Wkanl

Hoe maak je een meer zelfverzekerde tiener te zijn

Leren om meer te zijn kan een uitdaging zijn. Volg gewoon deze eenvoudige stappen en dingen zullen een beetje makkelijker.

Stappen

Hoe maak je een meer zelfverzekerde tiener te zijn. Maak jezelf gelukkiger thuis.
Hoe maak je een meer zelfverzekerde tiener te zijn. Maak jezelf gelukkiger thuis.
 1. 1
  Maak jezelf gelukkiger thuis. Praat met en voor een tijdje totdat je niet kunt houden dat geluk gebotteld en nodig om het uit te laten.
 2. 2
  Op school beginnen door ervoor te zorgen uw hoofd niet lager en je haar gaat niet verder in de voorkant van je gezicht als een deksel. Houd haar uit je gezicht, zet die kap van je hoofd, en draag heldere vrolijke aanspreekbaar kleuren zoals oranje en groen. Lopen assertief.
 3. 3
  Maak oogcontact. Als je dat niet kan doen, kijken naar hun schouder of iets in de buurt van hun ogen.
 4. 4
  Verstop je niet! Het zal je lijkt alsof je niet wilt praten.
 5. 5
  Glimlachen of lachen om grappen, dit maakt je meer merkbaar. Vertel wat ook.
 6. 6
  Veel lachen. Het is beter als er iemand kijkt rond en ziet dit heldere gelukkige persoon met een mooie glimlach dan alleen niet te merken die u in de achtergrond.
 7. 7
  Als je zeker weet dat het antwoord op de vraag is dan steek je hand. Als het mis dan gewoon naast zich neerleggen (dit trekt ook wat aandacht naar u toe zonder te overdrijven).
 8. 8
  Zorg ervoor dat u praat met uw vrienden, omdat (misschien) dat is waar u zich het meest comfortabel.
 9. 9
  Als je het gevoel zo verlegen dat je niet veel kunt praten met je vrienden dan gewoon toe te voegen in een commentaar eens in de zoveel tijd.
 10. 10
  Doe niet zo nep. Houden de vrienden die je hebt als je vrienden. Je wilt niet om ze weg te duwen en dan niet door anderen geaccepteerd.
 11. 11
  Zijn wie je bent! Wees jezelf. Wees niet wie je niet bent. Doen alsof ze nooit aan de persoon die je wilt zijn.
 12. 12
  Doen alsof je bent altijd blij en comfortabel. Dit zal u een volk magneet, niet op een gruwelijke manier, maar mensen zullen zeker willen u te leren kennen en dat je geliefde omvat. Als je eenmaal aan wennen, zal het acteren te stoppen en het zal natuurlijk worden.
 13. 13
  Heeft een lucht hoofd niet, maar zeker de tijd goed gevoel over jezelf te nemen. Dude, die niet wil zou je praten als je voelt dat?
 14. 14
  Risico's te nemen! Je krijgt maar een leven! Hard werken op uw doelen, lachen veel, liefde iedereen je kan en vertrouw jezelf. Maak een punt om iets dat je hebt willen doen, maar schrikt ook de heck uit je. Het is misschien moeilijk in het begin, maar hoe meer je het doet, hoe meer trots zijn op je zelf je wordt. Dat is hoe word je zelfverzekerd.
 15. 15
  Niet meer dan dat je bewegingen. Dit is echt moeilijk voor sommige, vooral als je nieuwe mensen ontmoeten. Gewoon voor gaan, maak je geen zorgen over wat er zal mis gaan.

Tips

 • Als je niet goed in glimlachen toen praktijk aan huis. Niet in voor de spiegel, maar gewoon lachen om jezelf op tijden en later zien (na een tijdje).
 • Kijk in de spiegel elke dag en zeg tegen jezelf: "Ik rock. Ik ben geweldig, getalenteerd en mooi op mijn eigen manier en iedereen weet het. Ik hou van mijn leven en ik voel me geweldig! Ik kan alles doen, van alles zijn en ik ben loving it. " Ook kunt u make-up je eigen versie. Krijg het gewoon uit je hoofd dat je wordt zelf-geobsedeerd. U bent niet! Je bent gewoon jezelf te vertellen dat je het allemaal waard en geloof me jongens, je bent! ROCK YOU en zorg ervoor dat al je vrienden vertellen hetzelfde.
 • Er is niets mis met meer sociale en gelukkig naar familie.
 • Houd je hoofd omhoog, en stoppen met kijken naar de vloer.

Waarschuwingen

 • Nooit liegen over dingen-mensen niet iets dat je geluid koeler en meer populair zou kunnen maken zeg. Dit zal mensen in te willen zien je bewijzen wat je zei te leiden, niemand houdt van een verklikker!
 • Overdrijf het niet op het eerste, want dan ben je betrapt met mensen die denken dat je bent niet zo verlegen als je bent en dat je verdrietig om weer terug te trekken zou kunnen maken.