Wkanl

Hoe je een meisje naar de bioscoop te vragen

Er zijn vele manieren om een meisje mee uit te vragen. Echter, het is heel anders dan een meisje naar de bioscoop (een donkere plaats, alleen met een man die ze nauwelijks kent) dan het is om te gaan voor een diner date te vragen. Hier ziet u hoe de kwestie benaderen als je specifiek gericht is om een ​​film met haar te kijken.

Stappen

Hoe je een meisje naar de bioscoop te vragen. Vraag haar wat soorten films ze heeft gezien, wat haar favorieten zijn, of wat is de laatste film die ze zagen.
Hoe je een meisje naar de bioscoop te vragen. Vraag haar wat soorten films ze heeft gezien, wat haar favorieten zijn, of wat is de laatste film die ze zagen.
 1. 1
  Vraag haar wat soorten films ze heeft gezien, wat haar favorieten zijn, of wat is de laatste film die ze zagen. Dit is een goed gesprek starter die kan gemakkelijk in je haar vragen om een ​​film met je te zien. Je moet ook de genres van films die meisjes meestal waarderen weten.
 2. 2
  Zeg iets als, "hey, bent u geïnteresseerd in het gaan naar de films met mij en een paar vrienden?" Hoewel niet al te voor de hand, zult u haar het gevoel alsof je echt wilt gaan met haar, in het bijzonder.
 3. 3
  Plannen om naar de films met een groep mensen, bij voorkeur met iemand die ze kent, als je elkaar niet weten dat ook.
 4. 4
  Koop kaartjes voor een film waar je het over, het spelen op het moment u beiden overeengekomen vóór. Als u nodig hebt om de tijd te veranderen, vraag haar eerst.
 5. 5
  Ga akkoord met de ontmoetingsplaats, en wees er op tijd, met vrienden, als zij van hen verwacht.
 6. 6
  Hebben een kleine praten in de lobby voor de film, en vraag haar of ze wil graag popcorn of een drankje.
 7. 7
  Als u nodig hebt om het toilet te gebruiken, excuseer jezelf, is de kans groot, ze moet ook gaan. U wilt niet te missen belangrijke scène in een film, en je laten zien waar je om geeft.
 8. 8
  Wanneer u uw eiland te vinden in het theater, laat haar eerst gaan, aan te bieden aan popcorn en drankjes (indien aanwezig) te houden, neem je stoel, maak het je gemakkelijk, vraag haar of ze comfortabel is, zet uw mobiele telefoon, hebben nog een kleine conversatie voordat de film begint, of kijken naar de previews, en dan gewoon genieten van de show.
 9. 9
  Blijft een gentleman, en ze zal waarschijnlijk geven u een tweede datum, of te accepteren om te gaan voor een drankje na de film.
 10. 10
  Als de film is afgelopen, zet uw mobiele telefoons, vraag haar wat ze graag in de film, en luister. U hebt deze nodig voor later.
 11. 11
  Wacht enkele minuten tot 'stampede' te dun uit, en samen veilig buiten lopen. Wanneer u de lobby te bereiken, vraag haar of zij nodig heeft om het toilet te gebruiken, en op haar wachten.
 12. 12
  Bieden aan haar uit om iets te eten of te drinken, en te praten over de film. U kunt een gesprek beginnen met het noemen van wat zij eerder over de film gezegd.
 13. 13
  Zorg ervoor dat ze veilig thuiskomt, en op tijd, of laat haar verlaten met haar vrienden.
 14. 14
  Veel plezier!

Tips

 • Vraag haar altijd wat voor soort film ze willen zien. Ga er niet vanuit dat het een 'chick-flick'.
 • Gepast gekleed.
 • Initiatief tonen en flexibiliteit. Worden georganiseerd.
 • Hebben een specifieke film in gedachten, wanneer u een suggestie, plus een back-up, voor het geval ze heeft gezien de eerste, of is niet geïnteresseerd in het.
 • Films zijn altijd een leuke leiden-up voor een diner, en het diner is een mooie aanloop naar de tweede periode.
 • Koop tickets en popcorn. Als je wilt pronken met een beetje, kopen drankjes. Als de film is een lange, vermijd drankjes tot diner.
 • Als je kijkt naar de film nadat je elkaar leerden kennen, kan je haar hand vasthouden eerste, kijk naar haar, bieden een glimlach en dan blijven kijken naar de film, ze zal snel laten weten of dit een Date, of "gewoon -een-film-met-een-vriend ', het vermijden van schaamte als je probeert wikkelen je arm om haar schouder en ze is niet in.
 • Zorg ervoor dat u uw tickets vroeg te boeken. Als je wacht tot het laatste moment, zou het theater zijn volgeboekt, tot volgend vertoning...
 • Aandacht besteden, en proberen om die punten herinneren uit de film die u zullen helpen het gesprek later op te bouwen, en laat je je waarden te presenteren zonder al te voor de hand liggend. Uw lof en kritiek moet oprecht zijn, maar laten we eerst haar stem haar mening, zodat u weet wat niet te zeggen.
 • Vermijd alles te serieus, verstandelijke, of deprimerend. Ga naar iets licht en plezier. Overeenkomsten en lachen zal je dichter bij een tweede date te brengen, terwijl de verschillen en kwel zou niet.
 • Hoewel naar de bioscoop zou populair lijken, als u in uw tiener jaren, en dit is je eerste date, moet je waarschijnlijk beslissen over een andere locatie. Naast enkele geestige commentaren, kan je niet echt steek boeiende conversatie tijdens de film. Probeer naar een coffeeshop of soortgelijke openbare plaats, waar je kunt met haar praten en krijgen om meer over haar weten alvorens te beslissen om geld te besteden aan tickets.

Waarschuwingen

 • Niet schrikken haar uit met rare reacties of ongewenste aanraking.
 • Steek uw arm om haar heen, tenzij ze leunt naar u toe!
 • Gewoon omdat ze overeengekomen om de film te zien met u, en het is donker, betekent niet dat ze zijn overeengekomen om uw vooruitgang. Toon wat looptijd, of het opgroeien eerste!
 • Zorg ervoor dat als je dat doet leg je arm om haar heen, ze is nog steeds comfortabel. Anders zou ze zitten voor een paar uur in een lastige positie, niet in staat om de film te genieten, en niet geven u een tweede datum.
 • Niet alleen zien ze de kaartjes en zeggen: "Ik heb een extra ticket Ik dacht dat ik was van plan om in staat zijn om een ​​vriend te gaan met mij te krijgen, maar dat lukte niet, en ik ga dood. om deze film te bekijken. Wil je gaan? "... Het zal haar het gevoel alsof ze is je laatste redmiddel en het is zeer waarschijnlijk dat zij niet zullen instemmen met de aanbieding zelfs als ze geïnteresseerd was. Of, als ze is niet geïnteresseerd in je, ze zou het aanbod te aanvaarden alleen maar om de gratis film te zien!
 • Wees niet ontmoedigd, dat wel. Wees je best, en van de vele meisjes die je in je leven zult ontmoeten, zullen sommigen willen u beter leren kennen. Een van hen zal zelfs de liefde je terug.
 • Als de vrouw die je bent nastreven denkt dat je bent niet haar type, niet duwen. Je zou verbaasd zijn wat je kunt krijgen in de gevangenis deze dagen.