Wkanl

Hoe om te gaan met het single zijn en zich eenzaam voelen

Ben je vrijgezel? Ben je moe en zat van het zien gelukkig, verliefd koppeltjes kussen in parken en wandelen door de stad, arm in arm? Heb je het gevoel eenzaam dat iedereen in uw sociale groep heeft een vriendje of een vriendinnetje? Single zijn is geen slechte zaak, het is gewoon een moeilijk ding om te gaan door en kan spelen met je emoties en zelfvertrouwen. Lees deze stap-voor stap artikel over hoe je kunt omgaan met het single zijn en zich eenzaam voelen!

Stappen

Hoe om te gaan met het single zijn en zich eenzaam voelen. Breng tijd door met familie en vrienden.
Hoe om te gaan met het single zijn en zich eenzaam voelen. Breng tijd door met familie en vrienden.
 1. 1
  Breng tijd door met familie en vrienden. Als je eenzaam voelt, overleg dan met uw familie en hangen met je vrienden. Zittend op uw eigen, in een donkerder kamer met de gordijnen dicht zal niets doen voor je zelfvertrouwen en voelt u zich meer pessimistisch. Er even uit en even bijpraten met vrienden en neem je gedachten af ​​single zijn!
 2. 2
  Denk niet minder van jezelf. Als je in een relatie maakt je een betere, meer gerealiseerd persoon niet maken. Het maakt niet uit als je niet iemand nog wie is gek op je, als je met ze hebt ontmoet, deze dingen hebben tijd nodig. Het vinden van iemand die is 100% compatibel met niet zomaar uit de lucht vallen, je of ze je eerst vinden.
 3. 3
  Ga niet op zoek. Sommigen zeggen dat je geen liefde vinden, liefde vindt jou. Wat dit oude gezegde betekent is liefde is niet iets wat je koopt, het is iets dat wordt verdiend en ontdekt. Tuurlijk zijn er mensen die altijd in relaties, maar als je echt goed over nadenkt, hoeveel van die mensen zijn in de liefde? Gewoon ronde denken niet gaan je gaat eenzaam zijn voor de rest van je leven omdat je de persoon van je dromen ontmoet je gewoon geduld hebben en nieuwe mensen ontmoeten. Liefde zal je vinden wanneer je het minst verwacht het!
 4. 4
  Oefenen. Als je eenzaam bent, het nemen van een nieuwe sport of lichaamsbeweging. Hardlopen en zwemmen in het bijzonder zijn grote sport om stress en depressie te verlichten.
 5. 5
  Denk na over uw normen. Kun je een beetje kieskeurig als het gaat om het kiezen van een nieuwe vriend / vriendin? Misschien moet u pull-down uw normen en genoegen nemen met iemand die je niet zou gaan meestal voor.
 6. 6
  Leer een nieuwe vaardigheid. Neem hobby's zoals lezen, dansen, yoga, judo... Alle dingen als dat. Dit zijn grote dingen te doen om te stoppen met het gevoel naar beneden de hele tijd.
 7. 7
  Probeer niet om relaties idealiseren. Als je in een relatie met iemand is niet makkelijk, als er iets mensen in relaties hebben meer problemen dan eenlingen. Relaties zijn hard werken, en is niet een wandeling in het park!
 8. 8
  Leven niet in het verleden en het vasthouden aan het verleden relatie / verplettert. Dit is een veel voorkomende zaak mensen doen als ze zijn gekwetst in een eerdere relatie. Accepteer het feit dat je twee zijn voorbij en dat ja, je had een goede tijd zolang het duurde, maar de tijden zijn veranderd en mensen zijn verhuisd. Wees optimistisch!
 9. 9
  Kijk altijd naar de zonnige kant van het leven! Wees blij en tevreden in jezelf en nooit denken dat je het niet waard om in een relatie of dat je uit iemands league.

Tips

 • Socialiseren met vrienden die goed voor je zijn, niet iemand die brengt je naar beneden
 • Het is beter om alleen en gehalte dan in een ongezonde relatie.
 • Hou van jezelf! Je moet erop kunnen vertrouwen zonder iemand om u te stabiliseren!
 • Wees optimistisch
 • Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden. Het heden is nu en de toekomst is geplaveid uit uw huidige!
 • Kijk altijd naar de zonnige kant van het leven
 • Gelukkig zijn
 • Neem een ​​nieuwe hobby.
 • Neem een ​​vorm van lichaamsbeweging.
 • Als je je down voelt, spreken met vrienden & familie

Waarschuwingen

 • Probeer niet om een ​​relatie in het belang van het hebben van een relatie te beginnen - u zijn bedoeld om ware liefde, niet iemand om uw imago te verbeteren.
 • Denk niet dat je het niet waard bent om in een relatie omdat JIJ BENT. Je hoeft alleen niet de juiste persoon nog niet ontmoet.