Wkanl

Hoe kunt u uw significante andere te krijgen om te stoppen met het dragen van lelijke kleren

Het kan zijn oppervlakkig, maar je haat de manier waarop je partner jurken. Hier zijn enkele manieren om de ontwikkeling van zijn of haar garderobe aan te moedigen.

Stappen

Hoe kunt u uw significante andere te krijgen om te stoppen met het dragen van lelijke kleren. Kopen ze kleren die je denkt zal er beter uitzien op hen.
Hoe kunt u uw significante andere te krijgen om te stoppen met het dragen van lelijke kleren. Kopen ze kleren die je denkt zal er beter uitzien op hen.

Als ze niet de zorg over hun kleren

 1. 1
  Kopen ze kleren die je denkt zal er beter uitzien op hen. Niet breng ze winkelen met je als ze een hekel aan winkelen. Je hoeft niet naar de bank te breken, ofwel, je kunt winkelen bij. Gewoon blijven de tags op en hebben ze de kleren proberen op thuis, maar niet zeuren. Als ze niet bevalt, terug te sturen. Een gevoel krijgen voor wat voor kleren je allebei graag op hen (of dat tenminste je kan verdragen).
 2. 2
  Elimineren van de bron. Mensen die niet de zorg over de manier waarop zij zich kleden neiging om kleding van andere mensen, meestal een familielid erven. Vraag die persoon, tactvol, als zij in plaats daarvan hun kleren konden doneren aan een liefdadigheidsorganisatie. Leg uit dat je partner heeft veel kleren nu, en u niet wilt dat de kleren te gaan om afval ongebruikt.
 3. 3
  Adres onzekerheden van uw partner. Veel mensen kleden als dekmantel voor delen van hun lichaam ze schamen, en in het proces te kiezen smakeloos en slecht passende kleding. Herinner uw partner dat je van ze gewoon de manier waarop ze zijn, en of het probleem is hun gewicht, hen aanmoedigen om, zodat ze nemen meer trots op hun uiterlijk. Als uw partner is niet zwaarlijvig en hun gewicht is niet een bedreiging voor hun algehele gezondheid, zorg ervoor dat het hen duidelijk dat hun lichaam grootte / type is aantrekkelijk voor u. Als het niet aantrekkelijk voor u, kunt u overwegen of u bent een goede match voor elkaar in de eerste plaats.
 4. 4
  Complimenteer je partner als ze het dragen van mooie kleren. Een beetje extra genegenheid zal geen kwaad.
 5. 5
  Ontdoen van hun oude kleren, beetje bij beetje. Anders dan een paar kledingstukken ze echt gehecht aan, zet de lelijke kleren in een doos en stop die doos weg. Als je ze hebt gegeven genoeg nieuwe kleren om te dragen, zullen ze niet eens merken (als je het geleidelijk aan doen). Uiteindelijk, als je wat grote schoonmaak te verplaatsen of doen, zullen ze ontdekken de doos en vragen zich af waarom ze ooit zo'n afschuwelijke kleren droeg. Dat is een goed moment om voor te stellen waardoor de kleding aan een goed doel.

Als zij houden van hun kleren

 1. 1
  Accepteer je partner's. Als ze hardnekkig vasthouden aan hun kleding keuzes, kunt u een manier om respect dat vinden? Immers, als dit was hoe ze gekleed als je samen hebt, kan het echt niet zo slecht.
 2. 2
  Praten over fantasieën. Misschien kun je niet krijgen uw partner om anders te kleden de hele tijd, maar er is niets mis met het spelen dress-up, vooral als het gebeurt op een leuke en intieme manier. Kostuums zijn niet alleen voor Halloween! Zelfs al is het maar in de slaapkamer, kunnen ze genieten van ploeteren in een andere stijl zo veel dat ze een aantal elementen van het te behouden.
 3. 3
  Omkopen hen. Bieden aan iets wat ze heb willen u te doen als ze dragen een bepaalde outfit voor een hele dag te doen. Zoals in de vorige stap, zouden ze ontdekken dat dressing anders is niet zo slecht - en dus zou je, als ze je vragen om iets wat je niet bijzonder dol op het dragen dragen!

Tips

 • Gevoelig zijn. U dient zich ervan bewust dat uw significante andere kan een sterke 'zelfbeeld', en mogen alleen comfortabel voelen met bepaalde stijlen van kleding. Probeer niet om hen te dwingen om iets dat niet comfortabel is, of dat ze niet willen dragen. Als u binnen deze grenzen kunnen werken om iets dat je beide leuk vindt, doe dat dan.
 • Compliment als ze iets dat je denkt dat ze er goed uitzien inch Als ze weten dat je van een bepaalde outfit, zou ze het te dragen vaker, en ga op zoek naar spullen die vergelijkbaar dragen.

Waarschuwingen

 • Ze zijn gewoon kleren. Niet al te gebogen uit vorm over deze kwestie.
 • Uw significante andere kan uw gedrag interpreteren als controle... en misschien is het! Zie Hoe kom ik erachter wat een controlerende persoon.
 • Zie hierboven, zal een aantal belangrijke anderen uw diefstal van hun oude kleren als verraad, die kan leiden tot de beëindiging van uw relatie te zien.