Wkanl

Hoe maak je een moderne gentleman

Als het lijkt alsof ridderlijkheid is dood, zou je verkeerde in de veronderstelling dat dergelijke. Echter, vrouwen erkennen dat het steeds moeilijker en moeilijker om het soort man die al lange tijd aangeduid als "a gentleman 'vinden.

Mannen, laten we eerlijk zijn, dit artikel is voor jou. Als u nog niet onlangs scoorde een tweede datum - of ooit - is het misschien tijd om uw dateringstechniek opnieuw te evalueren. Er is geen behoefte om in het duister als het gaat om de juiste manier om vrouwen te behandelen. Steeds een moderne gentleman ligt op slechts een steenworp afstand.

Stappen

Hoe maak je een moderne gentleman. Complimenteer je date.
Hoe maak je een moderne gentleman. Complimenteer je date.
 1. 1
  Begrijp dat gelijkheid betekent niet dat het gooien van uw omgangsvormen en goede smaak uit het raam. De datering spel is nog steeds ongeveer boeiend elkaar, indrukwekkende elkaar, en het zijn op uw beste gedrag. Gedragen op een ungentlemanly manier zouden sommige lacht in het navertellen krijgen en het zou zelfs tijdelijk aantrekken van een vrouw die in de datum voor een leeuwerik, maar het zal niet krijg je een verbintenis op lange termijn en het zal zeker je niet winnen. Dapper het verklaren dat vrouwen gelijk zijn, zodat ze kunnen jolly goed betalen en opgemaakt met u als u bent is een kortzichtige benadering van dating. Het belang van zich overgeeft aan een beetje etiquette wanneer dateren zal worden afgelost door een dating ervaring die is attent, zorgzaam, en de meeste van alle, meer plezier omdat je date zal zeker onder de indruk van je manieren en wat vroeger aangeduid als "goede fokken ". Dus, het is tijd om goed te kleden, het plannen van een fatsoenlijke datum en poetsen van uw beschaafde manieren.
 2. 2
  Wees op tijd. Een heer houdt nooit zijn date te wachten, maar is punctueel en klaar om te gaan op het afgesproken uur. Zet je alarm als dat nodig is, en bedenk hoe lang het zal duren van te voren op uw bestemming aankomt.
  • Niet te laat zijn zonder een heel goed excuus en zeker om uit te leggen wat er is gebeurd met je houden. Ze kan niet lang te wachten, vooral als ze had eerdere ervaringen met typen niet-gentleman stond haar op.
 3. 3
  Complimenteer je date. Vrouwen als geruststelling als het gaat om hun uiterlijk. Een geweldige manier om een ​​positieve eerste indruk te maken is door het aanbieden van een compliment op je date's uiterlijk. Wees voorzichtig hoor. Met behulp van cliche pick-up lines en oubollig complimenten zou maken de meeste vrouwen sprint terug naar hun appartementen. Wees voorzichtig niet om over te komen als. Geen meisje houdt van geobjectiveerde voelen. Houd de complimenten licht en onschuldig.
  • Nooit je date. Een snelle manier om te garanderen dat u geen tweede date te krijgen is om je date te beledigen. Als je erkent dat je een persoon bent gevoelig voor kritiek, proberen in te houden op zelfs de geringste. Het maken van eventuele kritiek, hoe constructief je voelt dat het is, zal waarschijnlijk tegenkomen als een belediging die begint de neerwaartse spiraal van je date. Als je erkent dat je een sarcastische of humoristische persoon, wees voorzichtig niet om een ​​grap te ver nemen. Zelfs als je een grapje maakt, kan een vrouw je grapje op de verkeerde manier. Het beste is om iets dat lijkt op een belediging of een sarcastische toon helemaal te vermijden, en als het politiek incorrect, vluchtig, of, zeg het niet.
 4. 4
  Open deuren voor je date. Mannen, dit is ridderlijkheid 101. Bij het lopen uit van een deur, zorg ervoor dat u houdt de deur voor je date en laat haar eerst uit te lopen. Dit zal je date zich speciaal voelen en gerespecteerd. Er is geen noodzaak om dit te doen met de flamboyante gebaren alsof; doe het gewoon subtiel en doordacht.
  • Laat niet de deur dichtslaan op je date. Dit moet een gegeven. Bij het lopen de deur uit, het is onbeleefd eerst uit te lopen, zeker als dat betekent dat laten de deur dicht op je date. Om vrouwen, deze actie signalen. Mannen, als je bang bent van het kijken als je de zorg te veel, niet doen. Het is geen teken van zwakte om deuren te openen voor uw data, in feite, het is juist het tegenovergestelde.
 5. 5
