Wkanl

Hoe je de perfecte tiener meisje te zijn

De perfecte tiener meisje is een omstreden onderwerp, maar dit artikel wordt uitgelegd wat de stereotiepe kenmerken van een perfecte tiener meisje zou zijn, en hoe kun je ze bereiken.

Stappen

Hoe je de perfecte tiener meisje te zijn. Eerste, blijven lachen.
Hoe je de perfecte tiener meisje te zijn. Eerste, blijven lachen.
 1. 1
  Eerste, blijven lachen. Glimlachend helpt je positief te blijven en maakt anderen voelen zich minder geïntimideerd door jou. Glimlachen naar jezelf in de spiegel als je wakker wordt is een positieve manier om je dag te beginnen.
 2. 2
  Als je een mobiele telefoon met muziek vermogens, het downloaden van een paar van uw favoriete nummers en naar hen luisteren tijdens het doen van je haar / tandenpoetsen. Investeer in luidsprekers voor je iPod als deze optie is niet beschikbaar voor u. Muziek helpt juichen mensen omhoog, en krijgt u alle opgepompt voor de dag, ook!
 3. 3
  Wees vriendelijk en beleefd. Glimlach als je iemands oog over de klas te vangen. Houd deuren geopend voor het volk, en zeg dank je wel als ze het voor je doen. Als iemand zegt hallo aan u, zeg hallo terug en zet hem in een gesprek - vragen hoe ze zijn, wat klasse zijn ze in de volgende etc. Kijk mensen in de ogen en glimlach wanneer je met ze praat, en te voorkomen dat vouwen je armen, want het maakt je lijkt ijzig en niet welkom. Als de rare jongen komt op en begint met je te praten, niet lachen en lopen - poging om een ​​gesprek te beginnen!
 4. 4
  Probeer niet te vloeken. Vloeken veel zal je goedkope / trashy / dom lijken. Maakt niet uit hoe mooi je bent of hoe perfect je bent, als je veel zweer het zal je lijkt echt onaantrekkelijk. Als hij glipt dan is het oke, maar doen veel niet doen.
 5. 5
  Sparen uw geld voor uw droom punt, of het nu een nieuwe telefoon, een iPod, een t-shirt of poster voor uw slaapkamer. Typische tienermeisjes hebben meestal posters /'s rond hun muren. In plaats van onzorgvuldig uitgaven van uw zakgeld hier en daar, sparen voor iets en fysiek hebben van het zal maken lijkt zo veel meer waard.
 6. 6
  Hangen met je vrienden vaker - Ga winkelen, naar de bioscoop of gewoon rondhangen rond uw plaats of het hunne. Organiseren en plannen van evenementen om naar uit te kijken.
 7. 7
  Wees aardig voor de jongens - Het krijgen van een vriendje kan echt helpen je zelfvertrouwen als je het gevoel een beetje laag. Maar vergeet niet dat een vriendje niet alles kan oplossen - wat je moet weten en accepteer jezelf voordat verwachtte iemand anders.
 8. 8
  Wees aardig voor je familie. Being betekenen voor je ouders / broers of zussen kunnen zijn leuk om te doen voor een tijdje, maar er is meer van een mogelijkheid dat u zult worden geaard en niet in staat om iets te koel met je vrienden te doen!
 9. 9
  Wees slim. Probeer niet te handelen dom gewoon lijken schattig, want het is nog leuker om slim. Jongens als slimme meid! Hard studeren en als je gaat naar een feestje of uit te gaan, doe je vóór! Het lijkt misschien niet zo leuk om te studeren en huiswerk, maar je zult jezelf dankbaar als je een succesvolle vrouw. Op het einde, succesvol is echt belangrijk. Laat je sociale leven in de weg. Hard werken in de klas en consequent zijn.
