Wkanl

Hoe om sieraden te kiezen

Het kiezen van uw sieraden is niet anders dan het kiezen van je garderobe. Het belangrijkste is om vast te houden binnen uw comfort zone en uw persoonlijke modestijl. Dat gezegd hebbende, het kan nooit kwaad om uit te stappen van de doos keer in een tijdje.

Wat het meest belangrijk is dat uw sieraden overeenkomt met je outfit. Uw sieraden is de finishing touch op uw totale look. Maak uw fashion statement tellen!

Stappen

Hoe om sieraden te kiezen. Bepaal wat u wilt uw sieraden te doen.
Hoe om sieraden te kiezen. Bepaal wat u wilt uw sieraden te doen.
 1. 1
  Bepaal wat u wilt uw sieraden te doen. Wil je het front en center podium? Heeft u het te complimenteren willen? Wil je het subtiel?
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw sieraden is geschikt voor de gelegenheid of evenement je zult dragen het aan. Een sexy oversized choker zou perfect zijn voor een nacht op de stad, maar misschien niet passend voor de directiekamer.
 3. 3
  Bepalen hoe lang je wilt dat het laatste en hoe vaak je van plan bent om het te dragen.
 4. 4
  . Weten hoeveel geld je wilt uitgeven Wanneer u koopt sieraden, dit is altijd de grote vraag - hoeveel je van plan bent te besteden. Je zou graag een paar diamanten solitaire oorbellen, maar weet je eigenlijk wilt dat veel uitgeven. Er zijn zo veel sieraden opties die er zijn deze dagen. Zodra u beslissen over uw budget, sieraden selectie wordt veel gemakkelijker en georganiseerd.
 5. 5
  Als je kunt, probeer dan op de sieraden of houd het omhoog naast je om te bepalen of het u uitkomt.
 6. 6
  Bepaal of u de voorkeur handgemaakte sieraden of niet.
 7. 7
  Bepaal de sieraden metal je wilt (zilver, goud, enz..)
 8. 8
  Bepaal de sieraden stijl en de voordelen die daarmee gepaard gaat:
 9. 9
  Hebben bijvoorbeeld een mooie look, maar ook een grote geestelijke waarde voor de drager. Het trekt positieve energie terwijl het elimineren van negatieve energie uit ons lichaam en ziel.

