Wkanl

Hoe te handelen niet als een kind

U mag een kind meer zijn, maar je mag niet helemaal een volwassene niet. De enige manier om niet te worden behandeld als een kind is om niet te handelen als een. Met behulp van deze eenvoudige stappen, kunt u leren hoe volwassen en handelen meer volwassen.

Stappen

Hoe te handelen niet als een kind. Weet wanneer je moet goofy en toen serieus te zijn. Handelen.
Hoe te handelen niet als een kind. Weet wanneer je moet goofy en toen serieus te zijn. Handelen.
 1. 1
  Focus op je studie. Doe je huiswerk wanneer gevraagd. Dit toont verantwoordelijkheid en dat je wilt. Volwassenen, vooral leerkrachten en ouders, echt waarderen dat.
 2. 2
  Maken goede keuzes. Als u het krijgen in de problemen op school, thuis, of waar dan ook, je wordt behandeld als een kind. Volwassenen wil je zien maken van goede beslissingen.
 3. 3
  Wees respectvol. Respectloos naar iedereen, vooral een volwassene, is erg kinderachtig. Dit betekent dat je moet nooit zweren op of rond een volwassene, nooit slecht over praten, of gewoon onbeschoft in het algemeen. Respectloos vertelt volwassenen die je niet kan schelen, en je bent nog steeds een kind, dat is geen goede zaak.
 4. 4
  Verantwoordelijk. Dit is eenvoudig. Ruim je rotzooi of gewoon niet een te maken in de eerste plaats. Opruimen na jezelf. Doe je klusjes. Volwassenen echt waarderen dit en het gevoel dat je probeert om hen te helpen. Wanneer u uw deel, doe je ouders het niet te doen voor u, waar ze van houden.
 5. 5
  Communiceren. Je ouders willen meer dan voor u eenvoudig om hen en begrijpen wat ze zeggen, ze willen ook van u horen. Dus als ze proberen met je praten, en luister. Of u kunt praten met je ouders. Als u wilt praten over iets dat gebeurde op school, gaan je ouders naar beneden, en ernstig zijn. Probeer niet te laten klinken kinderachtig, proberen te laten klinken alsof je het meent en je niet probeert te overdrijven.
 6. 6
  Gezond zijn. Eet goed,, en! Kinderen zorg vaak minder over hun gezondheid dan volwassenen. Je moet niet!
 7. 7
  Volwassen worden. In de eerste graad, het plakken van een potlood in je neus zou hilarisch zijn geweest. Echter, je bent niet meer in de eerste graad, nu steekt een potlood in je neus is een teken van onvolwassenheid en toont u dat nog steeds kinderachtig zijn.
 8. 8
  Weet wanneer je moet goofy en toen serieus te zijn. Handelen Je moet begrijpen dat het zijn volwassen betekent niet dat je altijd serieus te zijn en gespannen over alles. Nee, u kunt nog steeds plezier hebben en een kind in hart en nieren, maar je moet leren wanneer en wanneer niet te niksen. In de klas, moet je gericht zijn op je studie. Echter, als je opknoping uit met je vrienden, het is fijn om je kinderlijke natuur uit te laten. U kunt games, spelen lachen, en als een volwassen, je moet alleen de grenzen kennen.

Tips

 • Dit betekent niet dat je kunt nooit gedragen als een kind. Als je nog jong bent, handel uw tijd.
 • Gedraag je naar je leeftijd probeer niet al te verantwoordelijk, in evenwicht te houden wanneer een kleine lach.

Waarschuwingen

 • Ga niet te ver. Dit zal je kijkt als een kind proberen te gedragen als een volwassene.
 • Weet dat je niet altijd serieus te zijn de hele tijd. Je bent nog een kind, en het maakt niet uit hoe rijp je handelt, alleen de tijd kan dat veranderen. Je moet genieten kindertijd zolang het duurt. Er is genoeg tijd om volwassen gedrag, dus mis het niet op het zijn een kind. U kunt verantwoordelijk zijn en toch te genieten.
 • Heeft deze methoden niet gebruiken om iets te krijgen van je ouders.