Wkanl

Hoe zich te ontdoen van acne littekens thuis zonder chemicaliën

Acne verlaten na hen littekens dat kan zeer deprimerend lange tijd. Prominente huidafwijkingen zijn een meisje's ergste nachtmerrie. Maar, kunnen ze worden weggedaan met een klein beetje inspanning en tijd.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van acne littekens thuis zonder chemicaliën. Geraspte rauwe aardappel.
Hoe zich te ontdoen van acne littekens thuis zonder chemicaliën. Geraspte rauwe aardappel.
 1. 1
  Huid regime: Omdat acne gevoelige huid meestal zou zijn "normale tot vette 'in de natuur. Hebben een huid regime dat reiniging en toning met producten die passen bij uw huidtype bevat. Reinigen en toon voordat je naar werk of school in de ochtend en voor het slapen gaan in de nacht.
 2. 2
  Geraspte rauwe aardappel: Maak een gezichtsmasker met geraspte rauwe aardappel en gebruik het twee of drie keer per week. Het is simpel. Net wrijf wat rooster aardappel op de aangedane huid, laat het drogen en afwassen. Zeer effectief op alle soorten littekens.
 3. 3
  Citroen alledaagse: Knijp een hele citroen in een glas water op kamertemperatuur, en drink het eerste wat in de ochtend. Vitamine C minimaliseert donkere vlekken.
 4. 4
  Hydrateren: Gewoon omdat je een vette huid hebt, betekent niet dat je niet hoeft te hydrateren. Vitamine E is erg goed in het verlichten vlekken. Gebruik een goede vochtinbrengende crème die is licht en niet poriën verstoppen.
 5. 5
  Citroen en glycerine gezichtsmasker: Maak een gezichtsmasker met een deel vers geperst citroensap en twee delen glycerine en gebruik het een keer per week. U kunt een groot verschil binnen een paar weken merken.
 6. 6
  Face Wash: Neem altijd een porie minimaliseren gezicht wassen met u. Houd je huid schoon te allen tijde.
 7. 7
  Drinkwater: Drink 15 glazen water per dag. Drink veel water is goed voor alle huidtypes en houdt uw huid stralend.
 8. 8
  Vermijd agressieve chemicaliën: Vermijd zepen met agressieve chemicaliën zoals acne gevoelige huid is meestal jong, en zeer gevoelig.
 9. 9
  Groentesap voor een gezonde huid: Heeft een glas groentesap met verse limoen, drie keer per week. Houdt uw huid gezond, houdt je gewicht af en geeft je een mooie huid op de lange termijn, als je er een gewoonte van.
 10. 10
  Groene thee: Drink 2-3 kopjes groene thee in een dag. Het elimineert toxines uit je lichaam en is ook zeer geschikt voor het verminderen van wallen onder de ogen en doffe huid.

Tips

 • Niet blijven aanraken van je gezichtshuid door de dag. Wat dat betreft, hoeft het helemaal niet aanraken.
 • DRINK WATER
 • Vergeet niet dat gezonde gewoonten genezen acne en littekens beter dan drugs.
 • Verander uw bed en kussenslopen minstens twee keer per week.
 • Eet een gezond dieet
 • Niet te veel zorgen over te maken. Zorgen en stress kan leiden tot puistjes.
 • Uit te werken. Doe wat cardio drie keer per week, gedurende dertig minuten. Het helpt je gifstoffen spoelen.
 • Aangezien vette huid betekent vette hoofdhuid, was je haar afwisselende dagen en zorg ervoor dat het niet op je gezicht vallen.
 • Draag geen make-up. Het klompen alleen poriën.
 • Terwijl u wacht op de littekens weg te gaan, te proberen.
 • Balans je hormonen

Waarschuwingen

 • Niet pop puistjes.