Wkanl

Hoe maak je een mooi horloge kiezen

Er zijn veel verschillende horloges in de markt. Een vinden die bij uw stijl past.

Stappen

Hoe maak je een mooi horloge kiezen. Bepaal uw prijsklasse.
Hoe maak je een mooi horloge kiezen. Bepaal uw prijsklasse.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort horloge je wilt. Analoog? Digitaal? Beide?
 2. 2
  Kies de band. Wil je een metalband? Rubber? Polyurethaan?
 3. 3
  Bepaal uw prijsklasse. Onder 75€? Onder 750€?
 4. 4
  Zorg ervoor dat het horloge daadwerkelijk kan vertellen tijd. Met andere woorden, er een krijgt die kwarts, Zwitserse, Japanse, of analoge beweging heeft. De eerste drie maken gebruik van een batterij terwijl de laatste gebruikt men een wond voorjaar. Sommige nieuwere analoge modellen hebben kinetische of automatische bewegingen en energie opslaan als het horloge wordt gedragen. De beweging van je pols "winden" het horloge. Wees er echter van bewust dat deze horloges dagelijks moet worden gedragen om ervoor te zorgen dat de 'batterij' is opgeladen.
 5. 5
  Styling kan zeer belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als u een verfijnde, slanke look wilt u misschien een slanke, dunne, lange zilveren horloge vinden. Voor meer van de punk / rock ster kijk, zou je er een met een zeer brede singels of lederen band. Voor de stijlvolle,, een metalen analoog horloge zou mooi zijn.
 6. 6
  Hier krijg je een horloge dat is duurzaam. Je kunt niet echt zeggen door te kijken naar een, maar u kunt controleren zijn ratings door de fabrikant. Rolexes, Tag Heuers, Rado, en andere bekende merken zijn zeer goed gemaakt. Controleer de fabrikant om ervoor te zorgen dat ze een reputatie van goede horloges.
 7. 7
  Controleer op waterbestendigheid. Tenzij u een markering voor meter (ex. 30 meter, 100 meter, enz...) gaan ervan uit dat het niet kan worden gedragen in het water.
 8. 8
  Als u zich zorgen maakt over de batterij, ga voor digitale horloges, sommige CASIO modellen claimen voor 10 jaar van de levensduur van de batterij. U kunt ook kiezen voor een automatische, dit is een volledig mechanisch horloge dat zich slingert. U kunt betaalbare automaten krijgen van Orient

Tips

 • Blijf binnen prijsklasse. Horloges zijn gemakkelijk te verliezen, en uw investering misschien wel gaan uit het raam.
 • Koop een horloge met standaard formaat riem (10, 12, 14, 16, 20, 22 mm) als ze overal gemakkelijk beschikbaar. Als de band te breed is als 35 mm, dan zijn zulke bandjes zijn moeilijk te krijgen en zijn veel te duur.
 • Als het horloge die je gaat kopen voor dagelijks gebruik en goedkopere (15€ -40€), ga dan voor een dergelijk horloge voor die u zelf kunt batterijen vervangen. Dit zou een veel dollars te besparen voor het krijgen van de batterij vervangen.
 • Voor de gemiddelde persoon, een Seiko, G-Shock, Swatch, of Casio zijn allemaal grote waarden.

Waarschuwingen

 • Pas op voor valse merknaam horloges. Als het lijkt te goedkoop om waar te zijn, is het waarschijnlijk een fake.
 • Veel bekende Swiss Made horloges moeten worden gekocht van hun officiële dealers. Het kopen van Zwitserse horloges online kan riskant zijn.
 • Heeft een analoog horloge niet kopen zonder aftekeningen, tenzij u in staat bent om het te lezen.
 • Probeer nooit een horloge zelf te openen. Neem het altijd om een ​​gecertificeerde juwelier.