Wkanl

Hoe maak je een partij meisje te zijn

Party girls just wanna have fun hebben. Toch zijn ze ook niet willen stalkers of griezelige perverselingen jagen ze rond ofwel. Hoe maak je de perfecte balans tussen schudden je buit en houden van uw waardigheid als een fun-loving, zon-sharing party girl vinden? Het is mogelijk - alleen niet vergeten dat je waardigheid moet uw nummer een prioriteit te zijn, dan kan je toevoegen in veel plezier.

Stappen

Hoe maak je een partij meisje te zijn. Kleden voor een feestje, geen boudoir nachtmerrie.
Hoe maak je een partij meisje te zijn. Kleden voor een feestje, geen boudoir nachtmerrie.
 1. 1
  Vind uw. Een partij meisje zullen genieten van feesten meest wanneer ze zelfverzekerd en blij met hoe ze overkomt op andere mensen. Dit betekent niet dat je nodig hebt om Europa's next top model door een afstandsschot. Het betekent wel dat je nodig hebt om de bruidegom goed, kleden in sympathie met de activa die u hebt gekregen zonder vernederende jezelf en weten hoe klaar en assertief in al uw interacties met anderen te blijven. Denk dat moeilijk? het is niet - het vertrouwen is een aangeleerde vaardigheid, en hier zijn een aantal plaatsen om te beginnen met het leren:
  • Bouw je zelfvertrouwen, kunnen vertrouwen en.
  • Doel voor classy dan koperkleurig. Iedereen kan de luidste, brashest, raunchiest persoon op een feestje als ze hun gedachten te zijn. De echte vraag is: waarom? Er zijn veel meer verleidelijke, subtiele en betoverende manieren om het middelpunt van de aandacht dan schreeuwen en kleden als een zwerver te zijn.
 2. 2
  Kleden voor een feestje, geen boudoir nachtmerrie. Low-zo-laag laag uitgesneden topjes, bh als een fashion statement, blootgesteld lingerie, lace-up broeken of rokken, hoge splitten en goedkope kleding met vreselijke patronen zijn allemaal schreeuwen tramp, geen partij meisje. Houd de domme versnelling voor achter gesloten deuren. De stijlvolle party girl jurken voor goede smaak, comfort en verbluffende visuele effecten. Dit omvat realiseren:
  • Lingerie is voor onder de kleding. Heb een goedkope mode slachtoffer zijn; tenzij je een start-en landingsbaan model of popster, probeer dan niet en trek deze look af.
  • Als je danst, moet je in staat zijn om te bewegen. Strakke kleding is gewoon vernauwen en zal ertoe leiden dat u wilt de hele avond aan de kant te gaan staan ​​- hoe saai! Draag kleding die bewegen als je dat doet.
  • Dat een provocerende kledingstuk is genoeg. Ofwel de korte rok of de laag uitgesneden top is genoeg van een verklaring. Zelfs dan moet u dit item worden stijlvol en goed gemaakt.
  • Schoenen zijn vereist kleding voor het feest meisje in alle openbare plaatsen, behalve het zwembad, strand en spa. Tenzij je in een van die plaatsen, houdt het schoeisel op - bezuinigingen van glas en slijpsel gekwetst en zijn gevaarlijk, terwijl iemand anders betreden op je voet met hun laarzen is onbeschrijfelijk onaangenaam.
  • Make-up dragen die bij je past en wijst op uw mooie features. Aankoeken het op is niet mooi.
  • Als je draaien met vrienden, overwegen dressing op dezelfde pagina. Het zal helpen geven de indruk dat je bent zeker met de trends en helpt om eventuele slip-ups met over-of onder-dressing te vermijden.
 3. 3
  Vind de juiste partij. Een fun-loving party girl zal discriminerend zijn over welke partijen ze kiest om te gaan. Niet alle van hen zijn ideaal gelegenheden om te genieten van jezelf en het wordt aanbevolen dat u voorkomen dat deze afhankelijk zijn van drugs voor hun doel, zijn niets anders dan drink-festivals of die een onevenredige hoeveelheid ex-vrienden en exen bevatten. En zeker iets dat een reputatie voor het beëindigen van elke keer in een vechtpartij heeft voorkomen.
  • Komen fashionably late: tien tot twintig minuten of zo ideaal is, zodat u onderbreekt de reeds verzamelde en hen te kijken, zonder dat het zo laat dat iedereen ook wordt geïnvesteerd in hun eigen gesprekken en dansen.
 4. 4
