Wkanl

Hoe maak je een normale tiener (meisjes) ​​zijn

Ben je moe van wordt bekritiseerd omdat het niet in een normale tiener? Wil je weten hoe je een normale tiener te zijn? Dit artikel zal u tonen hoe u een normale tiener zijn.

Stappen

Hoe maak je een normale tiener (meisjes) ​​zijn. Weet dat er geen specifieke "houding.".
Hoe maak je een normale tiener (meisjes) ​​zijn. Weet dat er geen specifieke "houding.".
 1. 1
  Weet dat er geen specifieke "houding." Ga gewoon met de stroom mee en wees jezelf. Er is niet zoiets als normaal, normaal in deze context (Google) betekent om goed passen bij de samenleving.
 2. 2
  Draag kleding die je uitdrukt. Je hoeft niet te kijken als dat model in 'Seventeen'. Ontwikkel je eigen stijl als je verder gaat. Als je draagt ​​ongewone kleding met vertrouwen, kunt u nog wel "normaal."
 3. 3
  Wees bewust van de mensen om je heen als je ervoor kiest om te zweren. Het is belangrijk om te respecteren dat anderen vulgaire taal onsmakelijk, waaronder veel volwassenen kunnen vinden. (Sommige tieners kiezen om volledig te onthouden van vloeken, en dat is prima, ook!)
 4. 4
  Kies je vrienden verstandig. Ja, je gaat naar mensen die gemene dingen doen ontmoeten. Maar je hoeft niet naar een van die mensen zijn. Je kan zijn wat en hangen met wie. Als uw vrienden niet behandelen je de manier waarop je verdient, of als ze je onder druk om dingen te doen je niet comfortabel met, kunt u ervoor kiezen nieuwe vrienden!
 5. 5
  Wees actief. Niet alleen liggen rond het huis. Stap uit en ga naar het zwembad met je vrienden, ga praten met jongens, spelen een sport, doen wat je leuk vind.
 6. 6
  Hebben een gezond sociaal leven. Veel meisjes hebben tegenwoordig e-mail, sms, MySpace en Facebook. Je hoeft niet te hebben deze aan een sociaal leven hebben. Socialize face-to-face met mensen.
 7. 7
  Wees zelfverzekerd.
 8. 8
  Onthouden van geobsedeerd over geld, of praten over hoeveel je ouders te maken. U kunt koel en normaal zijn, ongeacht wat economische status van uw gezin.
 9. 9
  Houd uw hygiënischer. Neem een ​​douche elke dag en gebruik anti-transpirant. Borstel je haar en tanden, floss, gebruik mondwater, dagelijkse dingen.
 10. 10
  Maken de rang. Doe je best op school. Getting straight A's is uitstekend, het is niet nerdy helemaal. Stellen hoge doelen voor uw academische leven, en probeer je best om ze te verwezenlijken.
 11. 11
  Heb een leven. "Normaal" meisjes beste vrienden en rondhangen met jongens. Ze af en toe in de problemen komen met dingen zoals ding-dong-greppel, maar niets illegaal.
 12. 12
  Alleen niet vergeten dat normaal niet bestaat. Wees jezelf, niemand houdt van een poser.
 13. 13
  Zoek een vriend die je kunt alles aan, iemand die je kunt vertrouwen 100% vertellen. Niet alles kroppen!

Tips

 • Laat geen andere mensen lopen je leven.
 • Weet je sociale leven niet beperken tot het internet. Gaan hangen met vrienden in het winkelcentrum.
 • Wees jezelf.
 • Vind uw hobby. Met het, kunt u vrienden te vinden met dezelfde interesses.
 • Veel plezier! Wees jezelf, laat niemand ruïneren uw plezier. Het leven is een feest.
 • Spelen met huisdieren, broers en zussen, vrienden, etc.
 • Probeer naschoolse activiteiten om nieuwe vrienden te maken en vul uw tijd.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om iemand die je niet bent. Het maken van vriendschappen met mensen die niet zijn zoals u lijkt misschien een goed idee op het eerste, maar wees gewoon jezelf en vind mensen zoals jij. Het zal waarschijnlijk blijken groot op de lange termijn!
 • Niet te plegen zelf - wat tijd doorbrengen ontspannen als een tiener!
 • Ontwikkelen geen eigenwaarde problemen of eetstoornissen gewoon om te kijken als de foto-winkelden model op de voorkant van een tijdschrift.

Dingen die je nodig hebt

 • Betrouwbare vrienden
 • Kleren die je wilt
 • Zelfrespect