Wkanl

Hoe om alleen te gaan plaatsen

Je hoeft niet naar vrienden of een datum om uit te gaan en plezier te hebben. Het is perfect mogelijk om alleen plezier te hebben, en je zou zelfs kunnen genieten van het meer!

Stappen

Hoe om alleen te gaan plaatsen. Erachter te komen of je gaat buiten gezellig te zijn of om iets te gewoon voor jezelf doen.
Hoe om alleen te gaan plaatsen. Erachter te komen of je gaat buiten gezellig te zijn of om iets te gewoon voor jezelf doen.
 1. 1
  Erachter te komen of je gaat buiten gezellig te zijn of om iets te gewoon voor jezelf doen. Echt goed gedragen.
 2. 2
  Kies waar je naartoe gaat. Als u wilt zoeken naar sociale actie, ga ergens waar er zullen veel mensen. Als je iets wilt gewoon voor jezelf doen, kunt u naar een winkelcentrum of een festival vol met mensen. Of u kunt gaan ergens rustig en gewoon plezier hebben alleen. Kies een plek die uw interesses past: Als je van kunst, kunt u een bezoek kunstgalerijen, kaartjes voor het ballet, opera, of een symfonie. Als u graag leest, kan je naar de bibliotheek en boekhandels, nieuw en gebruikt. Meer opties zijn musea, lokale parken, koffiehuizen, sportscholen. Of genieten van een film die je heb willen zien, zie het alleen! Dit is specifiek iets voor U!
 3. 3
  Zorg ervoor dat je weet hoe je naar de plaats waar je bent op weg naar. Als je niet kan rijden, dan vragen voor een ritje, neem het openbaar vervoer, wandelen, of fietsen.
 4. 4
  Draag een mobiele telefoon en zorg ervoor dat iemand weet waar je naartoe gaat en ongeveer wanneer je van plan bent om terug. Op deze manier, als je in de problemen kunt u bellen voor hulp, en als je in de echt ernstige moeilijkheden en kan niet bellen, zal je familie weet waar te beginnen op zoek naar jou.
 5. 5
  Niet ergens eenzaam gaan 's nachts door uzelf. Voor een ding, kan het deprimerend. Voor een ander, kun je worden gericht door slechte mensen met slechte bedoelingen.
 6. 6
  Draag wat geld, voor het geval je het nodig hebt.
 7. 7
  Neem een kaart mee. Plan uw route en overwegen het verlaten van een kopie van uw reisplan voor de dag op uw keukentafel - op deze manier als je niet thuis komen wanneer verwacht, kan uw dierbaren in staat om uw schreden terug te keren en hulp krijgen om je sneller als je zijn, bijvoorbeeld, strandde door een auto pech, lekke band, of een ongeval langs de weg.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • Je persoonlijkheid verandert een beetje wanneer je door jezelf. Aandacht te besteden aan deze - als je door jezelf, bent u waarschijnlijk het dichtst bij uw ware zelf. Als je merkt dat je 'mee te gaan' met dingen die je niet zou doen als alleen, dan ben je gedraagt ​​als een schaap, en moet blijven je solo uitstapjes totdat je sterk in je voorkeuren en antipathieën te voelen, en kunnen ze effectief te betuigen aan vrienden.
 • Houd je ogen, oren en geest geopend. Wees je bewust van wat er om je heen gebeurt.
 • Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. U kunt veel leren.
 • Een studie toont aan dat sms'en maakt je minder toegankelijk en minder kans om nieuwe mensen te ontmoeten kijken. Relax! Zet uw vrienden voor een nacht en proberen om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Geld: Neem genoeg om je rond, zodat u niet hoeft te trekken uit uw pinpas voor een hamburger. Een goede tip: Carry ongeveer 45€ in uw zak of portemonnee, en iets meer dan dat in je sok. Als u beroofd bent, zult u genoeg contant geld bij u hopelijk voldoen aan uw aanvaller te hebben, maar je zult niet een enorm bedrag kwijt aan de misdadiger. En de bonus is, moet uw zak ontwikkelen van een gat of je je portemonnee misleiden, heb je een reserve "bank" in uw sok of schoen.
 • Overweeg het dragen van een pocket-sized notebook en pen. Je weet maar nooit, misschien wilt u e-mails uit te wisselen of neem een ​​notitie op een bepaald punt.
 • Niet ergens heen, alleen maar omdat je voelt dat je "moet." Als u niet geïnteresseerd bent in het of je niet denkt dat je plezier hebt, er is geen punt.
 • Als je wilt een skateboard te rijden, vinden tegen goede, vlakke weg een skateboard te rijden op! Of u kunt gaan naar een openbaar park en op de bank zitten. Als je avonturen, ga dan voor een fietstocht naar een nieuwe plek, moet u een kompas te nemen!

Waarschuwingen

 • Als je iemand ontmoet terwijl je onderweg bent die wil om elders te gaan met u, zoals terug naar hun eigen huis, zijn zeer voorzichtig. Het is best te houden aan de openbare ruimte met mensen die je niet kent.
 • Als je vastloopt terwijl u afwezig bent en kan thuis niet krijgen, niet accepteren een rit van een vreemde. Lenen van een telefoon en bel je eigen familie.
 • Drink nooit alcohol alleen. Het is niet veilig, en het is geen gezonde gewoonte om in een van beide.