Wkanl

Hoe ontzagwekkend te zijn

Ontzagwekkend, vrij letterlijk, betekent ontzag wekken. Ontzag is niet iets wat mensen uiten veel deze dagen. Dus om echt geweldig, moet je een manier vinden om dit zeldzame reactie inspireren. Er zijn een heleboel manieren om geweldig zijn, dus niet behandelen wat u nu gaat lezen als de enige manier om geweldig zijn. Ontzagwekkend het wordt opnieuw gedefinieerd elke dag. Misschien kun je de persoon die helpt herdefiniëren het zijn.

Stappen

Hoe ontzagwekkend te zijn. Ontwikkelen van een talent.
Hoe ontzagwekkend te zijn. Ontwikkelen van een talent.

Deel een: het gebruik van een talent te inspireren ontzag

 1. 1
  Ontwikkelen van een talent. Wat uw talent is, jaag die meedogenloos. Mensen die "geweldig" in wat ze doen investeren veel tijd in het krijgen van daar geworden. Wie heeft ooit gezegd dat het zijn geweldig makkelijk was?
  • Sommige theorieën zeggen dat het ongeveer 10.000 uur oefenen voordat je kunt echt iets beheersen. Nu, dat is een hoop uren, en het is goed mogelijk om een ​​geweldig talent te hebben voordat zelfs 1.000 uren van de praktijk. Maar de mensen die echt hebben geweldige, ontzagwekkende talent - Bill Gates, Mozart, Kobe Bryant - besteed veel tijd voorbereiding te zijn geweldig.
  • Terwijl u oefent uw talent, manieren vinden om jezelf te motiveren. Breek je doel in kleine stukjes. Beloon jezelf met vrije tijd, een hapje, of dat de nieuwe video game nadat je hebt bereikt wat je wilde bereiken.
 2. 2
  Pronk met je talent. Je kan de meest geweldige danser of schrijver in de wereld te zijn, maar je zult niet ontzag inboezemen bij mensen als mensen zien nooit uw talent. Ontzagwekkend, per definitie, betekent om jezelf die er zijn, het maakt niet uit hoe eng dat is.
  • Begin klein. Eenmaal in een blauwe maan, zullen de mensen beginnen met het ontwikkelen van een talent en hebben meteen een succes. Voor ons stervelingen, duurt het meestal een tijdje voor dat talent te ontwikkelen. Dus klein beginnen. Werk zelf tot grootheid.
  • Op hetzelfde moment, denk aan de "grootste podium 'je talent kan worden tentoongesteld inch Magicians willen auditoria in Vegas te verpakken. Zangers wil een # 1 Billboard enkele hebben. Voetballers willen een World Cup te winnen. Wees niet bang om groot te dromen bij het beoefenen van je talent. Dat is een deel van wat houdt je gaande.
 3. 3
  Krijg feedback. Of het nu van een coach, een ouders, of een panel, krijgen advies over wat u kunt doen om beter in je talent te krijgen is absoluut noodzakelijk. Een beroemde dichter zei ooit: "Geen mens is een eiland." Wat John Donne bedoeld met dat is dat je moet vertrouwen op andere mensen om u te helpen. Je kunt niet alles zelf doen.
  • Vraag altijd andere deskundigen op aanverwante terreinen hoe je beter kunt krijgen. Uw wens om geweldig is direct gerelateerd aan uw bereidheid om je talent te ontwikkelen tot de beste kan worden. Vraag andere tovenaars te helpen, uit te reiken naar acteurs voor technieken; wonen basketbal kampen om je vaardigheden te ontwikkelen.
 4. 4
  Hebben een mentor. Een mentor is iemand die ervaring heeft in uw vakgebied en bereid om u advies te geven en te helpen met de richting waarin u wilt je talent te nemen. Het hebben van een mentor is groot voor mensen die willen geweldig te zijn vanwege een talent, een mentor helpt hen feedback te verwerken, krijgen nieuwe mogelijkheden om talent, en het netwerk te pronken met andere mensen die misschien blijven om hen te helpen.
  • Uit te reiken naar andere mensen die kunnen fungeren als een mentor. Je kan iets eenvoudigs als zeggen: "Ik hoopte dat ik kon wat advies krijgen van beste fluitist werelds over de fluit solo in Tsjaikovski's Symphony No 2. Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden!"
  • Begrijpen wat andere mensen uit te komen als een mentor. Een mentor is niet een eenzijdige relatie, de meester enkel het tonen van de leerling hoe je dingen gedaan te krijgen. De mentor krijgt waarde en geluk uit van de wetenschap dat ze hielpen je slaagt, dat ze geholpen schimmel je in een meer toegewijde, geweldig persoon. Dat is enorm!
  • Laat je mentor respect. Je zou kunnen denken dat het advies van uw mentor is een beetje uit het merk, maar probeer het voordat je het af. Er is een reden dat hij / zij 's een expert en je bent het niet. Respecteer ze door het nemen van hun adviezen zeer serieus.
 5. 5
  Leer van je fouten. Het is een gegeven dat bij het ontwikkelen van een talent, je gaat niet om zo vaak. Als je niet falen, zou je niet menselijk zijn. Wat de meeste mensen doen als ze falen is opgeven. Als u wilt zijn geweldig, wat je zult moeten doen is het goed te krijgen een back-up, afschudden, en leren van je fouten, niet laat ze houden je naar beneden.
  • Krijg je ego uit het beeld. Niet alleen zal dit u helpen gemakkelijker afschudden je fouten, zal het u helpen een meer onzelfzuchtige, nederige houding te ontwikkelen. Als je het nog niet weet, de meeste mensen denken dat mensen die exposeren grootheid, maar nog steeds lukt om nederig te zijn, zijn 'vooral geweldig ".

