Wkanl

Hoe je stijlvol

Omdat het classy is niet over het feit dat stuck up. Je moet respect kweken. En dat betekent respect voor iedereen, inclusief uzelf. Zorg om beleefd aan anderen en een oprechte interesse in hen te geven. Heb vertrouwen in jezelf, kleden hoe je wilt en dienovereenkomstig te handelen. Wanneer u klaar bent met lezen van dit artikel, moet u weten hoe te worden stijlvol, maar ook onbaatzuchtige, gul, meelevend en verantwoordelijk.

Klasse is allemaal in hoe je tegenkomt, hoe je te presenteren en jezelf uitdrukken. Als je mensen die je classy bent zeg, heb je al versloeg het doel.

Stappen

Hoe je stijlvol. Behandel anderen zoals je zou willen worden behandeld.
Hoe je stijlvol. Behandel anderen zoals je zou willen worden behandeld.

Zijn authentiek

 1. 1
  Zijn authentiek. Als je hebt klasse, leven op een manier waarvan je zou trots moeten zijn. Als je nep en bedrieglijk te zijn dan moet u overwegen waarom. Een persoon van eer en integriteit hoeft nooit te verbergen achter een façade. Als je je ware zelf niet kan laten zien aan de wereld dan wie zal mensen zien? Gewoon stoppen met doen alsof.
 2. 2
  Onafhankelijk zijn. Je moet beleefd zijn, maar niet bukken achteruit om anderen te behagen. Als je dat doet, kan je jezelf wordt gebruik gemaakt van in de toekomst. Beperk uw tijd en beschikbaarheid en trekken grenzen met anderen, zodat zij zich bewust zijn van je grenzen.
 3. 3
  Assertief te zijn. Vermijd passief-agressief denken, dit is waarschijnlijk je op reis uiteindelijk. Assertiviteit toont volwassenheid, bedachtzaamheid, en vertrouwen. Klasse vereist balans, en assertiviteit is een goed voorbeeld van dit concept.
 4. 4
  Veins geen kennis. Wanneer uw groep of datum spreken over een onderwerp dat je niet weet of begrijpt is het verstandig om ofwel staat dat je niet veel weet over het onderwerp bij de hand, of als u het gesprek wil voeren, vragen om meer informatie over het subject. Niet alleen heeft deze show volwassenheid, maar het toont ook aan dat u het houden van een open geest.

Respect voor anderen

 1. 1
  Behandel anderen zoals je zou willen worden behandeld. De gouden regel is echt een tijd vereerd gids voor de behandeling van volwassenen en kinderen met klasse. Anderen opzegtermijn voor het annuleren van het diner uitnodigingen, het spreken voor degenen die niet kunnen opkomen voor zichzelf, bellen je ouders om ze te updaten op jezelf, inchecken met vrienden, deze zijn allemaal eenvoudige gebaren die je klas en authenticiteit te tonen. Zorg ervoor dat je vrienden die je waarden delen te kiezen.
 2. 2
  Niet beledigen, roddelen of laster. Indien nodig, stem uw mening adequaat en constructief. Dit stimuleert uw publiek om aandachtig te luisteren als je spreekt.
 3. 3
  Breek de stereotype ketenen. Vaker wel dan niet, met behulp van labels op enige wijze, hetzij voor uzelf of anderen te identificeren toont een gebrek aan creativiteit, lusteloos sociale vaardigheden, en een gebrek aan zorgvuldige observatie. Geef iedereen respect en het voordeel van de twijfel.

Wees niet betekenen

 1. 1
  Kies je gevechten, kies je vrienden. Enkele gevechten zijn echt de moeite waard vechten. Kom op voor degenen die niet kunnen opkomen voor zichzelf (ouderen, kinderen, verstandelijk gehandicapten, enz.) Wees op uw hoede van degenen die lijken te gekibbel genieten. Als iemand is onbeleefd om u, ofwel negeer hem of haar volledig of, als je eenmaal hebt helemaal gekalmeerd en zijn duidelijk te denken, uit te leggen hoe u zijn of haar daden en werken gepercipieerde naar een oplossing. U kunt ze ook behandelen met beleefde minachting - beleefd maar laat ze subtiel weten dat je niet waarderen wat ze doen. Bukken nooit hun niveau, en niet overhaast. Omring jezelf met positieve, beleefde mensen die uw stijlvolle, intelligente levensstijl aan te moedigen en te leven.
 2. 2
  Kies je woorden. De stijlvolle individuele luistert meer dan hij of zij spreekt. Het hebben van een sterke woordenschat is belangrijk, maar geen woord te gebruiken, tenzij u er zeker van zijn betekenis. Gebruik woorden om jezelf duidelijk uit te drukken. Belangrijker, niet anderen corrigeren wanneer zij gebruik maken oneigenlijk grammatica. Verschillen in achtergrond, gezinsleven, en het onderwijs ertoe leiden dat mensen om anders te spreken, en mensen gebruiken vaak jargon voor effect. Meer dan dit, het is irritant en vernederende door een know-it-all te worden gecorrigeerd.

