Wkanl

Hoe kunt u uw best uit te zien tijdens gymles

Wilt u leren hoe u uw best uit te zien tijdens de gymles? Dit artikel gaat om je te leren hoe. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, zul je genoeg kennis te vegen door je gymles in een briesje hebben, terwijl warm en goed gevoel over jezelf.

Stappen

Hoe kunt u uw best uit te zien tijdens gymles. Draag de juiste kleding.
Hoe kunt u uw best uit te zien tijdens gymles. Draag de juiste kleding.
 1. 1
  Werk aan je haar. Te heet in de gymles moet je goed kijken haar te hebben. Probeer een hoge of een lage paardenstaart. Een ander goed uitziende stijl voor sportschool is om je haar terug te vlechten. Voor een paardenstaart, draag een koele kijken hoofdband die overeenkomt met uw sportschool outfit. Of als je het doen van een vlecht, dan mix it up. Op een dag doet een fishtail, en een andere dag doen een Franse vlecht. Ook al is je in de gymles, het betekent niet dat je kan je haar er goed uit. Maar probeer niet om je haar te slijten, het ziet er rommelig en ongecontroleerd, en de meeste jongens zouden liever zien dat je haar omhoog. Het toont je een relaxte, sportieve vorm van kant aan u.
 2. 2
  Overweeg make-up. Er is niet echt veel dat je kunt doen met deze ene hier. Tijdens gym, je gaat om al uw make-up zweet, en u niet wilt dat om te draaien van uw gezicht. Op een sportschool dag, het is in uw eigen belang dat u uw make-up licht te verlaten, en was het af voor gym, en dan breng je make-up geval met u, zodat u kunt het opnieuw doen dan na gym.
 3. 3
  Draag de juiste kleding. Als u wilt er goed uitzien in de gymles, probeer dan het dragen van korte shorts. De beste soort zijn degenen met een nylon band. Voor een top, dragen alleen een t-shirt. Je kan wel leuk zijn met het, bijvoorbeeld: zebra print shorts, en een lime groene t-shirt of grijze broek met een hete roze t-shirt. U kunt een trendsetter te zijn, zelfs in PE
 4. 4
  Denk na over schoenen. Schoenen zijn niet echt een big deal, maar ze kunnen je maken of breken je. Een goede sportschool schoen zal je draait verbeteren, of u kan helpen in balans te blijven bij het sporten, zoals volleybal of basketbal. Er zijn echt schattig ook en ze komen in ton kleuren. Niet uit te gaan en koop een nieuw paar schoenen alleen voor gym, maar het zou helpen een goede te hebben kijken, en werken schoen.
 5. 5
  Wees zelfverzekerd. Zelfs als je een bloedhekel gymles, en niet over een atletische bot in je lichaam, je hoeft niet te adverteren dat. Blijf positief, anderen aan te moedigen, en veel plezier! Het is gewoon gymles, en zelfs als je struikelen en vallen of verknoeien, gewoon lachen hem uit. Het maakt je ziet eruit als een goed persoon.
 6. 6
  Doe je onderzoek of praktijk aan huis. Als u zich zorgen maakt over het sporten in de klas, praktijk aan huis. Het zal u helpen, en vervolgens in de klas, zal je weet wat je doet.
 7. 7
  Wees voorbereid voor na de les. Breng deodorant met u! Niemand wil je bezwete pits ruiken na de les. Brengen ook body sprays en parfum, of een washandje op te frissen. Ook, breng een leuke sporttas. Na de les complimenteren de andere meisjes op de dingen die ze deed het goed. Het zal je ziet eruit als een koele persoon, zelfs als je niet echt weet of zoals de andere meisjes. En de mensen zullen willen krijgen om u meer weten. Gymles is een goede tijd om nieuwe vrienden te maken.

Tips

 • Lachen altijd.
 • Houd altijd tampons / pads voor het geval u uw tijd!
 • Vermijd het dragen van sieraden tot sportschool, als het kan worden beschadigd of gebroken.
 • Breng luchtverfrisser voor de kleedkamer. De kleedkamers hebben de neiging te ruiken. (NB-Sommige scholen verbieden het spuiten van parfum, luchtverfrisser of haarlak, zoals sommige studenten hebben allergische reacties op deze items.)
 • Als je haar krult van zweet, breng een straightener met u voor na de les. Maar wees niet te laat voor uw volgende uur. Ziet er goed uit is niet zo belangrijk als onderwijs.

Dingen die je nodig hebt

 • Gym shorts en shirts
 • Deodorant
 • Goede / leuke Shoes
 • Gym Bag
 • Make-up tas / koffer