Wkanl

Hoe je zelfverzekerd en veilig zijn tijdens het uitgaan alleen

Uitgaan zelf kan lijken intimiderend, zelfs beangstigend. Veel mensen voelen zich onzeker of onveilig als ze uitgaan alleen, of het nu op een reis of gewoon om een ​​feestje. Gevoel op deze manier kan het genot van uit te gaan dempen, en soms, stop je uit te gaan op alle.

Er zijn zeker gevaren bewust te zijn van, maar je kunt rond te krijgen op uw eigen. U kunt overwinnen uw ongerustheid over zulke dingen en leren om onderscheid te maken tussen reëel gevaar en irrationele angst of paranoia.

In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u een vrouw bent, maar als je een man bent, is er veel nuttige informatie hier voor u ook.

Stappen

Hoe je zelfverzekerd en veilig zijn tijdens het uitgaan alleen. Denk na over waar je naartoe gaat.
Hoe je zelfverzekerd en veilig zijn tijdens het uitgaan alleen. Denk na over waar je naartoe gaat.
 1. 1
  Denk na over waar je naartoe gaat. Welke gedeelte van de stad is het? Zullen er anderen daar wie je kent (, kennissen)? Wanneer uw bestemming in een betere gedeelte van de stad - dat is, een die is goed verlicht, niet bekend te worden afgebouwd of bol van de - dan bent u in veel betere vorm gaan alleen. Als het in een niet-zo-goede gedeelte van de stad, denk opnieuw. Het overwinnen van je angsten en zorgen is een ding, maar het nemen van domme en onnodige risico's is een andere. Er is echt veiligheid in aantallen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw auto is in goede orde. Klinkt gek? Niet als je een lekkende kraan. Het laatste wat je nodig hebt is om uit te komen op twee in de ochtend en vindt u een lekke. Als je opknoping uit alleen, hebben een AAA of andere weg hulpdiensten kaart met je net zo goed als een opgeladen. Vul je auto met gas voordat u vertrekt. Krijg een blikje Fix-A-Flat en zet het in de kofferbak, samen met een kwart van de olie en een lege melkkan om het water in, indien nodig. Gewoon controleren om ervoor te zorgen dat alles is afgekoeld voordat je gaat beginnen is een grote stap die je gemoedsrust te geven voordat je hoofd uit.
 3. 3
  Vertel waar je naartoe gaat en hoe lang je van plan om te blijven. U bent niet "om jezelf op een lijn" of "kramp uw eigen." Je bent slim door verhuur van een familielid of vriend weet waar - en wanneer - om te beginnen op zoek naar jou, piekeren, enz.
  • Een goede manier om te gaan over het is om je (bijvoorbeeld) moeder vertellen dat je bent "gaat naar een feestje in het huis van Steve's in Agoura deze zaterdag. " U hoeft niet naar een tracker te bieden, maar het is slim om een ​​MapQuest of Google kaart van uw geplande route. Vertel je moeder je belt als je op weg naar huis. Bel Steve en vertel hem dat je op je weg als je het huis verlaat. Op deze manier, als je niet aankomt bij het feest, zal hopelijk Steve herinneren dat je geroepen om hem te vertellen dat je zou komen, en het zal je moeder bellen. Nu, beide partijen beseffen dat je links en nooit aangekomen op uw bestemming - het geeft hen een snellere start op het vinden van je.
  • Als u een kaart van de route verlaten, kan moeder de autoriteiten te waarschuwen om te zoeken langs die route - uw probleem kan zo simpel zijn als een lekke band of zo ernstig als een crash, met u en uw auto in een sloot, en een dode cel telefoonbatterij - iemand vertellen waar u van plan te zijn hen zal helpen u veel sneller vinden. Omgekeerd, als je moeder bellen en haar vertellen dat je in je auto en het verlaten van het feest om 10 uur, zal ze weten dat als je niet bent gearriveerd bij middernacht, moet ze beginnen zich zorgen te maken. Mobiele telefoons hebben veel van deze zorgen weg genomen, omdat het een eenvoudige zaak om de meeste van de tijd noemen.
  • Als je sterft, of als je het laat op het feest, of het wordt gestolen, verloren of anderszins niet werkt, heb je links woord met mensen die zeker bezorgd na slechts een uur of twee zal worden als u niet komt opdagen - het zal de halve nacht niet voordat iemand zich realiseert je zelfs nooit opdagen waar je moest. Wetende dat je deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen hebt genomen kan je aanzienlijk verhogen.
 4. 4