Kijk je best

 1. 1
  Definieer jezelf met een schone en elegante look. Uitstekende presentatie is de helft van de strijd. Draag kleding en accessoires, die uw lichaam flatteren en nooit iets je ongemakkelijk voelt inch dragen
 2. 2
  Voorkomen dat je gevangen in trends. Er is niets mis met het genieten van de mode of het kopen van kleding die je aantrekkelijk vindt, maar vermijd kleding die niet vleien uw lichaamsbouw, kleur, enz.
  • Heeft een slaaf van de mode niet te worden, of kan je net zo dom, "high maintenance" worden beschouwd, en / of oppervlakkig. De kleding die je draagt ​​moet uw persoonlijkheid te verbeteren, niet te maken of wijzigen. Dit advies kan worden toegepast op vele aspecten van het leven waarin je het gevoel onder druk gezet om "passen inch"

Wijsheid zoeken

 1. 1
  Wijsheid zoeken. Hoe moeilijk het kan zijn om gehoor geven aan de adviezen van de meer ervaren dan jezelf, het is een noodzakelijke stap op keer. Ongeacht uw leeftijd of vermogen, sta jezelf toe om te leren van de fouten en de overwinningen van die oudere of meer ervaren dan jij. U zult hun voordeel te winnen en zijn beschikbaar door te geven op je eigen wijsheid of advies.
 2. 2
  Sta open voor persoonlijke ontwikkeling. Niet schelden jezelf, maar open te staan ​​voor constructieve verandering. In onze wereld, verandering is onvermijdelijk. Wees een en flexibele deel ervan en zien anderen de weg ook. Gezicht het leven in plaats van begraven van je hoofd in het zand en anderen zullen instinctief weten dat u iemand wiens mening telt.
 3. 3
  Wees goed geïnformeerd en bewust. Het is verstandig om politiek, cultureel en religieus bewust geworden. Zelfs de meest elementaire kennis kan een persoon uit schaamte en onhandigheid slaan. Als je op voorhand weet dat je tijd doorbrengen met iemand van een onbekende achtergrond, is het een goed idee om meer te doen diepgaand onderzoek naar gênante faux pas te vermijden.
 4. 4
  Weet wanneer om hulp te vragen, maar vermijd wanhopige gedrag. Dit is de doodsteek voor de classy persoon. Alleen wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen. Haal diep adem, wees sterk, en bewegen door de situatie met elegantie en gratie. U zal de overwinnaar voor het, ongeacht de uitkomst. Als de zaken uit de hand lopen en je voelt je helemaal overdonderd, vraag om hulp van een goede vriend of familielid.

Wees verantwoordelijk en attent

 1. 1
  Verantwoordelijk. Classy mensen verlaten hun omgeving in een toestand minstens zo goed als ze ze gevonden. Tenzij ze in een restaurant met bediening wiens taak het is om de open plek op te knappen, classy mensen aandringen op het verzorgen van hun eigen afval en bagage, niet verwacht anderen op te pikken na hen. En als anderen doen gunsten voor hen, terwijl stuck-up of bedorven mensen aannemen dat het te verwachten en te negeren hulp van anderen, echt classy mensen zijn snel op te merken en hun dankbaarheid en hun waardering uitspreken. Laat je niet verspild op feestjes.
 2. 2
  Wees attent. Echt classy mensen instinctief terugdeinzen bij de gedachte van ze lastig anderen, hen te beledigen, krijgen in de weg van andere mensen, of op enige wijze waardoor overlast van zichzelf. Classy mensen zijn allemaal over hun eigen zaken bemoeien wanneer onder vreemden en anderen zetten op hun gemak als in sociale situaties. Echt classy mensen zijn hoffelijk en vriendelijk voor iedereen, of de CEO, de postbode, of de bewaarder. Classy mensen kennen 'namen en ze te gebruiken als begroeting mensen die ze regelmatig zien, of de deur begeleider, de bewaker, of de baas' anderen vrouw. Classy mensen iedereen hetzelfde te behandelen - met hoffelijkheid en respect.

Tips

 • Rechtop staan. Zit rechtop. Handelen met een doel en denk na voor je spreekt.

Waarschuwingen

 • Fouten zijn menselijk. Als je slip omhoog, vergeef jezelf, excuses aanbieden aan iedereen die kan zijn gekwetst door de fout, leren en blijven groeien.
 • Het veranderen van je gedrag kan voelen onnatuurlijk. Als dat zo is, herinner jezelf eraan dat je een work in progress. Een stijlvolle persoon is gewoon iemand die consequent vertoont hoffelijk, vriendelijk gedrag.