Wkanl

Hoe om erachter te komen of iemand je leuk vindt

Je hebt altijd al afgevraagd of ze je mogen, maar u wilt zeker weten. Is dat uw situatie? Als dat zo is, kijk dan niet verder naar een oplossing, want dit artikel is voor jou!

Stappen

Hoe om erachter te komen of iemand je leuk vindt. Erken de tekenen dat iemand geïnteresseerd is.
Hoe om erachter te komen of iemand je leuk vindt. Erken de tekenen dat iemand geïnteresseerd is.
 1. 1
  Erken de tekenen dat iemand geïnteresseerd is. Als ze geïnteresseerd zijn in u, zult u merken ze staren naar je, probeert te maken contact met u, of bij u glimlacht. Er zijn veel meer tekenen, maar dit zijn enkele fundamentele degenen die je vaak kunt zien in iemand met een 'crush' op iemand anders.
 2. 2
  Geen dingen aannemen zonder echt bewijs. Als je hebt gezien hoe ze staren je een of twee keer, niet automatisch aannemen dat ze 'als' u. Je wilt niet te snel aannames en belanden teleurgesteld maken.
 3. 3
  Flirten met hen en zie hoe ze reageren. Hebben ze flirt terug? Hebben ze alleen maar knikken en soms volslagen iets? Hebben ze gaan gedragen nerveus? Of iets anders? Als zij flirt terug, je weet dat ze geïnteresseerd zijn in jou. Als ze alleen maar knikken, kunnen ze niet goed oplet, of ze kunnen bang zijn dat ze zullen zeggen de verkeerde dingen. Als ze gaan handelen nerveus, konden ze echt willen u en angstig zijn dat je ze zult verwerpen, of ze nerveus kan zijn omdat ze niet willen om u te laten neer te hard. Meest waarschijnlijk, het is de eerste optie, maar je kunt nooit zeggen 100%.
 4. 4
  Bevriend hen. Veel goede relaties hebben in eenvoudige vriendschappen begonnen. Als u zich hun vriend, zul je meer over hen te leren in het proces en zullen ze beginnen te voelen zich meer comfortabel om je heen.
 5. 5
  Maak een inside joke met hen. Kijk of ze herinneren de volgende keer dat u het te brengen. Het maken van een inside joke met iemand anders laat ook zien dat je goede vrienden met elkaar. Je zou een in-grap niet te maken met een wildvreemde, zou je?
 6. 6
  Blik op hem / haar tijdens de les. Als je ze ziet staren terug zo vaak, dit is een teken dat ze je graag. Doen zij houden de blik intens gedurende enkele seconden? Hebben ze verlegen weg te kijken? Hebben ze bij u glimlachen? Dit zijn allemaal tekenen dat ze je.
 7. 7
  Let op de manier waarop ze naar je kijken. Als je met ze praat, kan je echt vertellen dat ze luisteren en begrijpen wat je zegt tijdens het maken van verbindingen met het? Of hebben ze naar je kijken met een lege, lege blik die je het gevoel alsof je tegen een muur praat? Sommige mensen beweren zelfs dat leerlingen van een persoon krijgen breder als ze zien dat iets of iemand die ze willen.
 8. 8
  Let op de manier waarop ze handelen om je heen. Als ze met hun vrienden, doe ze schouderophalend je af of ze nodigen u uit om te hangen met de groep? Waarschijnlijk vind je niet leuk als ze gewoon schouderophalend je af, maar als ze nodigen u uit om te hangen, weet je ze vind je een interessant persoon en ze kunnen een 'crush' op je hebt.
 9. 9
  Vertel hen een lange, saaie verhaal of een lame grap. Het klinkt als een dom ding om te doen, maar zien hoe ze reageren. Als je drone door over uw Thanksgiving vakantie met je oma in Michigan en ze luisteren en te informeren over het, ze zeker willen jou. Als u klaar bent met uw 8 minuten lang verhaal en zeggen ze: "Heb je iets zeggen? ' Ze natuurlijk gezoneerd uit en kon niet zo geïnteresseerd in je. Als voor het vertellen van een lame grap, als ze lachen, ze waarschijnlijk net als u.
 10. 10
  Ga naar buiten met een groep van vrienden en nodigen de 'iemand'. Het maakt het een stuk comfortabeler te zijn om hen heen.
 11. 11
  Vraag voor hun nummer. Wees casual, niet hit op hen te veel als je het doet. Handelen niet griezelig, hetzij. Neem enkel uw telefoon en start sms'en, dan terloops vragen: "He, _____, wat is je nummer?" Als ze vragen waarom, vertel hen u ze wilt opslaan in uw lijst met contactpersonen.
 12. 12
  Voeg ze toe als een vriend online. Facebook, Myspace, etc., het is een geweldige manier om verbinding te maken met hen en praat met hen buiten de school.
 13. 13
  Praat met hen over de tekst. Nog een goede manier om contact te houden buiten de school. Als je verlegen bent, kan het gemakkelijker maken om aan hen te praten,.
 14. 14
  Als ze net als jij en je terug willen ze, vraag ze uit op een een-op-een date. Als ze weigeren, voelen zich niet verpletterd, gewoon naast zich neerleggen - er is genoeg vis in de zee. Misschien is ze gewoon geweigerd omdat ze nerveus of bang, maakt de daling niet te betekenen dat ze niet zoals jij.

Tips

 • Ga verder in de vriend zone en als ze zich niet in een relatie of gebroken hart tonen een teken om haar te laten weten dat je er altijd voor haar.
 • Probeer ze lichtjes aan te raken op de arm als je met ze te praten. Als ze weg te trekken, ze waarschijnlijk waren oprecht ongemakkelijk mee.

Waarschuwingen

 • Wees niet griezelig.
 • Niet staren.
 • Niet kapot te krijgen