  Wees alert en bewust van je omgeving. Voordat je uit je auto, na te denken over waar je hebt geparkeerd. Is het goed verlicht, goed te zien vanaf de straat? Dit is de beste plek om als alleen te parkeren. Vermijd parkeren in donkere steegjes of heel ver weg van de deur van uw bestemming. Onthouden waar je geparkeerd - dit is zeer belangrijk. Mentaal in kaart je pad naar de deur van de plaats waar u naartoe gaat, neem nota van iedereen op het, en verzamel je dingen snel. Bij het ​​verlaten van uw auto, zorgvuldig of het vergrendeld is en u niets verleiden (zoals een verlaten laptop tas of een) in het zicht. Loop met opzet - niet slingeren - direct naar de deur en ga onmiddellijk. Slepende op de straat is geen goed idee, het laat potentiële aanvallers te zien dat je alleen bent. Houd iedereen je uit opgemerkt op de straat in je geest, en in de hoek van je oog, indien mogelijk. Zich bewust zijn van de mensen om je heen is de sleutel tot uw veiligheid. Praat niet op uw mobiele telefoon - het zal u afleiden.
 5. 5
  Leren hoe je jezelf te verdedigen. Het is belangrijk te onthouden dat je niet hoeft te plotseling verdienen een zwarte band in karate of dragen een rond met u - maar als je over het algemeen als je gaat staan, wetende dat je kunt zorgen voor jezelf kan je enorm geruststellen. Train je dus je zal voelen als je goed voor jezelf - te meer opmerkzaam, zodat u weet wanneer er iets staat te gebeuren. Als u reist of woont in of gevaarlijke gebieden, leren hoe te stoten blokkeren, of denk aan hoe om schadelijke incidenten te vermijden. Het ontwikkelen van een meer straat slimme houding lijkt misschien dom, of zinloos, maar de simpele wetenschap dat je jezelf kunt beschermen zal je verhogen.
 6. 6
  Krijg snel naar binnen, en eenmaal binnen, ontspannen en verantwoorde wijze. Vergeet niet dat er geen aangewezen bestuurder - u bent. Wees bewust van wat je drinkt. Laat uw drankje onbeheerd om welke reden. Als iemand die je koopt een drankje, zorg ervoor dat u kijken naar de barman giet het. Als u vermoedt dat uw drankje is gecompromitteerd, niet drinken. ! Als je dronken, niet van plan naar huis te gaan, zonder een taxi of familielid om u te verzamelen.
 7. 7
  Vermijd te veel informatie te delen met elke vreemdeling. Wees niet naïef en iemand die je niet kent. De mensen die je ontmoet zijn erg mensen, of ze kunnen niet erg mooi, het is onmogelijk om een nauwkeurig oordeel te maken in slechts een vergadering. Niet vergeten dat je alleen kwam. Zeggen dat je wachten op vrienden aan te komen of iemand je ophalen snel. Als je iemand ontmoet je denkt dat is leuk tot nu toe, plannen maken om te ontmoeten in een, in een restaurant of in een pretpark, in plaats van het geven van uw huisadres of werkplek. Het geven van uw mobiele telefoon nummer is goed als je wilt. Het belangrijkste idee is dat je niet alleen maar die eerste indruk de tijd nemen om echt te weten deze persoon en een gevoel krijgen voor de echte jongen of meisje,.
 8. 8
  Vergeet niet dat goede mensen zijn als zonnige dagen - Er zijn veel van hen. Gewoon omdat je voorzichtig betekent niet dat je bang hoeft te zijn dat iedereen is daar na te denken over hoe je een over te krijgen op je. Wees voorbereid - niet paranoïde. Te beseffen dat er meer zonnige dagen dan dagen wanneer blikseminslag is nuttig. is gevaarlijk, misschien dodelijk - maar zeldzaam.
 9. 9
  Ontspannen en jezelf zijn. U hoeft niet een goede tijd als je niet ontspannen. Zodra u uw bestemming hebt bereikt, vestigen in en op te lossen om een ​​goede tijd te hebben, ongeacht wat.
 10. 10
  Klaar om te vertrekken, neem een nauwe lezen van de straat en ga dan rechtstreeks naar je auto, dan naar huis. Alone. Als de bewaker of uitsmijter, of een groep andere vrouwen die je hebt ontmoet, aanbieden om je naar je auto, nemen ze op. Op zijn minst, iemand te laten weten dat je nu thuis gaat, en vraag hen om u kijken tot je in je auto. Neem eens een kijkje - weet wie er op de straat met je, en als je ziet een steeg tussen u en uw auto, wandelen in het midden van de straat indien nodig om uzelf voldoende ruimte om te bewegen als dat nodig is. Lopen doelgericht en vol vertrouwen aan uw auto, en als je daar bent, moet je klaar en ontgrendelen van de auto als u neemt uw laatste stappen in de richting van het. Als u aankomt de auto doe een snelle visuele controle dat niemand is binnen van het (je geparkeerd in een goed verlichte plaats, toch?). Als er, draai je om en loop vol vertrouwen terug naar uw evenement waar u veilig kunt bellen 911. Anders krijgen, onmiddellijk de deuren op slot, buckle up, start uw auto en rijdt weg. Zit niet in uw auto de vaststelling van uw make-up of gehannes met uw iPod of sms iemand - de slag te gaan.
 11. 11
  Feliciteer jezelf - Het is je gelukt! Zich bewust zijn van je omgeving en handelen vertrouwen zal u helpen zich zelfverzekerd. Je hebt net besefte je kunt gaan plaatsen op je eigen en overleven - u kunt nieuwe vrienden te ontmoeten, en hebben geweldige tijd zonder te wachten om mee te taggen met anderen. Het is een geweldig gevoel!

