Wkanl

Hoe ze elkaar de ruimte geven

We hebben elkaar nodig de ruimte om te groeien, om onszelf te zijn, om onze diversiteit te oefenen om te geven. We moeten elkaar de ruimte geven, zodat we kunnen zowel geven en ontvangen zulke mooie dingen zoals ideeën, openheid, waardigheid, vreugde, genezing, en integratie. ~ Max de Pree

Paradoxaal genoeg, relaties die lijken perfect en waarin het stel doet het alles bij elkaar een groot risico van falen. Het is de menselijke natuur om uiteindelijk het gevoel gevangen door het gevoel van permanent aan elkaar zijn gelijmd en altijd afhankelijk te zijn van elkaar voor een bron van voldoening in het dagelijks leven. Om intact en is belangrijk voor ons autonome en verbonden voelen. Om deze "goedaardige" val van gewoonte die leidt tot over-afhankelijkheid van een persoon te voorkomen, is het belangrijk om de over-gehechtheid te herkennen en eerlijk praten en ondersteunend met elkaar over praktische en positieve oplossingen waarmee jullie beiden de kamer individueel te groeien binnen een partnerschap.

Stappen

Hoe ze elkaar de ruimte geven. Herken de waarschuwingsborden.
Hoe ze elkaar de ruimte geven. Herken de waarschuwingsborden.
 1. 1
  Herken de waarschuwingsborden. Heeft u beiden doen alles samen? Is elk moment van je vrije tijd in beslag genomen door na elkaar rond het punt waar geen van jullie echt weet wie wat suggereerde maar je beiden doen het allemaal hetzelfde? Of, misschien zijn er meer negatieve gevoelens, zoals, of jaloezie betrokken? Uiteindelijk heb je een gevoel van verstikking in je relatie, of een gebrek aan richting of overweldigend mist wanneer u probeert te bedenken om dingen te doen zonder je partner?
 2. 2
  Controleer dat je niet betrokken zijn in een relatie van wederzijdse afhankelijkheid. Codependent relaties zijn niet leuk. In feite zijn ze over de intensiteit, perfectionisme en het nemen van jezelf en je relatie te serieus. Er is een gevoel van elkaar en dire wederzijdse behoefte aan elkaar die over komt van die eerdere problemen als een emotioneel getraumatiseerd opvoeding, een angst voor verlies van mensen of gewoon niet met veel gevoel van doel in het eigen leven en het vervangen van die met een andere persoon. Kortom, degenen die in een codependent relatie voelt een onvermogen om "stand alone" en samen proberen om een ​​hele voltooien van twee gebroken helften. Als u denkt dat dit het onderliggende probleem, kunt u beiden nodig hebt om professionele hulp te zoeken, want samen het is waarschijnlijk dat je alleen deze behoeftige gedrag voort te zetten zonder neutraal, interventie van buitenaf. Een deel van het herstelproces voor een paar in een wederzijds afhankelijke relatie is het leren verlichten, veel plezier en spelen samen en apart.
 3. 3
  Praat erover. Bak wat koekjes en een kopje thee of koffie. Zitten samen ergens rustig en vertel je partner moet je een positieve hart-op-hart praatje. Gebruik een kalme stem en zijn zeer vriendelijk. Begin de discussie met je partner door hen te vertellen hoeveel je van ze houdt en hoe dankbaar je bent voor deze persoon die zich in je leven. Dan verder te bespreken in een soort, maar openhartige manier dat u van mening bent dat de gezondheid van je relatie is afhankelijk van jullie beiden te kunnen groeien als onafhankelijke mensen als samen in een paar. Kortom, wil je zeggen dat het geluk van zowel u vraagt ​​te laten een beetje lucht in elkaars leven op een manier die alleen kan verbeteren uw liefdevolle relatie. Manieren om je te helpen zijn onder andere:
  • Vermijd verwijten, nooit zeggen 'jullie dit, jullie dat "en altijd stem het met" I "verklaringen en praten over doelstellingen, gezondheid en niet over dingen die mis gaan tussen de twee van jou. Zie Hoe geweldloze communicatie oefenen.
  • Maak duidelijk dat dit is over het waarborgen dat u terugkeert naar zijnde de persoon die ze verliefd werd in het begin, dat je verliest een gevoel van deze persoon en wil je jezelf weer.
  • Schilderen ze een beeld van hoe het uitbreiden van uw horizon als individuen in staat zal stellen uw "coupledom" te bloeien wanneer de twee van u te delen persoonlijke ontdekkingen. Gebruik de metafoor door psychotherapeut Wendy Allen van jullie beiden peddelen uw eigen kano, zij aan zij, in plaats van dezelfde kano elkaar, ze zegt dat de ruimte elkaar helpt ervoor te zorgen dat elke persoon een samenhangend en hele gevoel van zelf, dat het gevoel versterkt draagt van saamhorigheid.
  • Probeer het definiëren van wat je bedoelt met "ruimte". Dit kan veel van het potentieel voor angst en wrok te verlichten als je partner begrijpt wat je bedoelt met het geven elkaar de ruimte. Weten wat voor soort ruimte is aangevraagd betekent dat het gemakkelijker kan worden ondergebracht en is minder waarschijnlijk resulteren in wrijving. Voor u, zou ruimte zijn (oa):
 4. 4
