Wkanl

Hoe gebruik je zowel beugels en brillen rocken

Als u zowel beugels en brillen... je kan voelen als een 'geek'. Mensen kunnen zelfs je een geek en andere namen hebben genoemd. Maar je weet dat je echt niet. Je bent gewoon een jongen met scheve tanden en slecht zicht. Dus wat! Het is tijd om te bewijzen aan mensen die je bent meer dan dat!

Stappen

Hoe gebruik je zowel beugels en brillen rocken. Realiseer je dat je niet een geek.
Hoe gebruik je zowel beugels en brillen rocken. Realiseer je dat je niet een geek.
 1. 1
  Realiseer je dat je niet een geek... of een andere negatieve namen. Begrijpen dat mensen dit vooroordeel dat iedereen met beugels en een bril is nerdy of geeky, en niet hun tijd waard. Mensen denken dat dit vanwege de dingen die ze zien op tv... en omdat ze er geen vertrouwen in zichzelf.
 2. 2
  Vind het deel van je dat je wilt dat mensen zien. Of het nu je koel gevoel voor mode, atletisch, zingen of dansen talent, wat dan ook! Vind het deel van jou dat je het meest uniek maakt. Laat dit het ding dat mensen zullen merken, niet uw bril.
 3. 3
  Kies brillen en beugels die bij uw persoonlijkheid past. Er zijn verschillende kleuren en vorm opties beschikbaar zijn voor een bril. Er is ook de mogelijkheid van contacten. Sommige patiënten kunnen dragen Invisalign plaats van beugels, maar zelfs de elastiekjes in beugels kan worden aangepast voor degenen die willen kleurrijke tanden of wit gemaakt / duidelijk voor degenen die willen worden subtiel.
 4. 4
  Benaderbaar en. Als je een grote persoonlijkheid, zijn steeds minder mensen naar de mond van metaal opmerken. Onthoud Ugly Betty wie doet dit met succes.
 5. 5
  Kleed mooi. Draag kleding die zijn aanvaard met in je sociale kring. Echter, probeer niet te kleden als iets of iemand je niet bent. Een gemakkelijke manier om dit te doen is te kijken naar de manier waarop uw favoriete beroemdheid jurken, en proberen om een ​​aantal van hun outfits, of laat u inspireren door ze te repliceren.
 6. 6
  Schoon te houden en verzorgen je zelf mooi. (Zie hoe om te kijken schoon en hoe) Draag een beetje mascara, blush en lipgloss, en een 'beetje' parfum als je een meisje bent. En als je een vent, laat ruiken goed zijn uw hoogste prioriteit, niet alleen zal dit aantrekken van meisjes, het zal je meer zelfvertrouwen. Merk op dat sprays zoals 'Axe' en 'Tag' komen veel voor en gezien als goedkoop. Regelmatig baden, en het dragen van deodorant is net genoeg... maar draagt ​​lekker geurtje is altijd leuk.
 7. 7
  Wees jezelf, blijf bij je echte persoonlijkheid en vertrouwen. Maakt niet uit wat mensen zeggen voor u, u bent geen geek!

Tips

 • Vergeet niet dat u niet braces voor de rest van je leven zal hebben. Na een tijdje krijg je ze af genomen en dan zal je mooie tanden hebt.
 • Koop een bril die er geweldig uitzien op je. Als u een bril dragen, zou je net zo goed het beste van te maken!
 • Als het hebben van beugels wordt meer betaalbaar en gemeenschappelijke, meer en meer mensen zijn in uw situatie. Je bent niet alleen.
 • Krijg goede montuur dat uw gezichtsvorm past.
 • Mooie kleren en haren knippen altijd helpen. Nogmaals, voor een koele haren knippen, knip een foto van haar te laten knippen uw favoriete beroemdheid's, en geef het aan uw kapper.
 • Er zijn veel tutorials over hoe je make-up te doen met een bril. Zoeken op YouTube voor sommigen.
 • Overwegen om contacten, maar alleen als je wilt.
 • Krijg koele gekleurde bretels om u te helpen er goed uitzien.