond zou kunnen zijn.
 10. 10
  Heb een vriendje nooit zonder toestemming van je ouders. Je kan niet de juiste zijn als je je verstopt dingen van je ouders, kan je niet?
 11. 11
  Respecteer jezelf, zodat anderen kunnen en zullen je respecteren.
 12. 12
  Wees niet bang om te zeggen iets leuks. Je weet nooit wat ze terug zullen zeggen.

Tips

 • Nooit stoppen met groeien / opleiden van jezelf.
 • Hulp familie.
 • Respecteer oudsten.
 • Luister goed voordat je spreekt.
 • Spreken goed.
 • Luister aandachtig.
 • Nooit stoppen met jezelf te houden.
 • Waarderen de mening van anderen.
 • Volgen regels.
 • Wees netjes en georganiseerd.
 • Gebruik de juiste woordenschat en verkondiging.
 • Gebruik geen scheldwoorden.
 • Kruis je benen en bedekken je decollete, het ziet er trashy.