Wkanl

Hoe maak je een succesvolle tiener leven te hebben

Iedereen wil in hun leven, nietwaar? Zelfs als tiener, kunt u succes in uw leven te bereiken, het is echt niet zo moeilijk. Volg de onderstaande stappen, en succesvolle tienerjaren zullen volgen!

Stappen

Hoe maak je een succesvolle tiener leven te hebben. Goed doen in uw gemeenschap.
Hoe maak je een succesvolle tiener leven te hebben. Goed doen in uw gemeenschap.
 1. 1
  Doen. Ongeacht hoe saai het nu is, zal het onderwijs helpen een productief lid van de maatschappij te zijn. Streven naar uitmuntendheid in de school; probeer je best, om de leraren, doe je, en goede cijfers halen. Daarbij zal u helpen om tot een betere hogeschool / universiteit, die u zal toelaten om een ​​goede baan in de toekomst te krijgen. School zet je op het juiste spoor!
 2. 2
  Goed doen in uw gemeenschap. kan niet alleen de status van uw gemeenschap te verbeteren, kan het je gelukkiger. Studies tonen aan dat mensen die als vrijwilliger hebben minder kans op het ontwikkelen en andere emotionele problemen dan mensen die dat niet doen. Vinden vrijwilliger mogelijkheden die u interesseren, bijvoorbeeld als je van dieren houdt, vrijwilliger bij een dierenasiel. Als je van het helpen van mensen, vrijwilliger bij een gaarkeuken. Als u houdt van het helpen van de, bomen planten of pick-up nest. Wanneer u anderen te helpen, zal het je beter voelt over jezelf. Je maakt een groot verschil in de wereld, en om het allemaal top uit, met veel uren vrijwilligerswerk zal er goed uitzien op je CV!
 3. 3
  Erachter te komen uw doelen in het leven en werken in de richting hen. Gaan nadenken over een loopbaan je zou willen zijn in, maar maak een goede keuze op basis van uw interesses en sterke punten. Dit kan uw baan voor de rest van je leven! Je zou ook kunnen werken aan non-carrière-gerelateerde doelstellingen, zoals het creëren van je eigen fundraiser, het krijgen van goede cijfers op school, lid worden van een team sport, etc. Daag jezelf en je zult verbaasd zijn wat je kunt bereiken!
 4. 4
  Laat je niet in de problemen, wettelijke of anderszins. Het zou uw toekomstige plannen ruïneren. Vermijd de groepsdruk en sloot de sigaretten, alcohol en drugs. Naleven van de wet en vermijd eindigt in de rug van een politie-auto. Als je onder druk gezet in iets, lopen. Als je deze dingen tijdens je tienerjaren kunnen voorkomen, zijn ze een stuk makkelijker om te voorkomen dat als je eenmaal bent van de middelbare school en uit de buurt van peer pressure.
 5. 5
  Wees aardig tegen je ouders en leraren. Vergeet niet, ze zijn er om u te helpen de beste die je kunt zijn. Ze respecteren en waarderen hun mening, zelfs als ze soms ergeren. Houd in gedachten dat ze doen de dingen die ze doen, omdat ze om je geven en wil dat je om te slagen in het leven. Je hoeft niet naar je leraren of uw gezin te kiezen, maar je moet nog steeds opgemaakt met hen. Leren hoe om te gaan met mensen die nu, want als je volwassen bent, krijg je niet om je baas of je collega's kiezen, dus leren hoe ze nu te respecteren.
 6. 6
  Hebben goed om u te helpen! Vrienden zijn er om u te ondersteunen en til uw geesten. Zijn met mensen die je gelukkig maken, en sloot de degenen die dat niet doen. Maak een groep van ondersteunende, liefhebbende vrienden die u kunnen helpen slagen in het leven en leef je dromen. Zoek een paar echt goede vrienden die zal stok met u zodra u middelbare school verlaat.
 7. 7
  Word actief! Word lid van een sportclub op school of buiten de school. Ga voor een run rond uw buurt. Neem uw hond op een mooie, lange wandeling. Word lid van een yoga-groep, gaan zwemmen in het plaatselijke recreatiecentrum, doe sit-ups tijdens reclameblokken op tv - om het even wat! Gewoon oefenen! Het helpt je beter te voelen, mentaal en fysiek. Studies tonen aan dat mensen die actief zijn krijgen in hun kind / tiener jaren zullen meer actief als ze volwassen, dus begin steeds actief nu.
 8. 8
  Doe wat je liefde. Adopteer een hobby, het lezen,,,, het dansen, het spelen van een sport, pottenbakken, enz. Het zal voorbij tijd en u helpen uw persoonlijkheid te ontwikkelen. Experimenteren en nieuwe dingen ontdekken, je zou verbaasd zijn om te vinden dat je echt als hen!
 9. 9
  In iets geloven. Beginnen te geloven in een oorzaak, of het nu een sociale of ecologische kwestie, of zelfs een religie. Je zal beginnen vormen van uw eigen ideeën op deze manier. Vorm je eigen mening en staan ​​hen. Kom op voor wat je gelooft is gelijk.
 10. 10
  Leef het leven ten volle! U bent slechts jong voor een korte tijd, en voordat je het weet heb je een volwassene die zal worden rondslingeren zeggen, zijn: "Ik wou dat ik had dit gedaan toen ik jonger was." Zijn durf, gaan in de wereld en het leven te leven! Het leven is kort, dus geniet ervan zolang je kunt.