Wkanl

Hoe om te gaan met het zijn kleine

Sommige mensen houden niet van het klein. Ze gepest of geïntimideerd, maar sommige liefde die klein! Als je niet van dat kleine, hier is hoe om te gaan met het.

Stappen

Hoe om te gaan met het zijn kleine. Accepteer dat je klein bent, en laat het niet dat ik u stoor.
Hoe om te gaan met het zijn kleine. Accepteer dat je klein bent, en laat het niet dat ik u stoor.
 1. 1
  Accepteer dat je klein bent, en laat het niet dat ik u stoor. Iedereen is anders en dit is wat je uniek maakt.
 2. 2
  Eet veel gezonde voedingsmiddelen als je nog in de groei. Vermijd frisdrank en melk drinken in plaats daarvan. Het helpt bij het groeiproces.
 3. 3
  Vermijd gepest op school omdat ze klein. Je moet iemand erover te vertellen als een goede vriend, een leraar, je baas of je ouders.
 4. 4
  Begrijp dat, in het algemeen, sommige lange mensen zijn bekrompen en graag de voordelen van grote genieten, zozeer zelfs dat ze midden hun perspectief van iemand op basis van hun hoogte. Soms helpt het om dit rustig uit te leggen aan iemand die je pesten.
 5. 5
  Uit te werken met gewichten. Dit kan u helpen bouwen spier, die u helpen om niet verschijnen als kleine. Het opbouwen van spieren is beter dan het bouwen van vet.
 6. 6
  Begrijp dat het klein is niet het probleem. People's reacties kan het probleem zijn, kan de gezondheid problemen het probleem zijn, kunnen winkels niet dragen van de juiste maat van het probleem te zijn, zich slecht voelen omdat je kleine kan het probleem zijn. Niet de schuld van een maat-je bent niet het probleem.
 7. 7
  Carry jezelf goed en trots. Hier vind je een beeld van jezelf in je hoofd dat je wilt, en vergeet het. Lopen met vertrouwen tegemoet. Laat u ontspannen, nemen ruimte in beslag, laat je armen zwaaien vrij. Kies een stijl je graag en zijn trots op je uiterlijk. Leer dansen, yoga doen, enz. Praat met mensen gezicht op. Wees niet bang om ze in de ogen kijken en glimlach.
 8. 8
  Focus op een talent. Als er iets is dat je uitblinken in of hebben een talent, focus op dat. Hard blijven werken aan je talent en mensen zullen je herkennen voor die en niet uw lengte.
 9. 9
  Zoek een goed voorbeeld vele korte mensen zijn gegaan om zijn grote helden en leiders.

Tips

 • Als volwassenen schouderklopje u op het hoofd. Lachen en ze heel voorzichtig te vragen om het niet te doen omdat het messes je haar. Smile zoet. Je zou kunnen hebben ze een paar keer te herinneren.
 • Het is het beste om niet te vechten met een bullebak / pestkoppen, tenzij je goed in, zijn karate, enz. Een andere factor kan zijn als ze zijn groter en sterker dan jij.
 • Er zijn voordelen aan het zijn korte geloof het of niet. In feite, in sommige sporten spelers die korter kunnen hebben unieke voordelen. Bijvoorbeeld, in het boksen en worstelen, concurrenten die kort voor hun gewichtsklasse de neiging om meer fysieke kracht dan groter tegenstanders uit dezelfde gewichtsklasse hebben, maar dit gaat ten koste van het bereik. Ook professionele gewichtheffers die kort zijn vaak uitblinken door hun kleiner hendels, zorgen voor een efficiëntere liften. Als een ander voorbeeld, sporten als turnen meestal kleinere concurrenten vanwege het lagere zwaartepunt waardoor ze beter evenwicht en lichaamsgewicht manipuleren vermogen geven begunstigen. Sommige mensen zijn korter dan anderen, maar als je last van, laat het niet aan u! Dat is het allerbelangrijkste
 • Opscheppen over de mogelijkheid om te passen in kleine ruimtes.
 • Kleden om te kijken groter Hoewel dit niet je enige optie zou moeten zijn, als je wil gewoon een kijkje een beetje groter, wear heels (Als je een meisje bent, en hebben goede enkels) zijn ook, als je kort zijn, blijf weg van dingen als lange rokken die naar beneden gaan naar uw enkels. Een kortere rok werkt goed! Vergeet echter niet, moet je niet hoeft om volledig te veranderen rond uw hele garderobe!
 • Als je dat doet om te eten meer niet te veel eten als je zou kunnen worden of overgewicht in plaats van groter. Niemand vindt het leuk om zijn korte en stompe!

Waarschuwingen

 • Sommige mensen kunnen commentaren over uw lengte te maken, maar maak je geen zorgen alleen maar om lachen krijgt niet beledigd, want dat zal alleen maar erger en wie weet dat ze zouden stoppen met het maken van plezier van je als je gewoon negeren de opmerkingen.
 • Als u bent, maak je geen zorgen. Je zult groter.