Wkanl

Hoe je smetteloze huid hebben

Met een perfecte huid is de ultieme zegen voor een tiener. Maar alleen omdat je het niet hebt nu, betekent niet dat je niet kunt krijgen. Met de juiste regime, kunt u uw huid te nemen van vette tot brandschoon. Hier is Google om vlekkeloos huid hebben.

Stappen

Hoe je smetteloze huid hebben. Eet veel groenten en fruit en drink veel water.
Hoe je smetteloze huid hebben. Eet veel groenten en fruit en drink veel water.
 1. 1
  Houd je huid schoon. Klinkt makkelijk toch? Was je gezicht als je wakker wordt en / of voordat je naar bed gaat. Het laat je je verfrist en het is goed voor je huid!
 2. 2
  Exfoliëren! Afschilfering brengt de zachte, gezonde huid eronder! Doe dit drie tot vier keer per week om dode huidcellen te verwijderen. Dode huidcellen kunnen de poriën en veroorzaken vlekken verstoppen. Zorg ervoor dat u voorzichtig schrobben en moisturizer daarna toe te passen, anders zal uw huid uitdrogen.
 3. 3
  Te ontdoen van acne. Een aantal goede acne geneeskunde of een nacht crème die u kunt dragen. U kunt betaalbare items vinden bij drogisterijen of u kunt praten met uw arts en zien wat hij of zij doet vermoeden.
 4. 4
  Eet veel groenten en fruit en drink veel water. Water helpt schoon te maken de huid en houden een mooie teint.
 5. 5
  Het aanraken van je gezicht. Het aanraken van je gezicht met vuile handen zullen vuil en bacteriën overbrengen naar je gezicht, en dat draagt ​​bij tot meer plekken. Vergeet niet dat een plek is gewoon een kolonie van ziektekiemen.

Tips

 • Reinig je gezicht met watten om vet uit je gezicht te krijgen.
 • Als je make-up moeten dragen, zorg ervoor om het licht toe te passen. Zorg ervoor dat u het onmiddellijk en grondig eenmaal weer thuis opstijgen.
 • Nagels zijn beerputten van bacteriën. Houd je nagels kort vermindert de kans op per ongeluk krassen op je gezicht en het veroorzaken van verdere besmetting.
 • Investeer in een goede Toner. Toner wist de poriën van vuil en bacteriën en voorkomt vlekken voordat ze beginnen.
 • Probeer het vinden van make-up, dat is op basis van water, want het is makkelijker te verwijderen en heeft de neiging om de poriën verstopt raken minder vaak dan op olie gebaseerde make-up.
 • Probeer te dragen make-up te vermijden, indien mogelijk. Het kan poriën verstoppen en, indien correct toegepast, ziet er smakeloos.
 • Als u last heeft van incidentele grote vlekken, probeer dan een corrector stick of wand.

Waarschuwingen

 • Sommige producten voor de clearing acne kan huidirritatie veroorzaken. Als dit gebeurt, STOP MET HEN en overschakelen naar een minder agressieve behandeling.
 • Smetteloze huid heeft tijd nodig. Weet perfecte huid niet verwachten op de eerste dag. Stok met het en je huid zal geleidelijk duidelijker geworden.