Wkanl

Hoe maak je een jongen die je graag met je praten te krijgen

Bent u een heel verlegen meisje, verlegen genoeg dat je zo bang bent voor afwijzing die je nauwelijks kunt zien tekenen dat je hem leuk? Uw in geluk, ik ben net als jij, maar ik heb het antwoord op uw problemen.

Stappen

Hoe maak je een jongen die je graag met je praten te krijgen. Of je nu in een klaslokaal of bij een concert, draag kleding die weerspiegelt wie je bent.
Hoe maak je een jongen die je graag met je praten te krijgen. Of je nu in een klaslokaal of bij een concert, draag kleding die weerspiegelt wie je bent.
 1. 1
  Of je nu in een klaslokaal of bij een concert, draag kleding die weerspiegelt wie je bent. Wees niet nep, hoe je je kleedt is cruciaal.
 2. 2
  Zorg ervoor dat hij je opmerkt, of lopen door hem een paar keer of kijken als je met een goede tijd. Of beter nog, eigenlijk hebben een goede tijd!
 3. 3
  Als u merkt dat hij naar je kijkt, terug te kijken of lachen om een van zijn grappen.
 4. 4
  Als ze ervan overtuigd zijn, zullen zij zeker met je praten, als niet alleen herhaal stap 3, maar niet over doen het lachen. spelen moeilijk te krijgen. (EDIT: Gewoon spelen niet al te moeilijk te krijgen of hij zal zeer verward door you.And spelen moeilijk te krijgen betekent niet hem afwijzen!)
 5. 5
  Kijk niet naar hem te veel of hij zal beginnen te krijgen onprettig dat.
 6. 6
  Zorg ervoor om te lachen om hem heen en als hij naar je kijkt

Tips

 • Gewoon leuk zijn om hem, hij is waarschijnlijk net zo zenuwachtig!
 • Als je hem echt leuk, en je hoeft niet iemand te weten wil, doe niet nep hem niet bevallen. Gewoon niet verder vertellen.
 • Indien hij handelt echt raar en gewoon handelt raar om je heen, dat zou betekenen dat hij je leuk vindt. Als hij de pik op je dat ook betekent dat hij een oogje op je. dat wil zeggen als hij porren u en u terug te porren, maar een ander meisje pokes hem en hij klaagt over hoe hij 'haat' mensen hem porren. Dit is waarschijnlijk een goed teken als hij vindt het niet erg dat je het doet.
 • Als je hem ziet in de hallen geef hem een ​​glimlach, of een high five. Wees vriendelijk.
 • Als hij is een skater / punk / emo guy proberen het dragen van zijn stijl. Hij zal zeker merken dat je! Maar maak jezelf niet veranderen voor die ene reden. Als je van de stijl, voeg kleine delen ervan die merkbaar zal zijn zonder jezelf te veranderen. Vergeet niet, geen jongen houdt van een wannabe of kopie.
 • [Van een man] Eerlijk gezegd het beste wat je kunt doen is om de een om het gesprek te starten zijn. Dat betekent niet dat je moet binnenschip in een gesprek dat hij misschien al te hebben met een paar vrienden, tenzij u al bent bevriend met hem en op zijn minst kennis / gehoord van zijn andere vrienden, en als dat het geval is zorg ervoor dat je kunt iets toe te voegen aan het gesprek al bij de hand. Als je in staat bent om de opbouw van de moed om een ​​gesprek te initiëren en te vertrouwen in, als alles goed ging toen hij waarschijnlijk niet meer bang te zijn om te staken een gesprek met u. Vergeet niet: Jongens zijn net zo zenuwachtig als jij bent, praat eerst met hem zal breken alle angst barrières hij kan hebben met betrekking tot het praten met u.

Waarschuwingen

 • Lach niet om alles, en als hij kijkt geïrriteerd gewoon spelen koel en stoppen.
 • Als hij kijkt je met een gemene blik, maar blijf weg van hem tot de volgende dag. ok?;)