Wkanl

Hoe te leven zonder een vriendje

Jongens zijn niet de belangrijkste dingen in ons leven. Familie en vrienden zijn net zo - zo niet meer - belangrijker. Soms lijkt het tegenovergestelde, hoewel, zeker als je ziet je andere vrienden met hun vriendjes - hier is hoe het leven te genieten zonder een vriendje.

Stappen

Hoe te leven zonder een vriendje. Concentreer je op je vrienden, familie en school werken voor een beetje.
Hoe te leven zonder een vriendje. Concentreer je op je vrienden, familie en school werken voor een beetje.
 1. 1
  Concentreer je op je vrienden, familie en school werken voor een beetje. Je bent op school voor een paar jaar van je leven, en dan ben je bezig voor ongeveer 40-50 jaar! Werk hard nu, en u zult zien dat het maken van geld zal een stuk gemakkelijker als je ouder bent omdat je een goede baan, carrière, en meer krijgen allemaal door je harde werk in het verleden geworden,. (Werk slim, niet hard, dames - graven uw sloten, terwijl je jong genoeg om het te doen met kracht bent, en het leven zal presenteren u met veel meer keuzes later.)
 2. 2
  Ponder precies de reden waarom u wilt een vriendje. De meeste van de tijd is het niet omdat je het gevoel een echte emotie in de richting van iemand voor wie hij werkelijk is, maar omdat je iets aan een emotionele behoefte te voldoen, of zelfs gewoon om je ego te voeden nodig. Als u het type om "verliefd" met een jongen die je hebt gekend voor slechts een paar minuten, hoewel hij zei niets van waarde, probeer dan de behandeling van uw eigen motieven. Vraag jezelf af of je zou willen om te worden gebruikt als een sieraad of accessoire voor een vent, gewoon zo kan hij zijn vrienden zien kan hij een vriendin te krijgen als hij ervoor kiest om. Je zou het niet graaft het helemaal, als je enige vorm van zichzelf respecterende jonge vrouw. Zet jezelf in zijn schoenen. Hij zal niet graven, hetzij.
 3. 3
  Houd jezelf bezig! Om je geest vrij van mannen te houden, tijd besteden aan hobby's en probeer nieuwe dingen! Je weet maar nooit, zou je iets wat je echt graag doet vinden.
 4. 4
  Overwegen vrijwilligerswerk bij uw gemeente of plaatselijke ziekenhuis. Zien anderen omgaan met moeilijker omstandigheden dan helemaal geen vriendje kan u helpen genieten van de goede dingen in je leven.

Tips

 • Zeker besteden veel tijd met vriendinnen en familie - nu is je tijd om dit te doen! Ga naar films, pretparken, diner, of gewoon koffie.
 • Momenten waarop je bent tussen mannen kunnen een aantal van de meest lonende en groei gerichte momenten van je leven. Geniet van deze tijd om te weten te komen over jezelf, als je wilt, gaan en staan ​​waar u wilt, wanneer u maar wilt zonder controle met eerst iemand, en slapen wanneer u maar wilt!
 • Probeer een hobby - fotografie met een digitale camera is leuk en kost niet veel om te beginnen. Een mooie Nikon Coolpix of Canon of Sony Cybershot zijn grote keuzes. Leer hoe u prachtige foto's nu te nemen, en je bent klaar voor de volgende vriendje zijn - en zal er een, gewoon ontspannen en te wachten. Probeer duiken als je atletische en live in de buurt van het strand bent! Of karate of kickboksen, of yoga! Overweeg olie of water kleur schilderij - vooral als je nog nooit hebt geprobeerd het of denken dat je niet artistiek. Lieverd, het is gewoon over JOU - niemand anders gaat worden naar je te kijken, en je zou jezelf verrassen.
 • Gewoon beseffen dat er iemand is voor iedereen, zult u uw man op een dag vinden in je leven, zelfs als het duurt een lange tijd.
 • Bezoek musea en zie prachtige kunstwerken en standbeelden. Het is goed voor je ziel, en kunst is net zo mooi als je kijkt naar het voor jezelf zo als sommige edgy vriendje die alleen maar wil om thuis te komen om het spel te zien is naast je.
 • Alle bovenstaande zijn grote manieren om mensen te ontmoeten. Stap uit je staart en ga daar in de wereld. Als u nog steeds niet krijgen, gaan kopen een kopie van Liza met een "Z" en luister naar Them Bells Ring tot je doet. Zitten rond uw huis kniezen zal niet uw leven beter te maken, of krijg je dichter bij het hebben van iemand om je leven mee te delen.
 • Lees klassieke literatuur - je zou versteld staan ​​hoeveel interessanter je zal zijn om anderen als u een bredere breedte van ervaring en cultuur.

Waarschuwingen

 • Wees niet koud met mannen. Je mannelijke vrienden verdienen het niet te koud worden behandeld omdat je bitter over het niet hebben van een vriendje zijn. Het is niet eerlijk om elke man die je interactie met de bokszak voor frustraties die je hebt met je eigen gevoelens van ontoereikendheid te maken. Ellende nooit hielp iedereen een gelukkig leven leiden.

Dingen die je nodig hebt

 • een vriend die niet koket was
 • Misschien een kleine camera
 • wat kunst levert
 • Een lenerspas
 • Filmtickets!
 • Familie