Tips

 • Een ander ding om te onthouden bij de aankoop van uw oorbellen is dat kleine oorbellen maken je groter en groter oorbellen maken je kleiner kijken kijken. Grote oorbellen kunt u het uiterlijk van het verliezen van £ 10 geven! (We houden allemaal dat) Kies iets dat in verhouding staat tot uw grootte, maar de meeste vrouwen kunnen dragen nikkel om kwart grootte zonder enig probleem. Kies je oorbellen tot de tegenovergestelde vorm van je gezicht - zij zullen meer gratis. Als je een rond gezicht en draag ronde oorbellen je gezicht zal veel ronder lijken.
 • Sterling zilver is betaalbaar en zeer veelzijdig. Als u niet wilt dat het geld uitgeven voor echt, dan is de aankoop een aantal zilveren plaat stukken. Zilver is een must have voor elke garderobe! U kunt gaan van sierlijk en delicaat tot groot en merkbaar. Het kan naar beneden worden aangekleed of en aanvaardbaar is voor elk evenement of gelegenheid.
 • Mensen soms graag een statement maken en besluiten om sieraden te dragen met betekenis erachter. Het is een mooie manier om uw geschiedenis of overtuigingen te tonen. Een goed voorbeeld hiervan is het symbool van een omgekeerde kant, waar de hand uitgebreid naar voren is een symbool van goddelijke kracht. Een ander voorbeeld is het Keltische sieraden waar de Keltische knopen de eeuwigheid van het leven kan symboliseren.
 • Uw sieraden keuzes zijn eindeloos - het maakt niet uit wat uw smaak, Like, uw antipathieën. Je zult in staat zijn om je look compleet alleen de manier waarop u het wilt met weinig inspanning. Dus zorg ervoor dat uw fashion statement te maken!
 • Bij de aankoop van ringen, kunt u veel plezier - weer de keuzes zijn eindeloos uit groot en overweldigend om sierlijk en vrouwelijk. De lengte en de grootte van uw vingers speelt een belangrijke rol in wat er goed uitzien. Bijvoorbeeld, lange magere vingers er niet goed uit met enorme oversized ringen, maar op een vrouw die lange dikkere vingers ze zien er voortreffelijk heeft. Lange nagels? Korte nagels? het maakt allemaal een verschil. Spelen en te zien wat je wilt, en wat er goed uitziet. Ook bepalen waar u het dragen van deze ringen. Bijvoorbeeld, als je werkt rond fijne stoffen, zult u niet wilt dat er ringen die scherpe randen die zouden kunnen blijven haken hebben. Uw ringen zijn ook onderdeel van uw totale verklaring.
 • Bij de aankoop van armbanden, moet u beslissen waar je naartoe gaat om ze te dragen, en hoe merkbaar u wilt dat ze zijn. De beschikbaarheid van grootte en vorm is eindeloos - u kunt gaan van grote armbanden om sierlijke edelsteen armbanden. Als het een slip-on armband, er zeker van zijn dat het zal passen over je hand. Zorg ervoor dat u uw pols te meten als de pasvorm van een armband is erg belangrijk. Te groot en het ziet er slordig en kan zelfs glijden. Te klein en het kan uw pols beweging vernauwen.
 • Bij de aanschaf van kettingen, er zeker van u de grootte van je nek weten, zodat je een goede pasvorm. Dit is erg belangrijk bij de aanschaf van online als je niet de kans om het te proberen op te krijgen. Als je nek is gemiddeld in omvang dan een 16 "ketting ziet er geweldig uit, maar als je een iets groter dan gemiddeld nek dan een 16" ketting zou te krap zijn. Meet de lengte van sommige van uw favoriete kettingen die je al hebt. Dit geeft je een goede indicatie van hoe lang u de voorkeur. Opera kettingen die ouder zijn dan 30 "zijn geweldig. Ze kunnen dubbel worden gewikkeld, geknoopt, of wat je fantasie komt met. Bij het kiezen van gekleurde kettingen, zorg ervoor om een ​​kleur die je huidskleur aanvulling halen. Het kan je outfit fabelachtig overeenkomen maar als het niet overeenkomt met of een aanvulling op uw huid toon je look verloren zouden kunnen gaan.
 • Costume Jewelry, zowel signed en unsigned, is een betaalbare manier om je look compleet. Costume Jewelry kan worden gekocht voor een lage prijs en heeft veel van het leven. Heck, zien we kostuum sieraden terug naar de jaren 1920 nog in uitstekende staat. Wat is geweldig met kostuum sieraden is dat je het kunt gebruiken, moe van, zet het weg of geef het weg en hebben nog gekregen een goede waarde voor uw geld.
 • Bij aankoop van een brede band ring, moet u overwegen een groter formaat voor dezelfde vinger (gebruikt om smalle band ring te dragen).
 • Designer stukken hebben de neiging om een ​​beetje meer, eindelijk een beetje langer gekost, en ze volgen meestal meer traditionele lijnen, zodat je ze kunt dragen voor meer dan een of twee seizoenen.
 • Bij de aankoop van oorbellen, beseffen dat het vormen en stijlen zijn eindeloos - van bungelt aan kroonluchters aan hoepels om noppen te toetsen. Er zijn materialen uit glazuur aan kralen om edelstenen om metaal op hout. De grootte van de oorbellen is erg belangrijk voor de verklaring die je maakt. Hoe groter de oorbel, het meer merkbaar en het meer opgenomen worden ze in uw totale look. Grote oorbellen zijn niet voor iedereen - afhankelijk van je gezicht grootte en vorm ze kunnen in feite afbreuk plaats van te trekken. Experimenteren en vinden wat je het beste staat.
 • Hoewel je misschien een favoriete ontwerper hebben, er is echt geen behoefte aan de stok met slechts een. In feite is er geen noodzaak voor de stukken om daadwerkelijk designer. Er zijn tal van prachtige stukken op de markt die niet ondertekend, maar zeker een fashion statement. Mix en match je sieraden om het karakter en een beetje pit te geven!
 • Heb wat gouden plaat of goudkleurig stukken in je garderobe basics ook. 10-14k goud misschien wel een beetje te duur voor velen, maar vergulde sieraden is heel betaalbaar en zal je een goede waarde voor de kosten te geven. Goud, zilver, kan worden aangekleed of gekleed en is perfect voor een zeer stijlvolle uitstraling.
 • Je handen zijn je expressief gebied en velen van ons "praten met onze handen." (! Ze zijn ook het kleinste deel van ons lichaam) Probeer het dragen van drie armbanden aan een pols - het is een teken van macht. Ze hoeven niet overeen te komen ofwel dus stap uit en doe iets anders. Vergeet niet om een ​​sierlijke armband dragen met je horloge.