  Leren hoe je jezelf goed te introduceren en hoe om mensen te begroeten. Mensen willen worden speciaal voelen, en goede introductie vaardigheden zijn de beste plek om te beginnen werken aan dit. Laten altijd mensen die je aandachtig naar hen te luisteren, gebruik maken van hun naam vaak aan te tonen u ze waardeert als een gelijke en vergeet de kleine details om hen te vragen over de volgende keer dat u te ontmoeten. Ze zullen lappen je op.
  • Leren hoe goed.
  • Leren en sociaal intelligent.
 5. 5
  Worden uitgevoerd bij kleine praten. Een partij is zeker niet alleen over draaien. Het gaat over de interactie met mensen en houden van de sociale conversatie wielen goed gesmeerd. Als je goed in bent, zul je winnen over de partij aanwezigen elke keer.
 6. 6
  Weet hoe je je drank te houden. Een borrel is prima, een sociale dronken is niet. Omdat het een partij meisje is niet, in tegenstelling tot leeghoofd advies, over slamming beneden drankjes en denken dat je grappig bent. Niet alleen zijn kater niet mooi, een dronken party girl is pijnlijk en onvergetelijk voor de verkeerde redenen. Het is de minst elegante manier om een ​​partij meisje te zijn en hoe eerder je dit beseft, hoe beter voor uw plezier. En vergeet niet, iedereen heeft een camera van deze dag - en ze ze gebruiken. Zorg ervoor dat de schoten ze zijn allemaal waardig.
  • Voor sociale dranken met mate, leren om jezelf tempo en tussenwerpen ze met tal van non-alcoholische keuzes. Weten wanneer te stoppen (op je grenzen) en weten wanneer om nee te zeggen. Onthoud dit: onduidelijk spreken, braken en praten aan de muur zijn niet sexy of fun.
  • Omdat het een beetje aangeschoten is prima mits je nog in controle, alles verleden dat is onaanvaardbaar.
  • Leren om schoten te dumpen of te drinken helft schoten.
  • Wat denk je? Het is mogelijk om plezier te hebben, ontspannen en genieten van een time-out zonder alcohol. Vervang de chugs met chatten, dansen, spelen footsie en het vinden van alles wat je kunt over andere mensen. Geniet van de sfeer en de manieren om meer bewust van wat is eigenlijk leuk om uit te gaan, in plaats van het zoeken om het te verdoven met drankjes vinden.
  • Overweeg de alternatieven. In plaats van alcohol, drink omhoog die energiedranken! Red Bull, Full Throttle, Monster, enz., zijn een perfecte vervanging voor alcohol. Dergelijke drankjes kunt u energie geven, geen katers veroorzaken, en je nog steeds bewust te zijn van wat je doet. Echter, ze niet overdrijven want ze zijn niet zo gezond (suiker-en-cafeïne-overdosis-in-a-can). Meng ze met veel water in tussen, vooral omdat zowel energiedrankjes en alcohol zijn calorierijke.
  • Je krijgt om te lachen om alle dronken mensen belachelijk maken.
  • Zoals voor sigaretten - stoppen als je ongelukkig te zijn begonnen bent. Ze zijn een slechte gewoonte met de bijwerking van rimpels, kanker en bevlekte vingers en tanden, om maar een paar van hun nadelen te noemen, en ze maken je onaantrekkelijk uitzien. Als je iets te doen met je vingers wilt, krijg je smartphone uit. Als je iets te doen met je vingers wilt, lucht kussen iedereen die je ontmoet of slok water. Je haar zal zo veel beter ruiken voor.
 7. 7
  Netwerk. Maak jezelf de onmisbare go-to meisje voor nieuws, informatie, gedeelde vrienden en hulp. Wisselen nummers en visitekaartjes. Hou van alle mensen die je verbinden met in gelijke overvloed, maar alleen maar dicht bij die je weet dat je kunt vertrouwen en wie iets bijzonders voor u betekenen.
  • Zoek de VIP's en de goede verbindingen in uw kring. Maak het uw doel aan hen bekend te worden en te besteden tijd sharing nieuws en ideeën met hen.
 8. 8
  Wees aardig voor de barmannen, feest / evenement gastheren en anderen de leiding. Niet alleen zullen deze mensen verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van uw fantasie mocktails en u te laten in de zaal, zullen ze goed zijn bondgenoten in het helpen u meer mensen te ontmoeten en in contact blijven met de "mensen die belangrijk."
