Wkanl

Hoe zich te ontdoen van gekloofde lippen

Kan gesprongen lippen zijn onaantrekkelijk en soms pijnlijk. Als je lippen droog en schilferig zoekt, zal dit artikel je leren een eenvoudige methode om dat te verhelpen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van gekloofde lippen. Om te voorkomen dat je lippen uit kloven in de toekomst, veel water drinken elke dag.
Hoe zich te ontdoen van gekloofde lippen. Om te voorkomen dat je lippen uit kloven in de toekomst, veel water drinken elke dag.

De grondbeginselen

 1. 1
  Om te voorkomen dat je lippen uit kloven in de toekomst, veel water drinken elke dag. Wetenschappers adviseren dat je acht glazen water per dag. People's lippen hebben de neiging om uit te drogen vanwege het gebrek aan water, met andere woorden, bent u zelf drogen.
 2. 2
  Verhoog de ​​hoeveelheid groenten en fruit in uw dieet om een geschikte hoeveelheid. Je lichaam kan worden in een zure toestand, die gesprongen lippen kan veroorzaken. Het eten van groenten en fruit zal uw lichaam pH te herstellen naar een goede alkalische toestand. Wees zeer voorzichtig als het gaat om het veranderen van uw dieet - als je rekening in te veel voedingsstoffen, kan het pijn je lichaam!
 3. 3
  Naar aanleiding van de bovenstaande stappen zal helpen voorkomen dat gebarsten lippen. Deze sectie biedt verschillende methoden voor u om te proberen uw gebarsten lippen genezen. Al deze methoden raden u aan ze uit te proberen voordat je gaat slapen, op deze manier, zal je lippen tijd om te genezen tijdens de nacht hebben als ze niet volledig in gebruik! Als u vindt dat een methode niet werkt, probeer dan een andere.
 4. 4
  Voordat u begint met een van deze methoden, eerst alle losse, dode huidcellen te verwijderen. Echter, wees voorzichtig niet te trekken aan het ruwweg, of je zal wakkeren je lippen en maken ze nog erger!

Washandje methode

 1. 1
  Voer een zacht washandje onder wat warm water. Als het washandje te warm is, zal hij verbranden je lippen en gezicht! Het washandje moet volledig nat. Knijp het overtollige water.
 2. 2
  Zacht, maar stevig het washandje over je lippen te wrijven. Wees voorzichtig om hen niet te wrijven te lang.

Tandenborstel methode

 1. 1
  Deze methode zal een zachte tandenborstel gebruiken om je lippen scrubben. Indien gewenst, van toepassing lippenbalsem op je lippen voordat wrijven ze met de tandenborstel. Om je lippen goed te wrijven:
  • Begint zachtjes te wrijven op de hoeken van je lippen.
  • Langzaam werk je weg naar het midden van je lippen.
  • Daarna Vaseline. De tandenborstel grondig na gebruik spoelen. Herhaal deze werkwijze elke 5-7 dagen.

Suiker methode

 1. 1
  Voor de suiker-methode, zie hoe je lippen om te zoenen krijgen.

Laatste hand

 1. 1
  Pat - Niet wrijven - Je lippen droog. Zorg ervoor dat je lippen volledig droog zijn.
 2. 2
  Breng een laag lippenbalsem op je lippen. Vergeet niet om de hoeken van je mond, die kan worden pijnlijk kloofjes te dekken. Een paar voorbeelden van goede lippenbalsems zijn Nivea, zachte lippen, en Hoofd-stick. U kunt ook gebruik maken van vaseline.
 3. 3
  Slapen met de lippenbalsem op je lippen 's nachts, op deze manier, kan de lippenbalsem op je lippen werken zonder onderbreking. Je moet wakker worden met gekloofde-free lippen!
 4. 4
  Houd het toepassen van de lippenbalsem gedurende de dag om je lippen te houden van het krijgen opnieuw gesprongen. Vergeet niet om genoeg water te drinken om je huid gehydrateerd. Onthouden van je lippen likken, het droogt ze uit en veroorzaakt meer kloven. Als dit proces niet werkt in een nacht (die kunnen optreden voor sommige mensen), en herhaal dit proces of probeer een andere methode.

Tips

 • Gebruik lippenbalsem voordat lippenstift of gloss, zodat het niet uitdroogt je lippen.
 • Niet plukken op je lippen, het zal je lippen meer droog te maken en eventueel bloeden.
 • Indien gewenst, gebruik maken van een medicinale lippenbalsem in plaats van lippenbalsem.
 • Overweeg het gebruik van deze remedie:
  • Meng 1 theelepel olijfolie (of veggie) olie, en een kleine lepel bruine suiker samen tot het maakt een pasta-achtige textuur.
  • Neem uw brouwsel (van boven) en toepassen op je lippen, schrobben als velen vlokken mogelijk. Daarna afspoelen je lippen met water.
  • Suiker scrubs zijn ook beschikbaar. Deze verwijdert de droge huid op je lippen en hydrateren hen om te voorkomen dat ze opnieuw gesprongen.
  • Voeg vaseline / vaseline - de beste lip moisturizer die er zijn - om je lippen elk uur.
 • Het wassen van je gezicht soms maakt je lippen droog, dus zorg ervoor dat lippenbalsem toepassen nadat je je gezicht wassen 's nachts!
 • Gebruik vaseline, kan het helpen.
 • U kunt gebruik maken van vaseline op je lippen, ook. Het is veel effectiever dan lippenbalsem. Als je veel op je lippen in de nacht (meer dan je denkt dat je ook nodig hebt), dan is uw lippen gaat goed gehydrateerd te worden door de ochtend, plus dit maakt scrubben je lippen makkelijker.
 • Probeer altijd en draag een lippenbalsem die SPF bevat te soft "zoenen" lippen die niet zijn gebarsten en verbrand hebben. Het minimaliseert ook de kans dat u het krijgen lip kanker!
 • Probeer organische lippenbalsem.
 • Met behulp van vaseline / vaseline kan begeleiding door een professional nodig.

Waarschuwingen

 • Niet lik je lippen. Niet alleen zal het verwijderen van de lippenbalsem, maar ook droogt je lippen. Hoewel het uw ongemak kan verlichten voor een paar momenten, zal de conditie van uw gesprongen lippen verergeren.

Dingen die je nodig hebt

 • Lippenbalsem of lippenbalsem
 • Washandje, tandenborstel of kristalsuiker
 • Handdoek