Wkanl

Hoe om te gaan leven in de eenzaamheid

Onze wereld is uitgegroeid tot een drukke plek, met minder flora en meer parkeerplaatsen. Uiteraard, iemand moet controle over dit rijtuig nemen vliegen de heuvel af, maar wie doet? Wie kan? Wie wil?

Stappen

Hoe om te gaan leven in de eenzaamheid. Bepaal of je wilt leven in volledige eenzaamheid of gedeeltelijke eenzaamheid.
Hoe om te gaan leven in de eenzaamheid. Bepaal of je wilt leven in volledige eenzaamheid of gedeeltelijke eenzaamheid.
 1. 1
  Bepaal of je wilt leven in volledige eenzaamheid of gedeeltelijke eenzaamheid.
  • Volledige eenzaamheid - wonen uit de buurt van andere mensen, en enkel op basis van zijn vaardigheden om te overleven in de pure natuur. (Dat wil zeggen dat de persoon zal moeten zijn voedsel en water te krijgen, vinden een plek om zich te vestigen en te bewaken zijn gezondheid helemaal zelf, zonder de hulp van andere mensen, maar kunnen rekenen op dieren)
  • Gedeeltelijke eenzaamheid - een plek om zich te vestigen in de buurt, maar niet heel dichtbij, tot een bepaald dorp of een soortgelijke regeling, met een zeer kleine populatie. Op deze manier zal de persoon de mogelijkheid om zijn voedsel en water krijgen van anderen.
 2. 2
  Zoek een locatie uit de buurt van grote populaties van mensen. Gelukkig zijn er nog een aantal onderdelen nog in de wereld waar je in eenzaamheid kan leven:
  • regenwouden (Zuid-Europa, India, Australië)
  • noordelijke gebieden (Noord-Scandinavië, Noord-Canada, Siberië)
  • berggebieden (Tibet, Afrika)
  • op een zee of oceaan
 3. 3
  Kopen alle apparatuur die u nodig hebt om u te helpen een locatie te vinden, en maken het leefbaar. Je zal geld, tenten en kampeerartikelen nodig. Als het mogelijk is, neem een ​​wapen met u, een "koude" een en een "hot" een. Vergeet niet dat je op reis bent in een richting, dus koop het juiste kaartje en neem alles wat je nodig hebt met je mee. Neem belangrijke dingen die u zullen helpen te overleven in extreme weersomstandigheden en de omstandigheden, zoals eerste hulp kits, touwen, messen, en een zaklamp. Wat je niet nodig hebt zijn dingen zoals tandpasta, shampoo, enz.
 4. 4
  Bereid jezelf fysiek en mentaal voor deze reis. Bereid jezelf met het idee van niet terugkeert naar uw vrienden, familie en thuis. Dit is een enkele reis. Of u keert terug naar huis na een bepaald tijdstip of niet moet uw zorg niet voordat u deze reis, maar pas nadat je het leven in eenzaamheid ervaren hebben - dan zul je een manier vinden om terug te keren.
 5. 5
  Zodra u aankomt op de kleine luchthaven in de buurt van uw bestemming, het huren van een auto, het vinden van een gids (die weg zal later worden verzonden met de auto), wapens kopen (ze zullen hoogstwaarschijnlijk legaal zijn in elke plaats die u kiest om zich te vestigen in), kopen veel voedsel, water en uitrusting. Gebruik de gids te vragen om tips en aanbevelingen. Wees slim, dit is een cruciale stap in uw reis. Ben je klaar om te duiken in de eenzaamheid?
 6. 6
  De reis begint! Reizen met de lokale gids in het gebied dat het beste past voor het leven in eenzaamheid. Onder geen enkele omstandigheden hem vertellen over je plannen. Vergeet niet dat je bent gewoon een avonturier op zoek naar nieuwe, onontdekte plekken op aarde. Reizen met de gids totdat je voelt dat je hem niet nodig hebt. Dan stuur hem weg met de auto of terug naar de auto.
 7. 7
  Nu dat je helemaal zelf, een plaats vinden om uw zware koffers uit te pakken. Dit is het moeilijkste deel van de reis. Indien nodig, gebruik maken van de tent voor de nacht, en houd je wapens dicht.
 8. 8
  Ongeacht geografische locatie die u hebt gekozen, moet je veel reizen tot je bij een goede plaats van afwikkeling. Voor uw plaats van vestiging, heb je verschillende keuzes. Het allerbelangrijkste, ongeacht de plaats die u kiest: stilte, en het gevoel van totale eenzaamheid.
  • Voor een grot, het moeilijkste gedeelte is om een ​​veilige een die bij u past te vinden. Vergeet niet dat je moet vers water en voedsel in de buurt van je nederzetting, en u niet rond wil geen gevaarlijke dieren. Het uitrusten van de grot en het voorbereiden voor afwikkeling op lange termijn zal moeilijk zijn, maar niet zo moeilijk als het vinden van een.
  • Een hut of een iglo of iets dergelijks is een goede keuze, maar het lastige is om het te construeren. Het zal zeer moeilijk om een ​​houten hut te bouwen helemaal zelf, maar het moet gebeuren. Heb je een bijl en een zaag gebracht? Hak een paar bomen en begint te werken. Kies een locatie dicht bij vers water en voedsel. Een hut kan bijna overal worden gebouwd.
  • Een boomhut is een realistische keuze. Je moet weten hoe te hoge bomen klimmen en bouwen van een houten hut op de takken. Het lastige is om een ​​goede stabiele boom (s) op een goede locatie te vinden.
  • Boot: Een grotere boot zal betere kansen om een ​​storm te overleven hebben. De optimale keuze is een verlaten leger slag schip - er is veel plaats, het is zo stabiel op het water als een gebouw op de grond, en meestal de apparatuur is inactief. Zeilen en wordt omgeven door water is een goede eenzaamheid, en je kunt altijd varen naar een rustige havenstad te vissen ruilen voor voedsel en water.
 9. 9
  Als je eenmaal zijn gevestigd in een afgelegen plek weg van die vervelende mensen, heb je water en voedsel beschikbaar is, en er is geen gevaar voor je leven, genieten van de stilte. Mediteren veel, het ontwikkelen van uw eigen krijgskunst of schrijf een filosofie. Doe de kleine dingen die je niet kon doen voordat. Zonder die horloges, computers en andere gadgets, de tijd zal lopen op uw eigen tempo en zal niet vliegen door onmerkbaar, net als in de vroege kinderjaren. Is dat niet geweldig?

Tips

 • Als je in staat om iemand, misschien een familielid, van uw verblijfplaats te vertellen voor het geval dingen draaien gevaarlijk, doe dat dan. Maar dit alleen doen als je zeker weet dat wie je ook vertellen niet zal komen op zoek naar jou en ruïneren uw eenzaamheid ervaring.
 • Vergeet niet uw paspoort.
 • Zelfs als je niet leeft in een koud klimaat, pas op voor de winter. Zorg ervoor dat je meer dan genoeg voedsel om je voor het laatst door de winter in de lente hebben.
 • Kleed je warm aan als je leeft in een koud klimaat.