  • Terwijl je toch bezig bent, wees aardig voor iedereen. Ze zijn net zo belangrijk als u. Tenzij ze onbeleefd, in dat geval gewoon lachen en lopen op buurt.
  • Tip goed. Niets verspreidt een slechte reputatie als het zijn een goedkope partij meisje. Zorg ervoor dat als iemand koopt voor u, dat ze ook goed tip. Slechte tipping kunt u zich schuldig maken door associatie. Als je met een slechte kipper, gooi ze wat extra.
 9. 9
  Voorkomen dat je nauw betrokken bij een reeks van anybodies. Iedereen kan hebben niemand. Je bent niet iedereen en niemand moet worden overgelaten bij twijfel over uw deugden. Wees sociaal verkrijgbaar en vriendelijk met iedereen, zonder intiem beschikbaar. Hier zijn een aantal regels voor het imago-bewust party girl:
  • Niet ooit uit te maken met data vrienden '. Noch grappig noch vergeeflijk.
  • Vermijd de slechte jongens. Zij zullen uw partij meisje statuut verpesten in het knipperen van een oog. Je hebt de partij meisje statuut omdat je onaantastbaar, ongrijpbaar en koel. Verblijf in charge.
  • Krijg nooit dronken te bouwen de moed om iemand te vinden. Uw dronken zelf heeft extreem slechte smaak en is waarschijnlijk niet de zorg over uw persoonlijke veiligheid of waardigheid.
  • Opstellen in badkamers is bruto, ongeacht hoe vaak ze proberen om het te romantiseren in de films. Bent u serieus gaat jezelf vernederen in deze mate? Geen enkele zichzelf respecterende partij meisje moet de badkamer te gebruiken voor iets anders dan het beoogde doel, make-up touch-ups en snel girly roddels.
  • Als u al een vriendje, niet dingen verpesten door vrijen met iemand anders. Partij meisjes gaan wel stabiel, dus wees trots dat je hebt gevonden een speciaal iemand en trouw blijven. Vergeet niet de camera's... ze zijn overal.
 10. 10
  Hou je kleren aan. Strippen is nooit grappig. Het is pijnlijk en dat is waarom mensen lachen - ze proberen te verdoezelen een diep verlangen om weg te draaien en lopen van een spektakel. En tenzij je kunt pole dansen voor echt, nooit gaan. Het is totaal ongepast.
 11. 11
  Dansen. Als je niet kan dansen, kijken naar de anderen en kopieer ze. U zult onder de knie te krijgen snel genoeg. Laat de muziek beweegt je en houd je bewegingen minimaal totdat u zich zekerder. Als je al een geweldige danser, weven veel dansen in je party avondjes uit. Dansen is bevrijdend, activerend en een goed excuus om te werken rond de verdieping en verbinding maken met veel mensen. En dans met je vriendinnen, mannen vrienden, wie lijkt alsof ze kon doen met een dans, jezelf niet beperken. Wanneer de langzame dansen kom op later in de nacht, beleefd excuus jezelf, tenzij je echt hebt ontmoet dat iemand speciaal, je wilt niet iedereen van beide geslachten het verkeerde idee te geven.
  • Vermijd dansen met iedereen die uw status kan beschadigen. Je bent beter af niet dansen en feesten in de bar dan dansen met duistere figuren.
 12. 12
  Vertrekken met gratie, zodat iedereen voelt bijzonder en zinvol het verlies wanneer je weg bent. Zorg ervoor dat u afscheid te nemen van iedereen die je tijd hebt doorgebracht met en voor uw nieuwe partij contacten, uitwisseling informatie voordat je maar. Vermeld kleine details over mensen die je net hebt ontmoet, zodat ze weten dat je echt nam een ​​belang in hen individueel, ze zal het onthouden.
 13. 13
  Hoofd naar huis. Niet overdrijven het feesten. Een partij meisje heeft haar schoonheidsslaapje te worden vernieuwd voor de rest van haar leven - en het volgende feest. Zoals met alle goede dingen, om te eindigen ze komen en een deel van de truc van het zijn van een geslaagd feest meisje is weten wanneer je moet noemen afgesloten en vind verjonging tijd. Er zal altijd een andere partij, maar het is een stuk moeilijker om zich te ontdoen van de donkere kringen onder je ogen en rimpels veroorzaakt door slaapgebrek en het duwen van je lichaam te hard. Trouwens, laat altijd mensen willen meer, dat vleugje mysterie dat blijft hangen zodra je weg bent is het goed voor hen is.

