Wkanl

Hoe je meer vrouwelijk worden

Heb je ooit het gevoel dat je nodig had om meer lady-like geworden? Heb je ooit je vriend / man had, vriendin / vrouw of ouder (s) zeggen dat ze wilden dat je vrouwelijker uitzien? Als je verdwaald bent in hoe het te doen, hier zijn enkele stappen voor u...

Stappen

Hoe je meer vrouwelijk worden. Bruidegom jezelf goed.
Hoe je meer vrouwelijk worden. Bruidegom jezelf goed.
 1. 1
  Zijn altijd schoon. Douche een keer per dag, op zijn minst. Een verblijf schoon is de sleutel tot steeds meer vrouwelijke.
 2. 2
  Bruidegom jezelf goed. De douche niet geneest alle problemen, als je zijn nagels worden geknipt en geverfd, doe het. Als je haar op zoek is naar een beetje droog, zet wat vochtinbrengende crème inch De kleinste details moet worden de grootste zorgen.
 3. 3
  Altijd lekker ruiken. Spray op een aantal van uw favoriete parfum voordat u het huis in de ochtend vertrekken en hebben altijd een reserve fles in je tas voor extra spuiten tijdens de dag.
 4. 4
  Hebben vlekkeloze huid. Schoonmaken van uw huid met het juiste type reinigingsmiddel voor uw huidtype is van cruciaal belang. Om te voorkomen dat te breken, wassen alle make-up of vuil op uw huid elke avond voor het slapen gaan. Maar het is belangrijk dat u uw gezicht te wassen meer dan twee keer per dag, voor je huid zou zeer gevoelig voor de constante schrobben geworden.
 5. 5
  Draag eenvoudige make-up. Niets is erger dan te gaan over boord met je make-up kleuren. Kies de juiste "natuurlijke" look voor u en de kunst van de toepassing ervan. Oefening baart kunst.
 6. 6
  Probeer altijd te haarloze houden. Verwijder alle haren die zichtbaar is voor u, of op je benen, onder je oksels of in je neus.
 7. 7
  Pluk je wenkbrauwen elke week. Het hangt af van hoe snel je wenkbrauwen groeien terug, maar het is essentieel om uit te rukken om zo vaak. Houd ze in een mooie, vlekkeloze vorm.
 8. 8
  Wees beleefd. Altijd zeggen alstublieft en dank u, het maakt je kijken meer als een dame.
 9. 9
  Houd je huis schoon. Er is niet een meer gruwelijke turn-off naar mensen dan van een vrouw vuile huis of appartement. Je moet altijd een schone leefomgeving.
 10. 10
  Stel relatie normen. Het zijn meer vrouwelijke betekent respect voor jezelf, zodat het vaststellen van normen voor hoe mensen je behandelen is een must en vasthouden aan deze normen.
 11. 11
  Lachen vaak. Een glimlach een dag houdt de ziekte bij baai! Help jezelf door steeds een gelukkiger, gezonder persoon en maken het gemakkelijk voor mensen om je door te glimlachen vaker.
 12. 12
  Wees een goede vriend. Meisjes zijn van nature goede vrienden. Er zijn al te veel backstabbers die er zijn om het opvullen van de wereld, waarom niet iemand zijn die bekend staat om zijn mooie? Helpen altijd een vriend in nood.

Tips

 • Draag de kleding die je lichaam past die zijn vrouwelijke
 • Leer hoe te accentueren uw gelaatstrekken met make-up
 • Poets je tanden en daarna je mond spoelen met Listerine (of een merk van mondwater dat voor u werkt) om schone, frisse adem te behouden.
 • Oefen je houding tijdens zitten en staan
 • Breng een lekker ruikende lotion met hetzelfde parfum om een ​​langduriger geur toe te voegen. U kunt duo packs vinden bij Bath and Body Works.