Wkanl

Hoe om te accepteren dat groot als een tienermeisje

Dus je bent een grote tiener meisje, die kan zwaar zijn wanneer u langer dan iedereen om je heen. Maar het zijn lang of kort is een van die dingen in het leven kun je een heleboel over dat niet doen. Te accepteren zijn lang, zul je moeten accepteren jezelf zijn. Geniet van zijn lang omdat een van deze dagen zal van pas komen, dus zelfs als al deze kinderen zitten en maken plezier van je elke dag zijn ze alleen maar jaloers. Op een gegeven moment, misschien ben je groter dan je geliefde zal zijn... maar geen zorgen te maken - meisjes natuurlijk puberteit eerder getroffen dan jongens, die de neiging hebben tot een snelle groei spurts later ervaren.

Stappen

Hoe om te accepteren dat groot als een tienermeisje. Optimistisch te zijn.
Hoe om te accepteren dat groot als een tienermeisje. Optimistisch te zijn.
 1. 1
  Optimistisch te zijn. Het gevoel geluk dat je lang bent. Er zijn veel mensen die korter dan je die graag groter zijn. Sommige mensen zijn heel kort, omdat ze dwerggroei. Rijzigheid is een symbool van een goede gezondheid, en je zal altijd worden bewonderd voor. Kijken naar vrouwen die allemaal 5'8 of via: Cindy Crawford, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Mariah Carey, Tyra Banks, Adriana Lima en Heidi Klum. Dit zijn enkele van de mooiste vrouwen ter wereld. Mannen dol op hen. En ze zijn allemaal groot.
 2. 2
  Denk na over de voordelen. U kunt hoge spullen veel mensen niet kunnen bereiken bereiken. Je natuurlijke hoogte kan nuttig zijn in vele sporten, zoals basketbal. Je bent fysiek sneller en sterker. Je hebt een grote kans op het nemen van modelleren als een carrière. Ook je waarschijnlijk op zoek ouder dan de meeste van je vrienden, die in de tienerjaren is een groot voordeel, vooral als het gaat om dating. Mensen hebben de neiging om meer respect voor iemand die is lang hebben, en langere mensen uiteindelijk steeds meer betaald in hun baan ook!
 3. 3
  Denk na over de nadelen. Wat vind je niet leuk aan zijn lang. Ja, je je hoofd stoten aan dingen eens in een tijdje. Je klasgenoten misschien plezier van je maakt, omdat ze jaloers zijn. Maar in werkelijkheid, zijn lang niet echt zo slecht als je denkt dat het is. Trouwens, zodra uw vrienden puberteit raken, zal het hoogteverschil verminderen.
 4. 4
  Accepteer jezelf zijn. Als u nog niet hebt, accepteren dat je bent wie je bent. U kunt gewoon zeggen: "Ik ben wie ik ben." Als je zegt die vijf woorden, na te denken over de kwaliteiten van jezelf dat je trots op bent. Misschien heb je niet leuk om lang, maar misschien bent u echt slim of zijn een goede luisteraar. Als je niet kunt denken aan een goede eigenschappen van jezelf, je moet.
 5. 5
  Accepteer dat je lang bent. Als je eenmaal hebt geaccepteerd wie je bent, heb je geaccepteerd dat je lang bent. Hoe? Omdat jij bent jij en je lang bent, accepteert u beiden. Om het te versterken, gewoon zeggen tegen jezelf: "Ik accepteer dat ik ben lang," en meen het wanneer je het zegt. Doe dit niet totdat u daadwerkelijk het wel hebben aanvaard. Het kan een tijdje duren, maar uiteindelijk zul je.
 6. 6
  Zit u er niet over in. Wees er trots op dat u niet de kortste jongen rond. Als je boven 14 of zo, zal je stoppen met groeien snel en je zal niet zo groot als anderen die later stoppen met groeien in hun tienerjaren. Zelfs als je uiteindelijk een verblijf langer dan je collega's, onthoud dat je altijd zal ontmoeten iemand langer in leven.
 7. 7
  Neem deel aan sport waar je de hoogte voordeel. Had je ooit gedacht dat, omdat je groter bent zul je minder afstand te zwemmen in een race? Hoe zit het met het vangen van een opleving van de basketbal omdat je hoger dan uw collega's kan bereiken? Denken over het nemen deel aan een paar van deze: Basketbal, Netball, Fietsen, Hardlopen, Volleybal enz.

Tips

 • Doe niet slouch! Het is verleidelijk omdat je zoveel mensen korter dan je spreekt of je doet het omdat je wilt korter lijken. Niet doen! Het maakt je alleen maar timide en bang voor je eigen huid te kijken en dat je een doelwit voor plagen maakt.
 • Wees jezelf, wees vriendelijk voor iedereen. Mensen zijn gebonden aan je opvalt als je lang bent, gebruiken om uw voordeel en vrienden te maken.
 • Vergeet niet, lang is mooi.
 • Realiseer je dat de meeste mensen niet betalen, dat veel aandacht aan hoogte - zelf uitvoeren met vertrouwen tegemoet. Mensen zullen een prachtig, sterk persoon opmerkt, niemand zal denken bij zichzelf dat je te lang!
 • Vergeet niet, lang is sierlijk.
 • Je bent wat je denkt dat je bent. Jij bent groot en mooi. Geloof het en anderen niet vragen het.
 • Vergeet niet dat in een korte tijd veel mensen zullen inhalen en worden bijna uw lengte.
 • Als je vrienden je uitlachen omdat ze lang, vertel hen om te stoppen. Als ze dat niet doen, zijn ze niet echt vrienden. Vind nieuwe vrienden.
 • Sommige leraren zullen niet begrijpen wat het is om te lang en gepest door collega's. Omdat je lang bent kunnen ze niet geven u dezelfde sympathie als iemand overgewicht en korte gepest. Leg uit dat het is net zo kwetsend en mag niet worden ontslagen.
 • Het dragen van flats in plaats van hakken kan voelt u zich meer comfortabel.
 • Mensen zeggen dat zijn lang wordt zijn sierlijk. Dus je zou sierlijk, maar als je dat niet bent, kunt u balletlessen nemen. Iets om jezelf sierlijk te maken!
 • Echter, voel je vrij om je knieën een beetje buigen, maar niet te veel! Het is eigenlijk beter voor jou benen / kniegewrichten aan je knieën een beetje buigen in plaats van het houden van uw benen perfect recht.
 • Je mag niet in staat zijn om de nieuwste stijl te dragen in alles, maar dat betekent niet dat je kan niet goed over het dragen van de kleren die je fit voelt!
 • Winkel online voor hoge montage maten. Weinig mall winkels hebben broekje met binnennaden langer dan 35 centimeter.
 • Wennen aan het feit dat sommige stijlen van jeans en niet beschikbaar zal zijn voor lange meisjes. De winkels mogen alleen de voorraad van de grotere collecties in hoge maten. Ze de kleuren in de broek te beperken ook voor zwarten, bruin en grijs.

Waarschuwingen

 • Als u niet vertrouwd bent met je lengte, het dragen van hoge hakken zal alleen voel je je meer ongemakkelijk. U kunt echter wel in gedachten houden dat de hakken zijn zeer geschikt voor speciale gelegenheden en maak je er nog mooier - als u kunt uw zelfvertrouwen niveaus omhoog. Omdat lang is een van de beste dingen in de wereld.