Wkanl

Hoe aan te passen aan het zijn een jongen als je echt wilt om een meisje te zijn

Elke keer in een tijdje, zal een jongen worden geboren die veel comfortabeler als een meisje zou voelen. Helaas, bij gelegenheid deze jongens zijn niet altijd in staat om gewoon te gaan leven als een meisje. Hier zijn een paar stappen als u een van die jongens.

Stappen

Hoe aan te passen aan het zijn een jongen als je echt wilt om een meisje te zijn. Laat je haar groeien.
Hoe aan te passen aan het zijn een jongen als je echt wilt om een meisje te zijn. Laat je haar groeien.
 1. 1
  Wees jezelf. Zelfs als je niet kunt leven als een meisje, betekent het niet dat je moet proberen om butch omhoog of doen alsof ze willen dingen die je doet niet. Dat zal alleen maar je slechter voelt over jezelf en je situatie.
 2. 2
  Laat je haar groeien. Zorg ervoor dat u deze dagelijks wassen en neem extra goed voor zorgen.
 3. 3
  Zorg goed voor je haar, huid en nagels. Dit zal u helpen zich meer vrouwelijk, en het zal ook de overgang makkelijker in de toekomst als je ooit de kans om het te doen krijgen.
 4. 4
  Kleden in comfortabele en aantrekkelijke kleding. Wees niet bang om te controleren deel van het meisje van uw lokale warenhuizen en winkelcentra. Gelukkig is het heel gebruikelijk om jeans jongens dragen meisjes 'zien, en meer en meer schoenen stijlen worden ontworpen om beide geslachten te passen. Dragen girly uitstraling kerel kleding zoals krijtstreep shirts, hoeden, etc.
 5. 5
  Iemand vinden om mee te praten. Of het is een beste vriend, broer of zus, steungroep, of zelfs een arts of psychiater, is het belangrijk om je gevoelens te uiten en krijgen een second opinion. Als u hulp met coming out nodig hebt, zijn er letterlijk honderden online bronnen die u tips, adviezen, of zelfs persoonlijke hulp.
 6. 6
  Als je vooral naar beneden voelt, een therapeut is een uitstekende persoon om mee te praten.
 7. 7
  Dress up wanneer je kunt. Nee, ik ben niet vertel je in te gaan op je zus slaapkamer en plunderen haar garderobe. Verkleden voor Halloween is een van de beste manieren om plezier als een meisje zonder veroordeeld te worden. Het biedt ook volop mogelijkheden om het onderwerp van het zijn een meisje... permanent.
 8. 8
  Rondhangen met andere meisjes als vrienden.
 9. 9
  Omdat het een meisje heb je veel dingen aan de hand. Je haar, huid, vriendjes, etc.

Tips

 • Transitie zo vroeg in het leven als je kunt om te voorkomen dat de uitgaven duizenden dollars omkeren van de effecten van de puberteit en vermannelijking, maar overwegen school en werk in dit proces. Soms is het gewoon meer gunstig voor de overgang voordat je afstudeert de middelbare school.
 • Echt de tijd nemen om te overwegen als je echt wilt om een ​​meisje te zijn of gewoon in de war. Soms is het een fase, gemengd seksuele gevoelens, of zelfs een seksuele fetisj dat mensen niet meteen identificeren.
 • Als je extreem mannelijk met geen kans om ooit passeren als een meisje, zoeken afzetmogelijkheden voor je gevoelens. Of is het iets eenvoudigs als het gaan om gay clubs voor drag shows of leven met het accepteren van mensen genoeg om u te laten kleden, vinden sommige outlet. Of nog beter, jezelf trainen om te stoppen met zorgen te maken over gevoelens van andere mensen over u en ga voor het toch!

Waarschuwingen

 • Laat je angst en ongemak voorkomen dat u van het krijgen van hulp wanneer u het nodig hebt. Redelijke mensen zullen je niet beoordelen of weigeren om u te helpen.
 • Laat de verschillende eigenschappen van een mens kan moeten worden verleend voor het ene geslacht rol of de andere niet. Kracht is niet het tegenovergestelde van vrouwelijkheid.
 • Helaas leven we in een wereld vol met bekrompen en gewelddadige mensen. Wees voorzichtig rond deze mensen veilig te zijn.