Wkanl

Hoe je afscheid te nemen van je beste vriend, dat zich beweegt

Afscheid nemen van een vriend is niet gemakkelijk om te doen. Dit artikel helpt je het zegt en zeg het goed.

Stappen

Hoe je afscheid te nemen van je beste vriend, dat zich beweegt. Eerste, zodra je erachter dat hij of zij beweegt, laten bezinken.
Hoe je afscheid te nemen van je beste vriend, dat zich beweegt. Eerste, zodra je erachter dat hij of zij beweegt, laten bezinken.
 1. 1
  Eerste, zodra je erachter dat hij of zij beweegt, laten bezinken Denk er eens over,. Ze zullen worden gegaan. Gegaan. Van toen af ​​aan, besteden elk moment kun je met hen, doe dingen die je vriend graag doet, zelfs als je dat niet doet.
 2. 2
  Heeft zijn of haar ouders niet kwalijk. Misschien is vader van die vriend kreeg een betere baan, of misschien moeten ze gewoon gaan.
 3. 3
  Huilen zo vaak als je wilt, die het op zijn gaat niet helpen.
 4. 4
  Maak een afscheid voor uw vriend. Onder meer dat hij of zij was en is nog steeds uw beste vriend voor altijd (BFF).
 5. 5
  Maak voor hem / haar een speciaal cadeau om u te onthouden. Het kan een foto-album met foto's van jullie twee, een gedicht schreef je voor hem / haar, of wat je denkt dat er veel zou betekenen voor uw BFF te zijn.
 6. 6
  Schrijven naar hen, ze bellen, e-mailen, IM hen, al dat zodra je vriend moves... je wilt niet verliezen contact met die vriend! als ze geen manier voor u om contact met hen te vragen voor hun ouders nummer.
 7. 7
  Maak nieuwe vrienden, maar de oude te houden. Een daarvan is zilver de andere is goud.
 8. 8
  Zorg dat u uw vriend te vertellen dat je ze voor altijd zal houden. Als je twee waren echt verbonden, dan kan het best zijn dat je haar vertellen / hem dat je ze elke dag (afhankelijk van uw niveau van gehechtheid) of om de andere dag, elk weekend, en zo verder zullen noemen.
 9. 9
  Op de dag voordat hij / zij beweegt, hebben ze over voor een laatste logeerpartij samen zodat ze hun laatste uren met jou doorbrengen.
 10. 10
  Geef haar een beste vriend armband of ketting. Het zal helpen als u een speciaal symbool van wat uw vriendschap betekent.
 11. 11
  Zij zullen ook andere vrienden dus laat ze bij hen zijn als ze nodig hebben om zo goed te zijn.
 12. 12
  Ook al zijn ze vertrekken, probeer te onthouden het is niet alsof ze hebben veel keus. Als ze vertrekken, moet je andere vrienden te wenden tot. Maar zorg ervoor om in contact te blijven!
 13. 13
  Wees niet bedroefd de hele tijd, als je eenmaal erachter te komen. Breng de tijd samen terwijl je nog hebt! Als je gaat naar de middelbare school of nieuwe grade niveau, moet je vrienden maken in je nieuwe school. Probeer deelname aan een activiteit, zoals Scouts om nieuwe vrienden te maken.
 14. 14
  Hebben een afscheidsfeest te laten zien dat je zorg.
 15. 15
  Neem altijd contact op je vriend nadat ze bewegen. Als je geluk hebt, kunnen ze gewoon verhuizen naar een nabijgelegen wijk.
 16. 16
  Indien mogelijk, met je vriend tot vliegveld / bushalte zodat je hij of zij voelt dat je echt zorg en u niet apart willen.

Tips

 • Stop niet met zijn beste vrienden, en geen contact niet verliezen.
 • Vertel hen dat je hem voor altijd zult herinneren / haar.
 • Vergeet niet dat ongeacht de fysieke afstand, kunt u nog steeds een gezonde relatie leven met je vriend te houden.
 • Afhankelijk van het niveau van gehechtheid en andere vrienden, niet overschakelen naar een nieuwe beste vriend.
 • Niet zitten allemaal verdrietig en somber, Sta op en doen alsof het een dag dichter bij hen te zien.

Bij het ​​gooien van de partty en niet te veel weten over hen te vragen wat hun favoriete dingen zijn zoals zangers, kleuren, en plaatsen om te bezoeken ect. Als ze je vragen waarom je deze vragen vertel hen u bent schaven een partij voor een andere vriend toen eigenlijk is het niet.

 • Ze zich speciaal en geliefd met tekenen of een surprise party gevoel.
 • Maak elkaar brieven en zeggen hoeveel je ze mist. Vertel hem of haar wat je wilt over hen of noemen een aantal specifieke moment dat u gedeeld.
 • Skype elkaar als je kunt.
 • Hebben een grote slaap over op de dag voordat je verder en dan afscheid.
 • Laat hen niet slecht over ze te verplaatsen voelen. Ondersteunen hen.
 • Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengen mogelijk. Ga niet zitten en verdrietig zijn, want als ze vertrekken je spijt niet opknoping uit met hen, maar als je hem ziet / haar verlof maken het snel, zal het verdriet om een ​​beetje te verminderen.

Waarschuwingen

 • Niet "te" krijgen sentimenteel over hen verlaten van-het is niet alsof ze stierven. Probeer het en neem het voorzichtig en wees dankbaar voor de tijd die je samen hebt.
 • Laat je vriend hangen ook samen met andere vrienden voordat hij of zij weg beweegt. Vergeet niet dat ze ook vrienden met je vrienden, dus ze willen om afscheid te nemen voordat hij of zij gaat en hangen met hem of haar gaat ook af.
 • Als je twee waren niet echt gehecht, probeer niet te aanhankelijk. Ze gaan naar een nieuwe wereld.