Wkanl

Hoe te glamoureus

Het woord "glamour" heeft zijn wortels in spell-casting, hekserij en magische betovering. Terwijl de percepties van glamour veranderd voor beter of slechter, het blijft het zelfde: Glamorous is ongeveer een prachtige illusie dat je een leven bedelen te benijden leiden. We hebben allemaal ontmoet die persoon. Dat hypnotische flits van hun glimlach. De glinsterende lichten achter zijn of haar ogen. De vonk u zo graag wilt bereiken en te verkrijgen. Als dit klinkt afstand verleidelijke, lees op mijn vriend, bent u goed op uw manier.

Stappen

Hoe te glamoureus. Neem unieke en interessante hobby.
Hoe te glamoureus. Neem unieke en interessante hobby.
 1. 1
  Haren. Je haar moet mooi zijn en georganiseerd. Het moet niet rommelig en verward. Je haar kan worden in een losse knot, golvend, of wegvliegende. Maar het moet wel een goede genoeg zijn om elegant en glam kijken. Glamoureuze hair kan ook iets als donker bruin haar met karamel hoogtepunten. Je haar moet altijd glanzend en nooit slordig. Wanneer je naar de sportschool proberen het doen van een hoge paardenstaart zonder hobbels. Wat ook je kapsel moet u ervoor zorgen het ziet er mooi en goed onderhouden.
 2. 2
  Gezicht. Je gezicht moet worden onberispelijk. Dat betekent geen acne, geen puistjes, en geen blauwe plekken of littekens. Dat is onberispelijk. Je gezicht moet vrij zijn van al deze zijn. Als je acne of puistjes moet je naar een dermatoloog om te proberen om een ​​huid product dat werkt voor u te vinden.
 3. 3
  Make-up. Begin met eyeliner. Je moet ofwel aa kleine hoeveelheid van eyeliner of een middelgrote hoeveelheid eyeliner. Trace van de natuurlijke vorm van je ogen op de bovenste wimperlijn-lijn, en zet een beetje "flick" op het einde, het is een klassieker, altijd prachtige look. Vind uw exacte schaduw van concealer, en gebruik dat onder je ogen als je donkere kringen, en waar je maar kan hebben littekens etc. Gebruik foundation als je extra dekking nodig hebt of als je huidskleur is ongelijk. Om uw gezicht lijken meer vrouwelijk, gebruik dan een gezichts highlighter en toe te passen op de hoge punten van je gezicht: je wenkbrauwen, je jukbeenderen en de brug van je neus. Krul je wimpers en breng mascara. Met behulp van twee kleuren oogschaduw, toepassen lichtere over het deksel en de donkerdere in de plooi. Zoek een lip kleur die voor u werkt en gebruik het, zorg ervoor dat u een vochtinbrengende crème gebruiken voor het aanbrengen van lippenstift. Gebruik een blos op de appeltjes van je wangen, en de contouren van uw jukbeenderen met bronzer door het maken van een "vis gezicht," het toepassen van net onder je jukbeenderen, en mengen.
 4. 4
  Accessorize! Zorg ervoor dat, zelfs als je niet kunt veroorloven dure kleren, je Accessorize goed, zodat u verlevendigen de kleren op en maak de outfit kijken meer duurder. Een kleine ketting te dragen de hele tijd is leuk omdat je het te dragen op luie dagen en nog steeds ziet eruit alsof je een inspanning. Een horloge is verplicht! Maar zorg ervoor dat het past en als je moet, krijg je links verwijderd of toegevoegd. Ook, zorg ervoor dat het een kleur die past bij alles in je kast en je huidskleur past.
 5. 5
  Coördineren! Zorg ervoor dat alles wedstrijden. Dit is veel belangrijker dan het hebben van dure kleren! Niets zegt "glamour" alsof je in elkaar gezet. Een goed voorbeeld is als je gaat lopen, draag een bijpassende velours trainingspak, met sneakers die passen, en misschien een leuke (matching) grafische tee eronder. Het laat zien dat zelfs op je luie dagen die u probeert, of misschien bent u zo rijk dat dit was de slouchiest outfit je samen zou kunnen brengen! (Misschien)
 6. 6
  Neem unieke en interessante hobby. Je mag niet in staat om hop op een jet en een lounge op een Braziliaans strand net als dat, maar je kunt selectief zijn in uw activiteiten. Als u wilt dat het glamoureuze leven van een kunstenaar te leiden, bijvoorbeeld, het is meer passend om op te hangen in coffeeshops, bespreken kunstgeschiedenis met gelijkgestemde mensen tot in de vroege uren van de ochtend dan te gaan bar-hoppen.
 7. 7
  Integreer elementen van glamour in je openbare leven. Vergeet niet dat sinds hij glamoureuze gaat over het creëren van een fantasie, hoef je alleen maar glamoureus te zijn wanneer u gezien wordt door anderen. Elke keer als je een stap buiten uw huis in de publieke belangstelling, streven ernaar om uw beeld van glamour brengen. Stel je voor dat je moet fotografen volgt u de hele dag - als ze die foto's, wat wil je dat ze te vangen? En is het glamoureuze?
 8. 8
  Vind kwaliteiten over jou die je leuk en een manier vinden om ze te pronken. Op deze manier zul je een manier om vertrouwen te hebben in jezelf te vinden, ook al is het voor een reden dat je nooit zou hebben gedacht.
 9. 9
  Ga naar de duurste winkels. Zelfs als je niet genoeg geld om daadwerkelijk te kopen dingen van daar, het simpele idee van wordt gespot frequenteren een van die plaatsen is glamoureus zelf lezen werkt ook voor andere plaatsen zoals chique restaurants, nachtclubs en ga zo maar door.
 10. 10
  Kijk altijd je best tijdens het uitgaan. Zorg ervoor dat er niets over u waarvoor u kan worden beschouwd als weinig onderhoud. Verzorg je huid, haar en tanden en kiezen voor ingetogen, passende outfits.
 11. 11
  Versier je huis op een smaakvolle manier. Voor degenen met een beperkt budget, gebruikt klassieke pieces.Imagine een oude Hollywood-actrice is het helpen van uw interieur. Blijf weg van luide trends als houtnerf en fuzzy roze muren. De sleutel is om klassieke en redelijk modern met uw interieur kijken. Kijk oude films om ideeën op te doen.

