Wkanl

Hoe maak je een vrouw aan te trekken

Wou dat je kon consequent maken een blijvende indruk op vrouwen gewoon door met ze te praten? Weet je dat, als je eenmaal de aandacht van een vrouw te krijgen, je interessante, lieve persoonlijkheid zal gewoon overnemen? Dit artikel legt uit hoe je een vrouw praten om tonnen aantrekkingskracht te genereren.

Stappen

Hoe maak je een vrouw aan te trekken. Doen de meeste aan het woord in het allereerste begin.
Hoe maak je een vrouw aan te trekken. Doen de meeste aan het woord in het allereerste begin.

Deel een: de set-up

 1. 1
  Doen de meeste aan het woord in het allereerste begin. Dit, natuurlijk, hangt af van de vrouw en de situatie, maar u wilt voorkomen dat te doen wat de meeste jongens doen, dat is om de conversatie last op haar met overbodige vragen en graven naar overeenkomsten. Shoot te doen ongeveer 75% van het praten, misschien een beetje minder. Uw doel is hier om uw fantastische persoonlijkheid en een hoge waarde aan te tonen. Probeer het gesprek licht, leuk en speels te houden. Wat conversatie starters zou je gebruiken? Er zijn genoeg:
  • De eigenwijs, speels alpha guy:
   • 'Ik weet dat je waarschijnlijk dit veel, maar je bent absoluut de mooiste vrouw die ik heb gezien... in de laatste drie minuten. "
   • "Mijn vriend moest me vanavond slepen uit, maar ik ben uiteindelijk blij dat hij deed, omdat je te zien, hier en nu, was de moeite waard."
  • De enigszins verlegen, verlegen jongen:
   • "Het spijt me dit is onhandig, maar ik krijg echt verlegen om mooie meisjes."
   • "Ik ben blij dat je nog steeds hier. Ik werk al de moed om met je praten voor een half uur, en ik was bang dat ik zou hebben om mezelf voor schut zetten van je helemaal nuchter."
  • De up-front, matter-of-fact guy:
   • "Hallo, mijn naam is [naam], wat brengt je hier vanavond?"
   • "Dit is het deel waar ik mezelf voor te stellen en je lacht en laat me je een drankje, klopt dat? '
   • "Ik heb geprobeerd te denken van een excuus om met je te praten, maar ik heb niets. Kan ik je gewoon vertellen een interessant verhaal dat er met mij de andere dag?"
 2. 2
  Vermijd alledaagse onderwerpen als werk, politiek, of iets negatiefs. Worden in de controle van het gesprek, maar laat je niet beheersen. Laat je niet glijden in interview soort vragen, zoals "Waar kom je vandaan?" Of "Wat doe jij hier?" Probeer aan te boren in uw tikkeltje gevaarlijk, maar nog steeds gecontroleerd, kant, en voeden met die energie.
  • Als ze brengt onderwerpen waarvan je denkt dat het gesprek te sturen op het verkeerde pad, duw het gesprek in een andere richting. Iets te zeggen dat er iets te maken heeft met het onderwerp heeft, maar is grappig, licht, en zou een verandering van onderwerp te brengen.
  • Als ze steeds weer terug naar de onderwerpen die u denkt bent dwaalspoor leiden het gesprek, heeft u twee mogelijkheden:
   • Voeden zich met de energie van dat onderwerp, omdat ze lijkt te willen praten.
   • Zoek een elegante, respectvolle manier om het gesprek te verlaten, en in plaats daarvan richten op iemand anders. Een eenvoudige "Het was leuk met je te praten" de truc moeten doen.
 3. 3
  Bewegen langs obstakels met gratie. Veel vrouwen zullen zeggen dat ze een vriendje als ze genoeg aantrekkingskracht voor u nog niet beschikken. Tegelijkertijd, veel vrouwen die zeggen dat ze een vriendje eigenlijk een, dus je een obstakel hebt bereikt. Maak je geen zorgen, hoewel, omdat een obstakel wordt gemaakt om te worden overwonnen. Je zult langs het te verplaatsen met gratie.
  • Als een vrouw zegt: "Ik heb een vriend, ik zou het liever als je niet met me praten," enkel glimlach, zeg haar dat het was leuk met haar te praten, en gaan naar een andere kandidaat. Soms geeft het leven je citroenen slecht.
  • Als een vrouw zegt: "Ik heb een vriend, 'en laat het daarbij, kun je zeggen:" Dat is prima, ik heb respect voor dat Vind je het erg als we blijven praten.?' Als ze ja zegt, blijven werken. Je maakt limonade uit citroenen.
  • Denk niet dat je in staat zijn om een ​​vrouw in een relatie of huwelijk te overtuigen om deel met haar nummer. Misschien heb je niet eens willen dat jongen te zijn. Als een meisje noemt haar vriend, wilt u waarschijnlijk op zoek gaan naar ergens anders, tenzij je laatste wens is om haar nummer te krijgen.
 4. 4
  Be resultaat-onafhankelijke. Prime jezelf niet te schelen of je haar aantrekkingskracht te krijgen of niet. Als ze tot je aangetrokken, dat is een bonus, zo niet, ga je door naar een andere interessante meisje.
  • Als je jezelf vertellen dat je haar aantrekkingskracht nodig hebt omdat je ego niet afwijzing kan nemen, zul je hard worden gekwetst, over en weer, omdat je op een gegeven moment zal worden afgewezen. Afwijzing is natuurlijk. Als je zo gekwetst of teleurgesteld omdat je een kans gemist, zal je missen op de duizenden andere mogelijkheden die u te wachten staan.