Deel twee: het gebruik van uw persoonlijkheid te inspireren ontzag

 1. 1
  Grappig zijn. Alles behalve de meest geharde cynici als iemand die kan ze lachen en lachen. Daarom zijn grappig is een groot deel van het gebruik van je persoonlijkheid te zijn geweldig. Het goede en het slechte deel over komedie is dat er niet een manier om het te doen. Dat betekent dat u uw eigen gevoel van wat grappig is door volkomen origineel kunnen ontwikkelen, maar het betekent ook dat er niet echt een "how-to" handleiding voor het zijn grappig.
  • Grappig te zijn met woorden. Woordspelingen en woordspelingen zijn een geweldige manier om zijn vreselijk grappig, want wij gebruiken woorden de hele tijd. Eens naar deze voorbeelden van grote woordspeling:
   • "Sommige oorzaak geluk waar ze naartoe gaan, anderen wanneer ze gaan." - Oscar Wilde.
   • "Mannen zelden passes te maken bij meisjes die een bril dragen." - Dorothy Parker.
  • Gebruik fysieke comedy te lachen te krijgen. Fysieke komedie kunnen zijn van andere mensen, leren hoe, of slapstick comedy. Kies er een, experimenteren, en probeer integreren in uw grappige routine.
  • Vertellen grote verhalen. We denken dat mensen die grote, komische verhalen te vertellen zijn grappig, want we leven voor verhalen. Verhalen maken ons menselijk gevoel, en dus iemand die een geweldige garen kan ons vertellen lekkernijen. Leer de basis van om nog meer geweldig dan je al bent voelt.
 2. 2
  Wees avontuurlijk. Avontuurlijk middel draaien alledaagse kansen in excuses aan avontuur. Vergeet niet, hoeft u niet te zijn Indiana Jones om avontuurlijk, je moet alleen bereid zijn om de weg minder reisde elke keer in een tijdje.
  • Reizen naar nieuwe, interessante plaatsen. Reizen hoeft niet te betekenen dropping veel geld of het nemen van veel tijd. Probeer dan ergens dicht je nog nooit geweest. Je leert over nieuwe plaatsen, hebben een nieuwe inkeping onder je riem, en krijgt een kans om de lokale bevolking te overtuigen hoe geweldig je kan krijgen.
  • Meer informatie over onverwachte dingen. Avontuurlijk kan ook betekenen dat het nemen van een reis van de geest. Nu, dat klinkt cheesy, maar het is absoluut waar. De meest geweldige mensen in de wereld reizen om nieuwe, spannende, verre oorden in hun gedachten, alsmede op hun voeten.
  • Wees niet bang om te breken met de verpakking of het is wat je wilt doen. Soms zal een geweldig persoon avontuurlijk door het volgen van zijn / haar hart en ging op hun eigen, tegen het advies van andere mensen. Wees avontuurlijk door te doen wat je wilt doen, niet wat andere mensen willen dat je doet.
 3. 3