  Leg aan je partner dat andere mensen altijd een deel van je leven zou moeten zijn. Relatie counselor Anne Hollonds merkt op dat het een fatale vergissing te veronderstellen dat het zijn een paar zal elkaars behoeften volledig te vervullen. Zeg dat je wilt, en moedigen je partner, meer tijd doorbrengen met die vrienden die missen jullie beiden en zodat jullie beiden worden ververst door deze nieuwe stimulus. In veel gevallen is het waarschijnlijk dat je vrienden en vrienden van uw partner niet mengen, dat is oke, het is over het krijgen van buiten en genieten van je vriendschappen en vertrouwen elkaar. Het is makkelijker als het om vrienden van hetzelfde geslacht; gewoon het lastiger kwestie van totdat jullie beiden hetzelfde geslacht vriendschap ruimte verkend hebben niet te pakken. Voor nu, manieren waarop je kunt elkaar te helpen groeien door de tijd doorbrengen met anderen op te nemen:
  • Regelen voor partner-free 's avonds;
  • Te laten vrienden op bezoek komen en over te nemen van de kelder, de ping-pong zaal, de tv-kamer, waar en de andere partner, hetzij het opruimen van of verblijft in een ander deel van het huis (je kunt altijd de hele nacht!);
  • Vertrouwen op een partner om te gaan op een weekend visreis of een Las Vegas weekend met hun vrienden, gaan en boek in een spa of golf weekend om jezelf te trakteren tijdens zo'n pauze van elkaar om jezelf te voorkomen kniezen en het terugdringen van uw kant van de koopje.
 5. 5
  Stel dat je soulmates en niet celgenoten. Jullie beiden moet werken aan innerlijke angsten die betrekking afwijzing, onzekerheid, angst voor verlies, wrok en wantrouwen kunnen ontstaan ​​- gerust uw partner dat u zich inzet voor hen en dat je gewoon vragen voor hen te worden vastgelegd om de evolutie van uw relatie tot een sterkere en meer geluid plek dan je voelt het nu is. En jullie beiden moeten samenwerken om compromissen te sluiten dat beide manieren werken.
 6. 6
  Neem de tijd om je eigen belangen na te streven. Maak een deal met je partner dat het tijd is voor jullie beiden om persoonlijke ruimte terug te winnen en de uitoefening van uw eigen interesses en hobby's een deel van de tijd. Een goed doel zou zijn om geleidelijk verhogen van de tijd besteed elkaar om ongeveer een kwart van uw vrije tijd op een regelmatige basis, maar de verdeling is echt aan jou als individu, evenals het bereiken van een compromis als een paar. Niemand zei dat dit was bedoeld om makkelijk!
 7. 7
  Breek uit de mal als een koppel. Dit betekent dat het doen van onafhankelijke dingen terwijl het delen van een activiteit als een paar. Het kan in het begin eng zijn, maar dit kan zowel ongelooflijk bevrijdend en kan ook blijken aan elkaar die in onafhankelijkheid geen van jullie heeft niets te vrezen, alleen ruimte voor meer bewondering en liefde om te groeien. Suggesties voor acteren zelfstandig als een paar zijn:
  • Zitten los van elkaar bij etentjes.
  • op feestjes terwijl niet opknoping uit elkaars armen. Kiss "good luck" bij de deur van een soiree en af ​​en toe ontmoeten elkaar in de ogen met liefdevolle blikken tijdens de nacht, maar echt genieten van het gezelschap om je heen. Vullen elkaar na het evenement op alle spannende roddels u beiden hebt opgepikt tijdens de nacht! En er is niets spannender dan het zien van de blikken van verbazing en verlangen in de gezichten van andere mensen wanneer ze beseffen hoe solide een paar u bent en toch, hoe ook bevrijd!
  • Naar dezelfde vakantie, maar het doen van verschillende activiteiten. Je gaat terwijl hij gaat snowboarden. Je gaat terwijl ze gaat. Je bent zowel in dezelfde algemene omgeving, maar je geeft elkaar breekt. Ontmoeten voor maaltijden en incidentele gezamenlijke activiteiten. Of sandwich het - afzonderlijke activiteiten aan beide uiteinden met een gedeelde lange wandeltocht in het midden. Je krijgt de drift.
  • Als kinderen betrokken zijn, geef elkaar time-out van de zorg. Zorg ervoor dat deze onderbrekingen komen, zonder ingewikkelde voorwaarden. Tijd uit om zich te vermaken is alleen dat, jullie beiden erkennen de andere verdient deze ruimte.
 8. 8
  Verzeker je partner. Vertel je partner dat het aanpassen van de ruimte voor een optimale groei van zowel individuen als het echtpaar is een voortdurende behoefte in alle relaties. Succesvolle koppels zijn bereid om afstand tussen elkaar passen - zowel bij het krijgen van te dichtbij en bij het verplaatsen te ver uit elkaar. Verzeker je partner dat als ze denken dat je bent weg te trekken te veel, alles wat er nodig is om je dit te vertellen en je stopt, alles laten vallen en te luisteren naar wat je partner. Ook hen geruststellen dat dit niet over willen permanente ruimte van je partner, het is over het toestaan ​​voor "groei ruimte" als u doorgaat met uw leven te delen en liefde samen. Natuurlijk, in tijden van ziekte, leed of andere moeilijke situaties, de relatie moet veranderen en u zult beiden sterk genoeg om te gaan met deze en maak extra aanpassingen als dat nodig is.