Tips

 • Mensen die de intentie te beroven of aanranding anderen vaak op zoek naar een makkelijk doelwit - nerveuze types, met pensioen gaan typen, of mensen die gewoon ronddwalen en niet echt aandacht aan hun omgeving. Zich lang en wandelen met een doel, het zijn uiteraard bewust van wie en wat zijn op de straat met je maakt je zelfverzekerd - een gemakkelijk doelwit niet.
 • Denken over het maken van een noodpakket voor uw auto. Na een aantal Fix-A-Flat, wat motorolie, remvloeistof, en automatische transmissie vloeistof (die ook kan worden gebruikt als stuurbekrachtiging vloeistof in vele auto's) kan je hele nacht te slaan. Als je een paar flessen water toe te voegen en een kan van pindakaas of trail mix, het kan zelfs je leven redden als je kwam in een ernstige storing. Andere grote posten: nooddeken (zeer klein, past in uw achterzak opgevouwen, maar weerspiegelt uw lichaamswarmte naar u terug en kan je warm als je vast komt te zitten bij slecht weer houden en kan niet beginnen met uw auto of gebruik uw kachel ); survival mes - goed formaat mes, windscherm klapper, gordel snijmachine; zwengel zaklamp en een paar lichte-sticks. Een van die mooie organiseren containers groot genoeg om al je spullen te houden, verpak het in je kofferbak, en vergeet het dan maar. Tenzij je het echt nodig hebt - dan zul je zo blij dat je bereid waren!
 • Wees slim - niet aandringen op te gaan als er een duidelijk probleem. Als uw auto is moeilijk te starten of voelt u zich nerveus, als je niet het gevoel dat alles goed, of als je geest is erg gericht op een probleem, niet gaan. U wilt een goede tijd te hebben, jezelf niet in een gevaarlijke situatie. Als er een voor de hand liggende problemen teken, thuis blijven met een boek. Ga naar buiten zodra het probleem is in plaats daarvan behandeld.
 • Aantrekken van de juiste soort aandacht - niet het verkeerde soort. Dressing in sexy, provocerend kledij, of het dragen van een heleboel sieraden kan cool zijn eenmaal binnen, maar voordat u naar uw bestemming, het is niet van plan om het soort aandacht je wilt trekken. Bedek het omhoog! Als je eenmaal binnen bent, kunt u het uit te laten, maar vergeet niet om het opnieuw te dekken voor vertrek! Hoeft ook niet te dragen koptelefoon, want die geven een dure iPod en dat je niet situationeel bewust.
 • Vele aanvallen, auto-jackings, overvallen, en moorddadige aanvallen worden uitgevoerd op vrouwen zitten in hun auto's rommelen met geld, make-up, of hun radio. Vaak worden de deuren ontgrendeld en de aanvaller schuift gewoon recht inch Doe jezelf dit soort doelstelling niet maken. In plaats daarvan, heb je spullen bij elkaar, krijgen opgesloten in, omgedaan en op uw manier. Je kunt spelen met je iPod bij het volgende rode licht.
 • Het wordt steeds meer en vaker voor dieven te richten in op waardevolle sieraden die zij gemakkelijk kunnen zien op nietsvermoedende mensen wordt gedragen. Als je naar een chique gaan samenzijn, is het misschien verstandig om niet te zetten op al uw sieraden voordat u uw huis te verlaten, maar om uw waardevolle spullen in een klein zakje om mee te nemen. Als je aankomt op de plaats van de bijeenkomst, kunt u gemakkelijk in de badkamer te zetten op de diamanten oorbellen en gouden ketting. Dit zal niet veel tijd, maar wordt steeds belangrijker met de stijgende kosten van het goud, en de ethiek van het goud kopers. Neem het allemaal weer uit en zet het terug in de buidel voor uw vertrek te krijgen in uw auto. Als ze niet kunnen zien, zullen ze niet weten dat je het hebt. Rukken en draaien wordt steeds meer en vaker, evenals veeleisende de ringen van je vingers, dus plan vooruit!
 • Vergeet niet om uw pepperspray mee te nemen! Het is legaal in de meeste staten nu, en gemakkelijk aan te schaffen op sites als eBay. Het is beschikbaar in een formaat dat clips op uw key-keten, ook!

Waarschuwingen

 • Vermijd het dragen van items die u niet kunt veroorloven om te verliezen.
 • Niet ruimte uit als je alleen bent. Vergeet niet er is niemand om op hangen, maar jezelf. Blijf alert en houd je hoofd erbij te allen tijde.
 • Blik in de achterbank van uw auto als je deze benadert - het is hoogst onwaarschijnlijk iedereen kan zich binnen de afgesloten auto, maar het zal voelt u zich zekerder wanneer je alleen te weten dat je alleen bent.
 • Trappen, liften en parkeergarages moeten geheel worden vermeden als je het krijgen van een slechte vibe uit de buurt.
 • Geen geld niet rekenen op de straat - dat is een uitnodiging om je te beroven. Blijf alert en niet jezelf af te leiden terwijl uit op de straat.