Wkanl

Hoe je make-up toe te passen om acne te verbergen en zien er natuurlijk uit

Als u enige vorm van acne op je gezicht en wil het effectief bedekken met make-up, probeer dan deze stappen om een ​​natuurlijke look te bereiken zonder het masker effect.

Stappen

Hoe je make-up toe te passen om acne te verbergen en zien er natuurlijk uit. Was je gezicht met een medicinale acne reinigingsmiddel, niet een scrub.
Hoe je make-up toe te passen om acne te verbergen en zien er natuurlijk uit. Was je gezicht met een medicinale acne reinigingsmiddel, niet een scrub.
 1. 1
  Was je gezicht met een medicinale acne reinigingsmiddel, niet een scrub. (Ex, Noxzema crème cleanser, schoon en helder crème cleanser) Breng een hydraterende toner, geen droogtijd is. (Probeer The Body Shop Vitamine E toner) hydrateren Dan het gebruik van vitamine E gel, of Aloë Vera gel of een op water gebaseerde moisturizer. Als je donkere kringen onder je ogen, gebruik dan een oog witmakers crème en dep in met je pink. (Probeer Dove Eye Brightener room)
 2. 2
  Gebruik geen zware producten. Maakt niet uit hoe slecht je huid is, gebruik dan een getinte moisturizer (zoals Clinique of Almay) want zelfs als je veel van de huid vlekken, het grootste deel van je gezicht nog steeds niet dekking nodig en getint moisturizers zijn zo gemakkelijk aan te passen aan uw huid toon en voorkomt u dat het nep kleur kijken... je hoeft alleen te halen als je licht, medium of donker zijn meestal. Met je vingers, schar kleine puntjes van getinte moisturizer op je kin, voorhoofd, neus, wangen. Gebruik je vingertoppen om zich te mengen in een cirkelvormige beweging. Probeer niet en dekken al uw vlekken op dit moment - gewoon een pure, basislaag aan de kleinste onvolkomenheden te dekken.
 3. 3
  Gebruik nu een concealer kwast (moet een beetje groter dan een oogschaduw kwast kijken, en zijn stevig maar niet stijf) te proberen en direct dekking groter onvolkomenheden met getinte moisturizer. Wat is niet gedekt, maken gebruik van dezelfde borstel en een vloeibare concealer (Covergirl of Maybelline) aan de kleinste hoeveelheid concealer rechtstreeks van toepassing op alleen de smet. Gebruik een kleinere (eyeliner kwast) een indien nodig.
 4. 4
  Als u nog lekt of vette vlekken, gebruik dan de concealer borstel om wat losse poeder direct van toepassing zijn. Anders, gebruik dan een borstel met natuurlijke haren om losse poeder aan te brengen om de make-up. Gebruik een transparante schaduw van losse poeder, probeer Clinique. Penseel in een cirkelvormige opwaartse beweging.
 5. 5
  Indien het aantrekken van het poeder bleek geen vlekken, gebruik dan een kleinere borstel (eyeliner brush) en een klein beetje getinte moisturizer om verder te verbergen. Stel vervolgens door voorzichtig deppen wat poeder over.
 6. 6
  Veeg het teveel aan poeder van je wenkbrauwen. Krul je wimpers en gelden alleen zwarte mascara op de top. Gebruik een verlenging mascara geen verdikking een --- deze alleen klonteren en ziet er vreselijk uit. Zet een tweede laag op alleen de tips.
 7. 7
  Gebruik een vloeibare wang tint (proberen voordeel merk) en zet vier kleine stipjes op de appeltjes van je wangen en voorzichtig mengen met uw vingertop.
 8. 8
  Gebruik een bronzer (slechts een paar tinten donkerder dan je eigen huid!) En licht toe te passen op haarlijn, neus en kin. Gebruik uw vingertop en breng wat je ooglid buitenste hoeken.
 9. 9
  Gebruik een roze of rood getinte lipgloss.

Tips

 • Zorg ervoor dat u voldoende hydrateren het gebied met een olie-vrije moisturizer met het oog op een soepele dekking te verzekeren. Anders zal het er ruw en kalkachtige, en het puistje ook zichtbaar zijn.
 • Niet kies je huid! Het maakt je huid hobbelig en geïrriteerd en je kunt niet bedekken wallen met make-up!
 • Als je een grote puist moet je accepteren kun je niet verbergen vorm met make-up of iets anders! U kunt alleen verbergen kleur, droogheid, vettigheid. Maar als je gewoon een klein borstelen van bronzer dan aan het einde kan zijn verschijning te verminderen.
 • SLECHTS DE MAKE-UP BIJ UW HUID IS SCHOON! Wanneer uw huid is vies en vettig, dit is slechts een uitnodiging voor meer acne en puistjes. Was je gezicht elke dag, gericht op acne-gevoelige gebieden van uw huid. Probeer het gebruik van wassingen zoals "Clean & Clear" en crèmes, zoals OXI. Als je een gevoelige huid, tien hebben wilt u misschien deze crèmes / wasbeurten van toepassing op een verborgen plek (zoals uw pols) van uw huid, gewoon om te zien hoe je huid reageert. Als uw huid uitbreekt of rood worden, of geïrriteerd, dan hoeft u niet wilt dat product te gebruiken op je gezicht. Echter, als - na herhaalde gebruik - uw huid is prima met het product, dan voel je vrij om het te gebruiken op je gezicht.
 • Voor de meeste mensen, zullen verbergen producten die zijn geel-getinte bezoeken de meest natuurlijke, de meest dekking, en best afzwakken roodheid.
 • Vooral met die make-up op smet direct: gebruik gewoon een klein klein beetje, zou je nauwelijks in staat zijn om het te zien bij allen! Niet omringen het gehele gebied van de smet - dit is gewoon teveel make-up op de verkeerde plek.
 • Gebruik zo weinig make-up als je kunt..... alleen maar meer toe te voegen als je het nodig hebt. Laat je niet verleiden tot een dikke concealer gebruiken over je hele gezicht om je acne te verbergen. Dit ziet er niet uit en vestigt de aandacht op uw slechte huid.

Waarschuwingen

 • Heeft make-up niet aan laten staan ​​'s nachts. Het zal alleen maar acne verergeren. (Als het blijft zitten, kan je huid inwerken in zijn chemicaliën of het verstopt je poriën.)
 • Als je acne kan niet worden neer met alle middelen afgezwakt, zie een dermatoloog, die u kan voorzien van een betere acne product.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede reiniger
 • Acne medicatie
 • Getinte moisturizer / lichte concealer of stichting
 • Vetvrije moisturizer
 • Bronzer, wang vlek, andere make-up essentials, etc.