  Unlock je innerlijke geweldig. De meest geweldige mensen zijn niet eens bewust van hun awesomeness. Ze zijn gewoon, zonder na te denken over het te veel. De awesomeness moet afkomstig zijn van een plaats in je. Je kunt nooit dwingen het uit.
  • Probeer niet te richten op "het zijn geweldig." In plaats daarvan concentreren op de dingen die je geweldig zal maken, zoals het ontwikkelen van een manier om bepaalde recyclebare materialen om te zetten in bio-diesel, of leren hoe te poolen met hockey pucks op ijs. Op die manier zullen de mensen worden overweldigd door uw awesomeness voordat ze de tijd hebben om het te vragen.
 4. 4
  Druk uw ontzagwekkende eigenschappen via stijl. Ontwikkelen van een stijl die volledig is je eigen. Niet na te bootsen van een stijl die je denkt dat is hip, maak je eigen stijl heup door te geloven volledig in het en nooit vragen wat andere mensen zeggen over het.
  • Misschien een merkrecht accessoire waarmee iedereen zal u herkennen, zodra ze het zien. Gebruiken, maar niet misbruiken. Afschudden alle kritiek die je kunt krijgen van andere mensen (ze zijn jaloers of onzeker, of beide) en draag het met vertrouwen tegemoet.
  • Soms is het hebben van geen stijl is zo veel van een verklaring. Sommige mensen echt niet schelen over mode, kleding of accessoires. Veel mensen vieren dat, omdat die mensen gewoonlijk opgenomen in andere dingen, zoals het gebruik van oesterkwekerijen om vuil water te filteren van de havens. (Very awesome.) Als je dit soort persoon, zijn comfortabel met je gebrek aan stijl. Oordeel niet over anderen voor meer tijd te besteden aan kleding. (Unawesome.)
 5. 5
  Heb een leuke persoonlijkheid. Realiseer je dat je persoonlijkheid zegt meer over jou als persoon die u ziet of het uiterlijk, hoewel deze belangrijk kunnen zijn. Worden leuke, begrip, vriendelijk, het geven, en charmante (zowel binnen als buiten). Mensen houden niet van een gemiddelde, egoïstisch, onvriendelijk, saai persoon.
  • Sommige eigenschappen die mensen over het algemeen denken als "awesome":
   • Toewijding / trouw. Je bent uiterst toegewijd aan wat je begint, en zijn trouw aan een storing.
   • Betrouwbaarheid. Je bent iemand die altijd op kan rekenen als mensen moet je, om welke reden.
   • Vriendelijkheid / vrijgevigheid. Je bent bereid om letterlijk geven het shirt van je rug als je kunt veroorloven om, en als dat betekent dat het iemand anders gelukkig zal maken.
   • Ambitie. Hoewel je doelen zijn verheven, zou je nooit stap over iemand om ze te verwezenlijken.
   • Perspectief. U kunt het bos zien aan de bomen, je weet dat de eenvoudige dingen in het leven - vrienden, familie, liefde, gezondheid - zijn al te vaak het meest over het hoofd gezien.
   • Principe. Je weet wat je gelooft, en je hebt goede redenen voor het houden van die overtuigingen.