Tips

 • Als partner niet lijkt te begrijpen, of uitdrukt angst, zeg niet "het was gewoon een gedachte" en vallen. Bespreek waarom er angst over je al te nauwe relatie en zachtjes laten zien waarom de dingen moeten veranderen om ervoor te zorgen dat je relatie sterk zal blijven. Als je snel opgeven, zal het bijna onmogelijk om ooit dingen te veranderen als jullie beiden zal een onwil te herkennen te bereiken aan de wortel van het probleem en ontrollen de knopen.
 • Als dingen beter begint te krijgen onder uw plan, verzetten wijzen het uit aan je partner - niemand wil iemand indeling van hun leven. Als uw partner vrijwilligers een nieuw gevonden geluk, het erover eens dat dit is het maken van je relatie een gelukkiger en stabieler is. Blijf niet stilstaan, maar naar het geheim om relaties na het oplossen van de uitdagingen is om ze te gaan met positieve, onuitgesproken afspraken. Bijhouden relaties onder een microscoop zowel veroorzaakt en op zich relatiepathologie.
 • Neem een ​​of andere vorm van sport en beweging in je vrije tijd is een geweldige manier van het geven elkaar de ruimte. Oefening is ideaal voor het verlichten van stress en opgebouwde woede die op de lange termijn de stam kon nemen van je relatie en maken het meer gezond.
 • Nadat de deur opende, moet je je eigen advies te accepteren, en niet kieskeurig of zeuren over je partner nieuwe prive-tijd te krijgen. Als dit je stoort nu, dat het door van tevoren, u kunt uw cake hebben en het ook eten. Je moet bereid zijn om zeurende verdenkingen over de activiteiten van je partner af te zien, dit is een oefening in liefdevolle vertrouwen. Denk aan de bekende uitspraak van Richard Bach: Als je van iemand houdt, zet ze gratis. Als ze terug komen ze van jou zijn, als ze dat niet doen ze nooit waren.
 • Niet afgesneden vrienden in plaats regelmatig contact te houden, en ontmoeten met vrienden die dezelfde interesses met je hebt. Door regelmatig te besteden tijd weg van je partner zul je uiteindelijk beginnen aan de tijd die je besteedt met hen waarderen. Dit leidt uiteindelijk tot een meer gezonde relatie.
 • Dit moet een vriendelijke, zorgzame discussie, niet in een dergelijke discussie gaan met een chip op je schouder over uw wensen en behoeften, of onderdrukte angst, of een algemene ernst over "onze relatie moet worden als dit of anders 'dat eigenlijk fungeert als een ultimatum. Deze categorieën negatieve benaderingen alleen leiden tot angst voor afwijzing en kan de conversatie te vullen met zelf-defensieve tactieken die niets verandert.

Waarschuwingen

 • Als partner serieus is tegen u openstelling van je leven, is het tijd om te kijken naar je hele kaart en beschouwen het beëindigen van de relatie. Alleen u kunt beslissen wat belangrijker is: de belofte van de uiteindelijke verveling, of met je partner te blijven in je leven.