Wkanl

Hoe maak je een gevecht te lossen met je beste vriend

Veel mensen hebben argumenten met hun beste vrienden of twee keer, maar dat maakt ze vijanden niet maken. Het beste ding om te doen is proberen om eruit te komen van uw strijd (na het oplossen ervan, natuurlijk!) Zonder rancune of wrok. U kunt leren hoe hieronder.

Stappen

Hoe maak je een gevecht te lossen met je beste vriend. Identificeer het probleem.
Hoe maak je een gevecht te lossen met je beste vriend. Identificeer het probleem.
 1. 1
  Identificeer het probleem. Soms is het voor de hand, maar soms is het vrij moeilijk te bepalen. Ook, zorg ervoor dat er daadwerkelijk een probleem is, en je vriend is niet gewoon een slechte dag of ze hebben een moeilijke tijd buiten de vriendschap.
 2. 2
  Laat uw vriend alleen. In plaats van ze te bestoken met vragen en eisen, laat ze afkoelen en na te denken over de situatie. Doe dit tot hoe lang het duurt voor je vriend om te stoppen met schitterend bij u in de zalen, beledigen je, het verspreiden van geruchten, huilen, etc.
 3. 3
  Overwegen uw opties. Er is de klassieke "praten om je vriend en hen vragen wat er mis is", de "vraag een vriend om je vriend wat er mis is vragen", of zelfs de "laat hem / haar met rust totdat iedereen vergeet erover". Natuurlijk is iedere situatie anders is, maar praten met je vriend direct is bijna altijd de beste optie, ook al is het eng kan zijn.
 4. 4
  Kies een optie en doe het. Het is beter om bescheiden te blijven in plaats van een verblijf op uw voetstuk en het spelen onschuldig. Toegeven al je fouten maakt die persoon zich beter voelt, en hen aanmoedigen om hetzelfde te doen.
 5. 5
  Afwachten. Laat je vriend over nadenken.
 6. 6
  Accepteer de uitkomst. Als je vriend wil de vriendschap voorgoed te snijden, goed, er is niets aan te doen. Begrijp vervelende of kwaadwillige, zet al je moeite in het maken van een nieuwe beste vriend en resterende volwassen en mooi door steeds te zeggen hallo tegen je vriend in de hallen, etc. Kansen zijn, nadat je hem laten zien / haar hoe mooi je werkelijk bent, ze willen weer vrienden zijn.
 7. 7
  Laat nooit de situatie totdat het niet meer te repareren, als je het niet uitzoeken eerder vroeger dan later, je vriend gewoon niet schelen en zal zijn verhuisd.
 8. 8
  Probeer niet om ze jaloers te maken, omdat ze ofwel niet schelen en u zal worden beschaamd of kunnen zij de zorg en afkeer je meer.
 9. 9
  Doe niets betekenen 'krijgen ze terug' of 'karma' als u het slachtoffer bent dan laat karma krijgen ze weer een andere manier, want als je het doet, zal karma krijg je ook terug.
 10. 10
  Heeft iets je spijt niet doen.

Tips

 • Drama niets helpt. Sla de beledigingen, schreeuwt, geruchten en roddels voor een eigen plek waar niemand in staat om het te gebruiken tegen je zal zijn
 • Niet OOIT breng het opnieuw! Laat de slechte herinneringen in het verleden, goede in de toekomst.
 • Make up snel. Je krijgt binnenkort naar je beste vriend mist en je kan elkaar groeien als je te lang wacht. Ga je gang en oplossen.
 • Wraak is niet het antwoord.
 • Weet dat u het juiste deed, zelfs als je vriend niet, maar ze niet vertellen. Gewoon een goed gevoel dat je alles wat je kon om te helpen deed, en dat je je best gedaan om je probleem op te lossen.
 • Praat met haar \ hem te verontschuldigen, zelfs als ze niet vertellen hoe je je voelde toen ze zich daar terug.
 • Praat met je moeder of dicht volwassene, zullen ze niet iedereen vertellen op school wat je zei of gebruik maken van de informatie die u hen tegen u, plus, hebben ze allemaal voordat meegemaakt, ze weten whats best, dus als ze je advies geven, luister naar het!
 • VERTEL UW VRIEND DIE JE ECHT SORRY, EN VRAGEN UW VRIEND ALS ZE JE zou vergeven.

Waarschuwingen

 • Als je niet respectvol, zal je vriend hebben een zeer harde tijd vergeven je.
 • Doe niets dat zou kunnen terugkomen om je gewoon achtervolgen omdat je boos op het moment, geen geruchten verspreiden of vertellen hun geheimen, het is niet de moeite waard niet doen.
 • Wees voorbereid op elk scenario, bv een onderbreking van vriendschappen, en als dat gebeurt, altijd leuk zijn en nog wat nieuwe vrienden die je kunt vertrouwen.

Dingen die je nodig hebt

 • Respect voor je vriend en hun wensen.
 • Andere vrienden om u te helpen doorheen.