Deel drie: inspirerende ontzag door het geven van

 1. 1
  Wees een rolmodel voor jongere kinderen. U kunt een rolmodel op zoveel verschillende manieren zijn. Beschouw dit, echter: als je besluit om te helpen kinderen, zorg ervoor dat je het doet om de juiste redenen. Het helpen van kinderen alleen maar omdat je wilt worden gezien als geweldig is een beetje als het gaan op een dieet, omdat je wilt dat mensen je wilt, niet omdat je gezond wilt zijn.
  • Vrijwilliger als een leraar. Leren kinderen hoe om te lezen, hoe de elementaire wiskunde, of hoe je waarde oefening uit te voeren. Vasthouden uw geduld en vergeet niet dat niet elk kind leert materiaal op dezelfde manier!
  • Wees een mentor aan een begaafd kind. Op dezelfde manier die je zou nodig hebben een mentor (zie hierboven), kinderen moeten mentoren, ook. Ze willen betrouwbare informatie over relaties, drugs, carrières, en het leven. U kunt dat bron van leiding voor een kind dat je een voorliefde te nemen te zijn.
  • Carve out tijd gewoon uit te hangen. Als je tevreden bent, zullen positief, verantwoordelijk en volwassen, kinderen gelukkig zijn gewoon om te hangen met je. Je zult niet veel geweldig te zijn in hun ogen te doen. Lenen ze een beetje van uw tijd en u kunt vinden dat gewoon opknoping uit kan worden veel plezier.
 2. 2
  Doe mee in de politiek. Hoe vaak moeten we klagen over politiek? De hele tijd. Hoe vaak moeten we iets aan te doen? Niet erg veel. Hardlopen voor het kantoor is een geweldige manier om een ​​verschil in uw gemeenschap te maken door het testen van uw politieke karbonades. Plus, wie kan zeggen dat ze eigenlijk liep voor kantoor? Dat is pretty awesome!
  • Als je jonger bent, denken over het krijgen van die betrokken zijn bij studentenoverheid. Het kan niet het bereik dat de gemeentelijke, provinciale of federale overheid heeft, maar het is net zo belangrijk om de mensen om je heen. U zult een heleboel meer over jezelf te leren hoe meer u deelneemt.
 3. 3
  Mensen helpen minder bevoorrecht dan jij. Er is geen wettelijke verantwoordelijkheid om charitatieve, maar er zou een morele verantwoordelijkheid. Als je door iemand werden geholpen op je levensreis, of als je gewoon geloven in het principe, denken vooruit betalen. Help de minder bevoordeelde hun weg vinden.
  • Krijg verbonden via uw plaatselijke kerk groep. Als u deel uitmaakt van een gemeenschap van gelovigen, vragen de leden van uw kerk als ze weten hoe je zou kunnen betrokken raken bij liefdadigheidswerk. Vaak zal uw kerk hebben programma's of informatie over hoe gewone mensen het beste kunnen helpen.
  • Overweeg het maken van een microkrediet. Een microkrediet is een kleine hoeveelheid geld (15€ bijvoorbeeld) dat je door middel van een kredietinstelling uit te lenen aan andere mensen. De mensen die de lening te krijgen zijn meestal van zeer arme landen, ze gebruiken het geld voor ziekenhuizen, scholen, generatoren, of gewoon om boerderij te bouwen. Nadat ze de lening hebben gebruikt, krijg je het geld terug. Het is een geweldige manier om een ​​verschil in de wereld te maken.
  • Doe willekeurige daden van vriendelijkheid. Houd de deur geopend voor een persoon moeite om de bus te maken, geef een dakloze de rest van je take-out lunch; vertel je collega hoeveel je hun harde werk waarderen. Deze kleine daden van vriendelijkheid nemen bijna geen energie of middelen aan te vullen, en het kan een enorme impact hebben.
 4. 4
  Doe mee met een oorzaak die je gelooft in. Waar geloof je in? Geloof je in de rechten van dieren? Doe mee met PETA of een soortgelijke organisatie. Gelooft u in de strijd tegen opwarming van de aarde? Doe mee met groene energie oplossingen. Geloof je in fundamentele financiële geletterdheid? Doe mee met guerrilla economie. Wat het ook is dat je gelooft in, ontzagwekkend het is alles over de wereld te tonen wat maakt je aankruisen.

Tips

 • Wees gewoon jezelf. Aanvankelijk mensen kunnen je kritiek, maar later zullen ze je waard kennen.
 • Vergeet niet, zullen sommige mensen zeggen dat ze je haten, maar zorg ervoor dat laat het je niet beïnvloeden, en ze kunnen zijn gewoon jaloers.
 • Awesomeness zal komen van binnen in je. Je waarschijnlijk niet weet dat het er is. Maar het is in iedereen, het is gewoon wachten tot je die deur te openen en geef het vrij.
 • Populair geworden. Het is zo makkelijk als je bent gewoon ontzettend leuk om mensen en de leiding nemen. Wees een leider, maar niet altijd controle over je omgeving te nemen.
 • U omwille van zijn, niet omwille van anderen zien. Met andere woorden, zijn geweldig want je wilt, niet omdat je voelt dat je moet lijken geweldig om anderen.

Waarschuwingen

 • Ga niet rond opscheppen over hoe geweldig je bent. Als je al geweldig genoeg is, zullen de mensen het zien.
 • Probeer niet om iemand die je niet bent, want terwijl je zou anderen bewondering te krijgen, zou je zelfrespect wat erger verliezen. Maar, kunt u beginnen met het doen van nieuwe dingen of veranderende interesses.
 • Heb domme dingen niet doen. Ontzagwekkend het hoeft niet te betekenen dat je iets gevaarlijks te doen.
 • Geef niet veel gratis dingen aan andere mensen, of anders zullen de mensen alleen maar denken dat je bent geweldig, omdat je ze spul. Niet waar awesomeness.