Wkanl

Hoe maak je een goed meisje te zijn

Moe van de slechte meisje in je klas? Dit artikel zal hopelijk stopt u het zijn de bad girl!

Stappen

Hoe maak je een goed meisje te zijn. Leren behulpzaam vaardigheden.
Hoe maak je een goed meisje te zijn. Leren behulpzaam vaardigheden.
 1. 1
  Nuttig zijn. Als je iemand ziet die eruit ziet als ze helpen (worstelen met pakketten, kunnen hun locker geopend, etc. niet) nodig zeggen "Is er iets wat ik kan doen om je te helpen? ' Open deuren voor mensen (vrouwen en kinderen) (je niet ooit het bezit van een deur geopend voor een man, tenzij je een man bent). Kleine dingen kunnen een groot verschil maken.
 2. 2
  Wees vriendelijk. Wees altijd aardig en lief voor je vrienden en familie. Roddel niet of zeggen slechte dingen over mensen achter hun rug. Smile! Het kost niets en kan fleuren iemands dag.
 3. 3
  Wees beleefd. Hoffelijkheid is een groot deel van het goede. Volwassenen zullen je meer respect als je zegt dingen als u, dank u, en kunnen I. Laat ouderen gaan eerst. Hier krijg je een boek over alledaagse etiquette, of vraag iemand die lijkt bijzonder goed geïnformeerd te zijn over het.
 4. 4
  Leren behulpzaam vaardigheden. Leren koken, het huishouden doet, en andere basistaken - jezelf niet beperken tot alleen de gebruikelijke vrouwelijke dingen, maar iets leren over autoreparaties, het veranderen van een lekke band, de vaststelling van een lekkende kraan, etc. Help je ouders en iedereen je zien wie er in de problemen.
 5. 5
  Worden georganiseerd. Op school, werk, of waar-gewoon "hebben een plaats voor alles en alles op zijn plaats." Houd notitieboekjes, bindmiddelen, folders, tijdschriften, alles wat je nodig hebt om dingen netjes en op orde te houden.
 6. 6
  Wees goed op school. Goede cijfers halen en doe je huiswerk elke nacht. Studeren voor alle tests en quizzen, omdat ze allemaal te tellen. Wees aardig voor je klasgenoten en je leraar. Niet praten tijdens de les, geen gebruik maken van uw telefoon of tekst te verzenden tijdens de les, en doe niet roddelen / pas notities tijdens de les niet. Leren om beleefd vragen om hulp als je worstelt in uw lessen, en respecteren het advies volwassenen geven.
 7. 7
  Kleden als het goed meisje je bent. Een goed meisje moet altijd dragen een rok of jurk. Ze gaat ook de extra mijl om haar best uit te zien. Bij het zetten van uw haar in een paardenstaart, das een leuke boog omheen. Linten van verschillende diktes en lengtes zijn verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke en kunst winkels. In plaats van het dragen van flats, vinden een paar ladylike lage hakken te dragen en dan geleidelijk aan werk je weg omhoog naar hogere hakken. Vergeet niet, een goed meisje niet kan worden door anderen gerespecteerd totdat ze zich kleedt alsof ze zichzelf respecteert.
 8. 8
  Niet dragen van veel make-up. Te veel van het maakt je ouder en zelfs trashy kijken. Draag het niet helemaal als je geen zin in hebt. Of gebruik natuurlijke make-up, licht toegepast. Hetzelfde geldt voor sieraden.
 9. 9
  Vasthouden aan goede normen en waarden. Niet drinken, roken, geen drugs of feest de hele nacht. Deze dingen zijn niet belangrijk, ze zullen niet helpen je toekomst-en ze zijn zeker niet goed voor u of uw gezondheid. Blijf weg van het! Als matig alcoholgebruik is traditioneel in je familie, vraag een volwassene om advies over verantwoord drinken. Houden aan een avondklok uur, zelfs als je ouders niet hebben ingesteld een voor u - zoals altijd thuis zijn om middernacht (of vroeger op school-avonden).
 10. 10
  Vasthouden aan goede muziek, boeken, films, tv, etc. Stick met Dora en kind shows omdat ze aangepast aan de leeftijd. U kunt nog steeds tv te kijken, naar muziek luisteren, en films te zien die zijn goed-Maak je geen zorgen, ze zijn net zo goed als de meer 'volwassen' degenen, soms zelfs beter! Leren over verschillende soorten muziek en lezen.
 11. 11
  Houd regelmatige uren, en zeker om genoeg slaap te krijgen. Wordt goed rustte zal u helpen gezonder te voelen en het zal makkelijker zijn om hoffelijk voor anderen.

Tips

 • Aandacht besteden in de klas.
 • respect voor jezelf en vertrouwen
 • houden een glimlach op je gezicht
 • zich gedragen als volwassen mensen
 • Hebben een mooi kapsel.
 • Zorg ervoor dat je op ieders goede kant, zelfs de pestkoppen. Op die manier, je bekend staan ​​als goed rond en je zal meer geliefd bij je klasgenoten.
 • Baden elke dag.
 • Brengen noodgeld
 • Breng de lunch naar school.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om mensen te vleien op school / werk.
 • Gebruik geen grove taal of fysiek misbruik iemand.