Wkanl

Hoe te zetten op manchetknopen

Manchetknopen eigenlijk pre-date op de knop, veiligheidsspeld, rits of klittenband. Gelukkig hebben vooruitgang geboekt sinds de eerste manchetknopen werden gemaakt. Manchetknopen zijn een geweldige manier om een ​​aantal persoonlijke stijl toe te voegen aan pak of jurk shirt. Met zoveel nieuwe stijlen nu, kunnen ze ook een manier om steun uw favoriete teams, vieren van een bruiloft, of gewoon compleet een blik te zijn.

Stappen

Hoe te zetten op manchetknopen. Draag de juiste shirt.
Hoe te zetten op manchetknopen. Draag de juiste shirt.
 1. 1
  Draag de juiste shirt. Zet op een dress shirt met Franse (of dubbel) manchetten. Dit soort overhemd heeft extra lange manchetten met geen knoppen en openingen aan elke kant.
 2. 2
  Vouw de manchetten terug, en zorg ervoor dat ze een keurige en zelfs lijn aan het einde van de mouwen.
 3. 3
  Houd de manchetten samen. Houd de twee open kanten van het shirt manchet samen. In tegenstelling tot de manchetten met knopen waar de ene kant van de manchet plooien in de andere, met manchetknopen, de twee kanten plat weg van de pols zoals op de foto hierboven.
 4. 4
  Line-up van de gaten. Zorg ervoor dat de gaten voor de manchetknoop line-up.
 5. 5
  Plaats de manchetknoop en borgen. Als je arm is aan uw zijde, moet het decoratieve gedeelte van de manchetknopen worden naar buiten gericht. De manier waarop je de manchetknoop beveiligen dit zal enigszins variëren, afhankelijk van de stijl van manchetknopen:
  • Bullet rug sluiting - De meest voorkomende van alle manchetknopen backings en ​​het makkelijkst aan te trekken. Deze stijl heeft een torpedo of kogelvormige, capsule die is opgehangen tussen twee palen. De kogel kan worden omgedraaid om zijn as te manipuleren door de knoopsgaten in de manchet, en vervolgens omgedraaid horizontale naar het juweel op het shirt te beveiligen.
  • Walvis terug sluiting - Deze stijl heeft een rechte paal gecombineerd met een vlakke, stevige walvis staart die flat te voegen flips, en flips terug op zijn plaats om de manchet te beveiligen.
  • Vaste backing - Vaste backings zijn een uitbreiding van de manchetknoop gezicht. Dit betekent dat de post en steun zijn gevormd uit hetzelfde stuk metaal als de voorzijde van het juweel. De etiketten niet buigen of bewegen op welke manier. Misschien een beetje meer werk op te zetten, maar voordeel op de lange termijn van het niet hebben van bewegende onderdelen nodig.
  • Chain Link - De meest traditionele vorm van manchetknopen zijn voorzien van een ketting. Kettingschakel manchetknopen zijn de oorspronkelijke vorm van manchetknopen en zijn meestal te vinden in de punten van het Engels productie. Schakels karakteristiek hebben 2 kanten die met elkaar zijn verbonden door een ketting. Vanwege de flexibiliteit die nodig is om ze op te zetten, deze zijn zeker voor het niveau van deskundigen manchetknoop kenner. Het voordeel van deze stijl is dat er iets te zien aan beide zijden van de manchet. Daarnaast ketting manchetknopen meestal zorgen voor een lossere manchet.
  • Omkeerbaar - Vaste terug manchetknopen die een ontwerp op de back-end, in plaats van een gewone vaste schijf hebben. Hiermee kan een aantrekkelijk design aan beide kanten van de manchet en stelt u in staat om te schakelen wat er wordt getoond op de belangrijkste kant van de manchet, als het hebben van 2 paar in een.
  • Balterugkeer - Een keten link manchetknopen waar de steun is samengesteld uit een bal van zilver of goud. Het voordeel is dat ze zeer gemakkelijk aan te trekken en je de losheid voordeel van de ketting steun krijgen. De ballen zijn ook aantrekkelijker dan een kogel of gewoon vast terug.

Tips

 • Zorg ervoor dat u manchetknopen die overeenkomen met je outfit en de gelegenheid te dragen.
 • Manchetknopen zijn echt de perfecte geschenken bruidsjonkers als zij toestaan ​​om iets dat echt overeenkomt met de bruidsjonkers's verschillende persoonlijkheden krijgen.
 • Zorg ervoor om te winkelen rond online bij de aankoop van manchetknopen als uw lokale winkel zal waarschijnlijk niet een fatsoenlijke selectie.
 • Zet de manchetknopen in voordat je het shirt op, dan kunt u met beide handen.
 • Vermijd plaatselijke high-end boetieks bij de aankoop van manchetknopen, want ze zijn erg duur.
 • Wees voorzichtig niet te manchetknopen die ofwel te opzichtig of te casual voor formele gelegenheden dragen.