  • Probeer en krijg de beste cijfers die u eventueel kunt, want je tienerjaren zijn als het alle punten. Je bent op weg naar GCSE's en A niveau (of wat u waar u woont!) En ze zijn instelling die u voor de rest van je leven en zo veel als het lijkt misschien een enorme moeite die het zal afwerpen op de lange termijn.
 10. 10
  Vergeet niet om jezelf te zijn als het liefhebben van je leven. Niet tevergeefs gewoon accepteren wie je bent en vergeet niet er zal altijd iemand zijn die jou niet accepteren, maar je hoeft niet laat die persoon neem je naar beneden geworden. Weet alleen dat er altijd wel iemand anders die zal van je houden om wie je bent.
 11. 11
  Hebben een sociaal leven. Als je een het misschien een beetje moeilijker, maar ga er even uit en ontmoet nieuwe mensen. Probeer niet alleen vasthouden aan een type. Hangen met nieuwe mensen. Doen wat gekke dingen zou je nooit denken aan het doen. Immers, je wilt groeien en hebben geweldige herinneringen te onthouden. Ga naar partijen. Iedereen houdt van feesten.
 12. 12
  Doe niet zo onvolwassen. Als iemand kreeg je gek niet automatisch omhoog gaan naar hen en vertel hen af. Beheers jezelf en of praten het uit of volledig negeren. Praat niet achter volkeren steunt beide. Ik weet dat de meeste meisjes dol op roddels, maar in plaats van iedereen te vertellen hoe je "haat" zo en zo, schrijf het dan scheurt het op en gooi het weg.
 13. 13
  Gezond zijn. Bezuinigen op de junk food. In plaats van chips of ijs, een fruit smoothie of magere yoghurt. Het is OK om jezelf te trakteren een in een tijdje, maar het eten van vet voedsel elke dag is niet gezond. DO een soort van minstens 30 minuten per dag te oefenen, of het nu gaat wandelen, hardlopen, of een sport. Rook niet en doen drugs. Drink een glas water bij elke maaltijd.
 14. 14
  Uit te werken wanneer je de tijd hebt. Oefening minstens 30 minuten per dag. Comfortabel met de grootte die je bent. Probeer lopen 20-30 minuten, een paar keer per week. Doe wat push-ups, sit-ups, jumping jacks, etc om je spieren te houden in goede conditie. Proberen om gezond te eten.
 15. 15
  Zorg ervoor dat je je schoonheidsslaapje. Slaap minstens 8-10 uur elke nacht. Soms is het moeilijk, omdat tieners hebben veel verantwoordelijkheden. Uiteindelijk echter, zal u en uw lichaam u bedanken voor wordt goed uitgerust.
 16. 16
  Hebben goede relaties. Als je een vriendje / vriendinnetje, probeer niet alles over te nemen en te doen. Veel plezier en wees niet te gespannen. Probeer nieuwe dingen die ze suggereren. Luister naar hen en probeer te begrijpen waar ze vandaan komen.
 17. 17
  Zorg ervoor dat je parelwitte tanden en een frisse adem. Niemand vindt het leuk om gele tanden en een slechte adem hebben. Houd altijd wat kauwgom of muntjes in je tas om je adem te verfrissen. Veel water drinken. Droge mond kan een oorzaak van slechte adem zijn. Om uw tanden gezond te houden, bestrijk ze 2-3 keer per dag. Als je ze wilt witter, bestrijk ze met zuiveringszout. Onthoud de 3 stappen om je tanden poetsen: borstel, zijde, mondspoeling.
 18. 18
  Zorg ervoor dat u hebt. Niet onderuit en rechtop staan. U zult kijken groter en meer vertrouwen.

Tips

 • Wees zelfverzekerd!
 • Wees extravert en omvatten iedereen-mensen zullen je zien als een vriendelijke persoon
 • Wees niet te verstrikt in het zijn perfect. Wees u.
 • Maak nieuwe vrienden of lid worden van een club - kunt u beginnen om meer van een belang in iets te vinden.

Waarschuwingen

 • Jij bent jij, niet jezelf veranderen om te passen in een groep.