Tips

 • Gewoon omdat je het creëren van een illusie betekent niet dat je hoeft te doen. Het is beter om geheimzinnig en vaag dan om gevangen liggen, die wanhopig, niet glamoureus zal kijken. Vergeet niet dat u niet hoeft te niemand iets, en niet hen te vertellen laat ze willen meer weten te vertellen.
 • Voelen glamoureuze en vol vertrouwen. Je zult nooit in staat zijn om de houding te krijgen als je denkt van jezelf als de gemiddelde Joe.
 • Leren van beroemdheden (acteurs, modellen, zangers) die leiden een glamoureuze levensstijl. Wat doen ze dat ze glamoureus maakt? Vergeet niet om zich te concentreren op de positieve dingen. In het algemeen, zegt weinig en doen heel weinig, dat zou worden beschouwd als gossip-waardig zal je veel meer glamour en mysterie dan te proberen om een ​​afbeelding vindt u geen controle waarbij andere mensen, gebeurtenissen, of stoffen (met inbegrip van roddels, geruchten te creëren geven, sex, drugs &)
 • Laat je inspireren door de Gossip Girl romans en series-de personages zijn perfecte voorbeelden van glamour.

Waarschuwingen

 • Niet beledigen, roddelen, of onbeleefd om mensen. Als u deze dingen, je zult niet glamoureus lijkt, zult u net lijkt alsof je onder valse voorwendselen.
 • Mensen zou je jaloers omdat je aura van vertrouwen.
 • Mensen kunnen je beledigen omdat ze jaloers op hoe glamoureus je bent. Negeer ze.