Tips

 • Doe je haar en make-up smaakvol. Niet te nep uitzien. Draag uw kapsels in beheersbare manier die op zijn plaats blijven. Je wilt niet al je haar valt uit plaats omdat je danst of groet iemand enthousiast.
 • Als je denkt dat iemand eenzaam, vrienden te maken met hen. Niet van plan zijn hun maatje voor de avond, laat ze weten dat ze gewaardeerd en hen aanmoedigen om ook mee te doen.
 • Let op als iemand een harde tijd. Dat meisje braken in de hoek? Haal haar een taxi naar huis onmiddellijk. Die net-gedumpte man huilt zachtjes achter de potplant? Geef hem een ​​Kleenex en suggereren dat hij noemt het een nacht eerder dan gênant zich tegenover zijn inmiddels voormalige liefde.
 • Poseren voor foto's worden genomen door u of camera's je vrienden ', maar fotografisch bewijs genomen door anderen, vooral de bar's PR-persoon te vermijden. Spelen moeilijk te krijgen en aan te dringen op de goedkeuring van een foto genomen.
 • Zoek jezelf een paar vrienden om uit te gaan met en hebben een reeds afgesproken aangewezen bestuurder als je van plan bent op het drinken.
 • Attitude is alles. Ben je, maar meer extravert en vriendelijk. Zet de verlegen gevoelens achter je en jezelf voorstellen aan iedereen.
 • Beoordelen gebeurtenissen van de nacht met je vrienden en zorg ervoor dat u niet vergeten namen en evenementen voor toekomstig gebruik.

Waarschuwingen

 • Als je drinkt, bedek je drankje te allen tijde! Je wilt niet dat iemand iets te glijden in je drankje. Als je een bekende in de club scene het personeel zal kijk uit voor je, maar je moet nog steeds voorzichtig zijn.
 • Nooit drinken en rijden! Als je geen lift naar huis en anderen hebben gedronken, zorg ervoor dat u niet rijden of in de auto met een dronken persoon rijden. In plaats daarvan, een taxi bellen of verblijf met een vriend.
 • Ga nooit op balken of barkrukken.
 • Geen drugs doen. Met alle middelen neem je hoofdpijn tablet als uw migraine komt op, maar dat is je limiet. Illegale drugs zijn illegaal, omdat ze je vernietigen. Een partij meisje wil plezier, niet zelfvernietiging hebben. Als u een probleem met het nemen van drugs hebben, krijgen hulp. Meer informatie is te vinden op.
 • Barmannen, bar en club personeel kan drinken meestal de meeste mensen onder de tafel. Wees voorzichtig bij ze kopen. Het kan lelijk snel krijgen als ze mengen likeuren dat sommigen niet kunnen verdragen.
 • Drink geen alcohol als je jonger bent dan 21 in de VS, of onder de 18 (in een openbare plaats) of 16 (in prive) in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen. Dit is illegaal. Maar zelfs als het niet zo was, het is stom. Je verdient beter dan te denken dat het leven bestaat uit alleen plezier als je dronken bent. Vroeg leren dat er zo veel meer om uw mooie geest dan drinkt het in een roes en je krijgt een heel gelukkig leven hebben.