Wkanl

Hoe te koud zijn

Ben jij een van die mensen die zijn ook leuk? Heeft u lijken te krijgen je gevoelens constant pijn? Wil je een beetje af te koelen? Dan is dit het artikel voor je.

Stappen

Hoe te koud zijn. Geen mensen te begroeten.
Hoe te koud zijn. Geen mensen te begroeten.
 1. 1
  Niet glimlachen. Een glimlach is aangenaam en uitnodigend. Als iemand naar je glimlacht, en je hoeft niet antwoorden, dan is de kans groot dat het gewoon niet jouw dag. Of, zoals anderen zouden zeggen: "Wat een heks!". Het is voor u om de sfeer te creëren, dus waarom niet maken het een die is gespannen?
 2. 2
  Geen mensen te begroeten. Wat stelt een hoop mensen is uit iemand die niet eens hun "onbeduidend bestaan" doet erkennen.
 3. 3
  Negeer anderen gevoelens en emotionele reacties, als je in acht andere mensen met overstuur gevoelens, snuiven of huilen. Alleen denken en zorg over uzelf (Maar je zou kunnen suggereren, "Hey! Suck it up! Stifle dat?").
 4. 4
  Spreken in een gelijkmatige, rustige stem. Als u spreekt met iemand die geniet ruzie, ze zijn niet waardig van uw tijd. Koude mensen 'doen' uithalen, maar denk erover na.. wat meer is eng, als je breken mama's dierbaarste bezit en ze schreeuwt tegen je, of toen ze quiets en kijkt u recht in de ogen te zeggen, "Thomas Everest Finn..." in die echt soepel koud / rustige manier?
  Oke, zelfs koud mensen zeggen 'dank je wel' of 'u' zo nu en dan. De sleutel is te weten wanneer het te zeggen. Als iemand pakt iets wat je vallen, dank hen of het nu snel een nauwelijks merkbaar knikje, of een grunt.
 5. 5
  Negatief zijn. Het glas is altijd half leeg. Stel je voor je loopt op de stoep toen een auto riet door en sprays al dat vuil regenwater op je, wat zeg je? "Verdorie, mijn favoriete shirt." of 'Waarom ik?' Nee, het juiste antwoord is 'C': ofwel glare moorddadig of zegt het volgende: "Ik hoop dat je crasht en sterven.."
 6. 6
  Geven de koude schouder. Staren over iemands schouder is een geweldige techniek om iemand kwaad te maken. De lelijke persoon naast je raakt op je? Gewoon staren over hun schouder en negeer ze. Het ergste dat kan gebeuren is dat ze springen van een brug die is geen van uw bezorgdheid. Stille behandeling is ook effectief.
 7. 7
  Doe geen moeite om te helpen. Dus de dame in de straat zakt al haar boodschappen? Gewoon lopen recht door haar. Niemand wil te hebben om te helpen en dat is een feit. De kans is groot dat wanneer je oom je vraagt ​​om hem te helpen, het eerste wat je denkt is: "Verdorie, waarom moet ik helpen? '. Nou schat, als dat is het eerste wat die opduikt in je geest doe het dan. Niet tweede denk jezelf.
 8. 8
  Zo sarcastisch. Ja, kan sarcasme wreed en pijnlijk. Sommigen kunnen niet vangen aan om deze, maar als ze dat niet doen zijn ze een complete verspilling.
 9. 9
  Herhaal jezelf nooit. Als iemand die je niet hoort de eerste keer is het hun eigen schuld. Je moet niet om iets te herhalen voor iedereen.
 10. 10
  Onthoud de gouden regel. Behandel anderen zoals je zelf zou hebben. Nou, het is aan jou...
 11. 11
  Blijf altijd op wacht. Altijd op de hoogte van wat om je heen. Onderzoekt de kamer zorgvuldig maar snel. Weet je emoties niet te tonen, vooral als uw werk. Probeer het handhaven van het recht gebruikelijke gezicht. Logeren vrij is een van de beste technieken, maar de mensen om je heen kunnen denken uw afluisteren zo geconcentreerd te blijven en als iemand je belt. Houd hetzelfde gezicht en geen centimeter niet bewegen en negeer ze tot ze naar je toe komen.
 12. 12
  Voordeel van de twijfel? Nou, in mijn ervaring wat je denkt over mensen, en wat je weet over mensen zijn totaal verschillende dingen. Je zou denken dat iemand is mooi en lief, maar wat als je wist dat persoon was ooit in de gevangenis omdat hij een drugsverslaafde? Waarom zou je ze het voordeel van de twijfel te geven? De kans is groot dat ze degene die dat ontbrekende jas van jou gestolen.
 13. 13
  Als je merkt dat je denkt slechte dingen over iemand dan geen zorgen... Je bent een vreselijk persoon, who cares?
 14. 14
  Onderschat nooit de kracht van optimisme! Optimistische mensen altijd krijgen wat ze willen, toch? Verkeerd! De sleutel wordt meer ambitieuze, serieuze en manipulatieve dan de andere persoon. Als je het kunt dromen, kun je het bereiken!
 15. 15
  Waarom niet stap over mensen? Oke, je echt wilt dat de nieuwe baan promotie, maar het krijgen van het is moeilijker dan het eerst leek? Waarom niet stap over mensen? Een echte koude persoon zal niet de zorg over de gevoelens van de mensen die ze moeten stap over om ergens te komen. Dat is hoe moeder het deed, dat is hoe ik het doe, dat is hoe meer dan de helft van Europa doet het, en het is goed gewerkt pretty darn sinds!
 16. 16
  Oke je zou er goed aan doen om een offerte te leven, vindt 'nemen wat je kunt, geef niets terug. " is slechts een van de vele voorbeelden, maar mijn favoriet is.. "Een echte vriend steekt je aan de voorkant."
 17. 17
  Respect. Niemand heeft het recht om stap op je! Je moet gerespecteerd worden door velen, gevreesd door meer. (Oke, niet echt, maar probeer het. Het is leuk!)

Tips

 • Grijns, het is handelsmerk!
 • Heb een lachertje zijn, het is vervelend.
 • Verlaat alle moraal, maar houd je waardigheid en respect, hoewel beide zijn slechts illusies als je echt gaat om deze te volgen.

Waarschuwingen

 • Is niet voor gebruik op uw baas of andere mensen die je zorg voor. Niet als u wilt uw baan te behouden of zorg ervoor dat je mensen om je zorgen op je sterfbed.