Wkanl

Hoe te koud hearted

Ondanks al uw inspanningen om sterk te zijn, heeft hij / zij je hart gebroken nogmaals. Na een traan doordrenkte nacht van wentelen in zelfmedelijden je hebt besloten dat het genoeg is geweest. Je moet hem / haar volledig af te trekken van je leven, maar hij / zij zal geen nee als antwoord. Hier zijn een aantal drastische stappen om hem te verzekeren / haar dat niet is het enige antwoord dat je hebt voor hem / haar.

Stappen

Hoe te koud hearted. Accepteer geen excuses.
Hoe te koud hearted. Accepteer geen excuses.
 1. 1
  Accepteer geen excuses. Een van de belangrijkste stappen om koud-hearted is om stevig te blijven in uw beslissing om dit te doen. Er kan geen ruimte voor ambivalentie zijn. Om te worden en te blijven van een koud-hearted individuele men moet leven met een enigszins cynische disposition.If hij geen excuses, je kan niet geloven wat hij zegt. Je moet elke poging tot verzoening als wens van de dader om u terug in een positie om u weer pijn bekijken. Indien mogelijk geen telefoontjes, e-mails, Facebook-berichten, etc. te accepteren Als je hem een ​​kans om zichzelf te verklaren geven, zal uw besluit worden verzwakt. Je zult hem de mogelijkheid om uw vertrouwen te herwinnen geven en zodra hij het heeft je verraden zal worden, waardoor de cyclus van misbruik zal blijven.
 2. 2
  Niet nadenken over de "goede tijden" je zou hebben gedeeld. Indien u wenst te koud-hearted een van de ergste dingen die je zou kunnen doen is roepen goede herinneringen. Zoiets doet zal u verleiden om nog een kans te geven wie heeft je pijn gedaan. Je zal denken aan de lach houden u gedeeld, de zachte knuffels, de tedere kusjes en je zult in de verleiding om maar uw pijn trots opzij. Je zou verkeerd zijn om dat te doen. Vergeet niet dat de persoon die je pijn rekent op u om sentimenteel te worden en hij zal dit gebruiken in zijn voordeel. Als je merkt dat je in staat om dit te doen, verwijder alle teksten, e-mails, enz. Bevrijd jezelf van iets dat je doet denken aan hem (foto's, overhemden, geschenken, enz.). Herinner jezelf eraan dat als de dingen waren zo goed, je zou niet lezen van dit artikel om mee te beginnen.
 3. 3
  Vergeet niet de redenen waarom u heeft besloten de relatie moet beëindigen. Als je te zwak vindt u dat boosheid is een zeer goede motivator. Moeilijke tijden te krijgen, en je voelt de verleiding om zijn oproepen te beantwoorden, boos. Get woedend. Piss jezelf af te denken over al die keren dat je mishandeld door hem gevoeld; al de keren dat je hem nodig hadden en hij was er niet voor u. (Het is belangrijk om boos te worden nu zo dat je minder bagage later, zodat u niet deze woede te nemen op de volgende kerel.)
 4. 4
  Vertonen geen tekenen van aanhoudende genegenheid. Hoeft zijn overhemden of geen cadeaus gaf hij je niet dragen. Zelfs niet blik zijn weg. Als je kunt, probeer niet te praten over hem. Te zijn koelbloedige, moet je verschijnen als je niet de zorg over hem. Als hij vraagt ​​waarom u niet antwoordt zijn teksten hem te vertellen dat je het druk hebt. Als hij complimenteert u, borstel hem af. Wees hardvochtig, kortaf en afstandelijk. Maak jezelf lijken anders dan de vrouw die hij kende. Hierdoor zal hem het gevoel onzeker. Hoe onzekerder je hem het gevoel, hoe minder hij zal blijven om je lastig totdat uiteindelijk laat hij je met rust helemaal.
 5. 5
  Koop een muur kalender. Het is belangrijk om je geest bezig te houden tijdens deze overgangsperiode van je leven, vooral als je een paar die samen alles gedaan. Zoek jezelf een hobby. Als je iemand kent die constant moet zijn met iemand anders bent, geef jezelf een pauze. Zoek uit wie je bent. Werk aan een goede vriend, een goede zuster, enz. Maak jezelf zo onbeschikbaar mogelijk voor hem. In onze maatschappij wordt ons geleerd dat single zijn is een slechte zaak, dat het betekent dat je ongewenst bent. Tuurlijk, het is soms eenzaam, maar het is niet per se een slechte zaak. Single zijn geeft je de kans om jezelf te ontdekken en hopelijk zelfvertrouwen op te bouwen.

Tips

 • Besteden veel tijd aan je zelfontwikkeling
 • Als je begint te zwak voelt, herinner jezelf eraan dat u elke andere optie hebben uitgeput. Er kan geen andere manier zijn.
 • Luister naar muziek die je doel ondersteunt. Nummers als Over het door Katherine McPhee en All I Have-by J.Lo en LL Cool J
 • Denk na over alle positieve dingen die je gedaan hebt voor jezelf en de relatie.
 • Dit is kinderachtig, maar als hij / zij is echt slecht voor je, en je echt nodig hebt om hem / haar uit je leven, omdat hij / zij uw leven een stuk slechter en niet veel beter zal maken: elke keer als hij gesprekken of e-mails, en u controle jezelf en niet reageren, denk aan het als je wint. "Ik win!"

Waarschuwingen

 • Als u van plan op het koelbloedige tegenover iemand, dan is dat omdat je hebt besloten dat je ze niet meer wilt in je leven. Weet koude liefdeloosheid niet gebruiken tegenover iemand waarvan u denkt dat u misschien een toekomst te hebben met. Uw partner zal niet vinden uw wreedheid gemakkelijk te vergeven of te vergeten
 • Wees bereid om te worden bekritiseerd. De meeste mensen doen vinden koude liefdeloosheid te zijn een minder dan bewonderenswaardige eigenschap. Mensen zullen je gedrag te zien als wreed (want het is) en, als ze zich niet bewust zijn van je bedoelingen, kunnen sommige vragen of ze willen vrienden bij je blijven.
 • Niet doen dit soort dingen te vaak, of het zal een tweede natuur geworden, en je zult gaan doen impulsief, over triviale dingen.
 • Als je een kind bent, dit te doen kan worden aangemerkt als pesten wanneer andere mensen (met inbegrip van uw ouders) uit te vinden.