Wkanl

Hoe je lichaamstaal te gebruiken om te houden een man willen meer

We kennen allemaal de verhuizing. Je op te vangen zijn oog en hij knikt of knipoogt terug. Hij heeft getoond dat hij geïnteresseerd is, dus wat is de volgende stap? Gebruik je lichaamstaal om effectief te communiceren uw wens voor een jongen is iets dat kan worden geleerd en genoten.

Stappen

Hoe je lichaamstaal te gebruiken om te houden een man willen meer. Hef je wenkbrauwen gewoon het kleinste beetje wanneer hij glimlacht, knikt, knipoogt, enz.
Hoe je lichaamstaal te gebruiken om te houden een man willen meer. Hef je wenkbrauwen gewoon het kleinste beetje wanneer hij glimlacht, knikt, knipoogt, enz.
 1. 1
  Communiceren met je ogen. Uw ogen zijn zeer krachtig als het gaat om lichaamstaal. Zij kunnen aangeven interesse en jurk naar beneden de andere persoon - op een leuke manier, natuurlijk! Oogcontact verhoogt je hartslag en helpt om de hormonen in verband met liefde of lust los.
  • Bevestig je blik op een jongen die je geinteresseerd in bent als je niet al vertrouwd met hem of tegen hem te praten. Toon aan dat u dimensionering hem - bevestigingsogen is een zeker teken van blijvende interesse.
  • Doe een gezicht scan. Dit is een verklikker teken van belangstelling.
  • Darting blikken en tweede looks kan helpen geef uw interesse in hem.
  • Vermijd staren, hij zou gaan in flight mode. Wees sportief en altijd lachen.
 2. 2
  Hef je wenkbrauwen gewoon het kleinste beetje wanneer hij glimlacht, knikt, knipoogt, enz. Doe net genoeg om hem te laten zien de verandering in uw expressie, zonder dat het op zoek geforceerd of overdreven. Het is belangrijk om te kijken geamuseerd, niet walgen. Maar vergeet niet om dan te reageren (ze zullen denken dat je bent ook geïnteresseerd).
 3. 3
  Kijk naar beneden en flutter je wimpers een beetje. Maar niet te veel! Dit maakt je onschuldig lijkt nog steeds geïnteresseerd. Als je dit doet blik neer op een of de andere schouder.
 4. 4
  Duw je tong tegen de huid onder je onderste tanden. Open je mond een beetje meer, maar niet zoveel dat je mond lijkt overdreven breed (te veel en je ziet eruit als een vis happend naar lucht). Dit maakt je gevleid te kijken en geeft ook de indruk dat je een goed zoenen, die jongens zijn gonna willen.
 5. 5
  Wanneer uw ogen ontmoeten zijn, beweeg je schouders iets naar voren en laat het vallen dan. Bewegen alleen je schouder, en niet je hele arm. Als je je schouder naar voren te brengen, beweeg je hoofd iets dichterbij. Als je er bij neervalt je schouder, beweeg je hoofd back-up.
  • Probeer te kijken over je schouder, deze positionering accentueert je rondingen en uitnodigt meer aandacht.
 6. 6
  Als je eenmaal hebt keek hem snel, kijk weg en ga verder met wat je aan het doen waren. Dit houdt hem willen meer en vroeg me af wat je met flirten met hem en dan verder te gaan betekende.
 7. 7
  Get dicht. Zodra hij begon interesse te tonen, maken hem scherper door steeds dichterbij. Bewegen bij hem en raak zijn hand of de voet van zijn arm of zachtjes knijpen zijn arm, hand of schouder terwijl je praat. Niets moeilijk, gewoon licht, snel raakt voordat intrekking je hand weer.
  • Leunen in en fluisteren. Spreken zachtjes zal hem reel inch Hij is geïnteresseerd als hij komt dichterbij, maar pas op als hij beweegt terug van uw lean-in, het betekent hij mist belang.
  • Als hij flinches of werkwoordstijden bij aanraking, betekent het waarschijnlijk dat hij nerveus om je heen, en dat u misschien wel beweegt te snel! Probeer en handelen meer ontspannen om hem heen.
 8. 8
  Betrek uw haar. Lopen langzaam je vingers door je haar, stoppen bij de nek van je nek. Zodra uw vingers te bereiken je nek, ofwel slepen je vingers heen en weer over je sleutelbeen, of verplaats de hanger aan je ketting heen en weer. Strelen je lichaam op deze manier zal leiden tot een geïnteresseerde man om aandachtig te kijken.
  • Kijk uit voor zijn lippen afsteken of het aanraken van zijn mond met zijn vingers, je hebt gelijk in zijn belang zone zodra dit gebeurt.
 9. 9
  Laatste wat je moet onthouden is om jezelf te zijn, altijd weet iedereen is al genomen.
  • Maak jezelf kijken aantrekkelijk. Handelen of zoek dom voor hem als je daadwerkelijk echt slim zal hem verward. Hij zal beginnen af ​​te vragen of je al de waarheid bent of gewoon leugens. Het is oke om dit te doen in het begin alleen maar om hem op te merken of je praten (op een goede manier), maar zodra je een praatje, wees jezelf en handelen natuurlijk!

Tips

 • Elke beweging duurt slechts enkele seconden duren. Je zetten op een show voor hem dus niet laten hem te vervelen. Als je langer duren, zal hij hun belangstelling verliezen en kijk weg. Je hoort hier te flirten, doe uw doelgroep niet verliezen!
 • Tekenen dat hij geïnteresseerd zijn hoofd kantelen, leunend naar u toe, bloot zijn polsen aan u, je aanraken, liet zijn ogen vegen over je gezicht dan blik naar rechts, streelde zijn kin (geeft een interesse in wat je zegt), geconfronteerd met zijn lichaam om u en oprecht lacht.
 • Tekenen is hij niet zo geïnteresseerd in je zijn zijn armen kruisen, fronsen, het verplaatsen van je af, wreef over zijn nek (hij zou kunnen liegen of onderdrukken wat hij werkelijk denkt), voeten en benen wees naar de uitgang, schokken zijn hoofd, schommelen heen en vooruit, het vermijden van uw blik, friemelen of tikken zijn voeten, een stap terug en je niet spiegelen.
 • Eerste keer is niet altijd de beste tijd als hij negeert je wanneer je hem gewoon proberen glimlach naar hem.

Waarschuwingen

 • Oogcontact is niet alleen voor het aangrijpen van zijn interesse. Grijp deze kans om te zien hoe zijn ogen verschijnen. Als ze geglazuurd of glazig, verder te gaan. Ook als hij ten onrechte of op een manier die maakt je kronkelen staart naar u, verder, een vreemdeling die niet weet wanneer te stoppen met staren op een manier die maakt je ongemakkelijk voelt is niet iemand te zijn opknoping rond.
 • Wees voorzichtig met wie je flirt met, niet alle jongens zijn goed. Verblijf in het openbaar en te houden met vriendinnen wanneer het krijgen van een vreemdeling in het kader van een romantische liaison weten.
 • Als de man lijkt absoluut geen interesse in je, niet volgen hoeft deze stappen, je zult waarschijnlijk uiteindelijk het maken van een dwaas uit jezelf. Je wilt niet dat het je achtervolgen als je hem of zijn vrienden te zien!
 • Zorg ervoor dat hij geïnteresseerd blijft. Als hij lijkt ongericht dan ben je hem saai. Zorg ervoor dat niet te overdrijven, want er is zoiets als te veel suiker!