Deel twee: het afdichten van de deal

 1. 1
  Wees niet behoeftig. Als de vrouw denkt, zelfs voor een moment, dat ze meer waarde in uw ogen dan heb je in de hare heeft, je jezelf in een nadeel. Waarom? Omdat mensen willen hebben om een beetje te werken voor hun prijs, omdat dat de prijs smaak nog zoeter maakt.
  • Er zijn vele technieken die u kunt gebruiken om aan te tonen dat je niet behoeftig, maar voor nu het beste wat je kunt doen is los te maken van uitkomsten (zie hierboven). Vergeet niet: deze vrouw, al is ze mooi en grappig en slim kan zijn, is slechts een van een handvol mooie, grappige en slimme in uw universum. Als ze niet werken, een ander uiteindelijk wil.
  • Haar niet douchen met complimenten. Een enkele keuze compliment aan het gesprek te beginnen is al de vrouw nodig heeft om haar te laten weten dat je van haar. Eigenlijk, want vrouwen zijn slim, ze weten meestal als je van hen zelfs zonder een compliment. Dus houd de sentimentele complimenten in uw achterzak en zich richten op haar indruk met uw smarts, uw en uw.
 2. 2
  Voeren wat wordt genoemd "omgekeerde cold reading om aas kwalificatie," of RCR. Hoe het werkt: meer iets over haar dat je bent vrij zeker is niet waar. Dan zeg je niet van die kwaliteit in een meisje. Want het is niet waar over haar, ze zal dan uitleggen zichzelf aan u en u laten weten dat ze niet op die manier. Dit heet de kwalificatie, en we doen het als we proberen om de gunst van iemand te winnen. Wat je hier doet is het lokken haar kwalificatie; onbewust zij moet zich meer aangetrokken tot u, omdat u zogenaamd delen gelijkenissen, of op zijn minst vergelijkbaar perspectieven.
 3. 3
  Worden relaxt en nonchalant over de hele zaak. Uw nummer een prioriteit moet zijn om plezier te hebben, want als je eenmaal te verwijderen (of proberen te verwijderen) je eigen ego uit de vergelijking, het praten met een mooie, interessante vrouw is ongelooflijk opwindend., Plagen, enigszins eigenwijs als dat uw persona, en Gebruik sarcasme (met een wrange glimlach in, zodat ze weet dat je gewoon rommelen gegooid). Doe alsof je spreekt aan een oude vriend.
  • Als ze iets zegt dat je het niet eens met, zeg haar. Met andere woorden, wees niet milquetoast. Wanneer u het niet eens, niet worden verstaan, niet aanstootgevend, gewoon rationaliseren uw mening en leg uit waarom je je voelt zoals je doet. Als je dit op de juiste manier, zal het het gesprek verder te gaan en iets interessants te praten over geven. Als je vertrouwen, kunt u haar te plagen over hoe ze is niet cool als ze niet met je eens (wrange glimlach hier mensen, wrange glimlach).
  • Samengesteld. Zeer, zeer samengesteld. Net als de kapitein, weet je precies waar je heen wilt en alles wat je zegt en doet heeft een doel. Niets kan u fase, zelfs afwijzing. U verwacht dat de beste, maar zijn op het ergste voorbereid. Waarom? Omdat je meer bestaat dan een Keats gedicht!
 4. 4
  Vergeet niet dat het oppakken van meisjes is grotendeels over time management. Waarom verspil je tijd met een gesprek dat niet wordt duwen u dichter bij uw doel? Daarnaast kan afleidingen ontstaan ​​die haar aandacht zal stelen, zodat elke minuut telt. Met een beetje oefening is het gemakkelijk om getallen te krijgen in seconden in plaats van minuten.
  • U mag is het handig om alleen praten voor een paar minuten alvorens om een ​​aantal, een dans, enz. Dat komt omdat het moeilijk is om bij te blijven geestig, directe, pittige gesprek voor een lange tijd, zelfs wanneer u het raken van alle cilinders. Heeft het gesprek samen niet rijgen zonder een einddoel voor ogen!
 5. 5
  Tenslotte voortdurend haar aantrekkelijkheid te beoordelen. Kijk voor een open lichaamstaal, verwijde pupillen, giechelen, en aanraken. Ongeacht haar persoonlijkheid of cultuur, vrouwen zijn vrij consistent met tekenen van aantrekking. Met slechts een beetje oefening zul je heel snel kunnen inhaken op deze borden. Volg gewoon je voorgevoel, het is meestal juist. Bedankt voor het lezen!

Conversation hulp


Tips

 • Forceer nooit een meisje om alles wat ze niet willen doen. Het is een instant turn-off.
 • Gewoon blijven oefenen! Probeer te praten met willekeurige meisjes op straat een keer per dag. Vergeet niet het hebben van goede lichaamstaal en de toon die u gebruikt zal uw attractie bepaalt!