  Help je date naar haar stoel voordat je gaat zitten. Dit lijkt misschien vreemd, want het gebeurt niet erg vaak deze dagen, maar door het uittrekken van de stoel voor je date, zodat ze kan onderaan eerst je date zitten, dit toont aan dat u de zorg over haar belangen voor uw eigen. Het is ook een zeer beschaafde gebaar aansprakelijk scoor je een grote overwinning in de omgangsvormen stakes.
  • Trek niet aan de stoel uit, zodat ze naar beneden valt. Vergeet niet hoe oud je bent, dit soort grap werkte niet in de zesde klas, en het zal zeker niet werken nu. Je date zal worden beschaamd of geschokt en als ze laat geen recht toen en daar, ze zal zeker niet blijven hangen voor een tweede date.
  • Als u het eten met anderen aan tafel, wacht tot iedereen zit en klaar om te eten alvorens te beginnen met eten. Een gentleman niet vastschroeven zijn diner.
 6. 6
  Stel vragen over je date. Wees een goede prater. Wees niet bang voor ongemakkelijke stilte, in plaats daarvan, houd het gesprek aan het rollen door komst voorbereid met genoeg dingen om over te praten. Je date zal gerespecteerd voelen als je naar wat ze te zeggen heeft en ze zullen onder de indruk als je het niet laten het gesprek vallen luisteren.
  • Speel niet met je eten, praten tijdens het kauwen, geeuwen, etc. Omdat het een moderne gentleman betekent rechtop zitten en zoek je date in de ogen als je praat met elkaar. Niet te veel tijd besteden kijken neer op je bord - uw aardappelpuree kan niet terug praten.
  • Niet pronken met zijn rijk of praten geringschattend over mensen die rijk zijn. Beide benaderingen tonen een totaal gebrek aan verfijning, waardoor de luisteraar te onaangenaam kronkelen, zich afvragend wat persoonlijke overname of revolutie u van plan bent de volgende. Als u bent rijk en je wilt dit duidelijk te maken, dragen kwaliteit kleding, maar niet opscheppen. Aan de andere kant, niemand moet rijk zijn aan goede smaak hebben, dus draag goed, schoon, en goed geperst kleding wat uw middelen.
  • Lees hoe om een ​​praatje te maken voor meer ideeën over het vinden van onderwerpen om over te praten.
 7. 7
  Wees bereid om te betalen voor u en de maaltijden je date's. Als ze biedt om te betalen, vriendelijk weigeren. Herinner haar dat je op een dag en het is jouw plezier om de te nemen wetsvoorstel. Er is veel verwarring over dit aspect van een datum, maar een gentleman is nooit verward, een gentleman krijgt gewoon op met het betalen.
  • Gebruik niet de list van het verlaten van uw portemonnee achter en verwacht uw datum te betalen. Zelfs als je niet "vergeten" uw portemonnee, verwacht niet dat je date te betalen voor haar eigen maaltijd. Toen de serveerster komt langs met de rekening, aarzel dan niet om het te grijpen. Bij het verlaten van het op de lijst te lang, zou je date zenuwachtig af of je gaat betalen.
 8. 8
  Bied je arm bij het ​​lopen met je date. Dit is een gentleman act en het is ook een gegarandeerd om je date te helpen als ze lopen op oneffen ondergrond in haar. Hoewel het een intieme daad, het is perfect aanvaardbaar voor een heer en betekent niets meer dan respectvol. Loopt altijd naast een vrouw die bij het lopen de trap af, niet achter haar.
  • Het is ook een goed idee om haar te helpen om op haar jas bij het verlaten van een gebouw tijdens de koudere weer.
  • Loopt altijd naast de weg op een langs de weg, op die manier als er een spatten van plassen, het zal je raken, niet haar.
 9. 9
  Laat je date weten hoeveel plezier je had en bieden een mogelijke tweede datum. Houd uw grenzen door zich beleefd en respectvol. Vrouwen niet graag het gevoel gedwongen in een nachtzoen of iets meer.
  • Probeer niet om eventuele bewegingen forceren, vooral als ze niet bereid lijkt. Behandel haar met respect. Het is een enorme afknapper als een man neemt zijn recht om in te gaan op zijn date.
  • Houden haar eer. Kus en vertel nooit.

Tips

 • Neem initiatief. Omdat het een gentleman betekent een leider. Vrouwen zijn niet onder de indruk van timide mannen die hen dwingen om alle beslissingen te nemen.
 • Laat je date praten over zichzelf, maar niet negeren! Vrouwen waarderen een goede luisteraar. Er is een goede kans dat ze zal verwachten dat je iets wat ze met u gedeeld later herinneren.
 • Regent het? Bied haar je paraplu voor onderdak.
 • Wees niet bang om belangstelling te tonen - slikken uw trots! Sommige mannen zijn bang om te veel belang bij een vrouw laten zien, omdat ze niet willen om over te komen als zwak. Dit is echt alleen maar dient om je kwaad te doen. Vrouwen willen weten dat je geïnteresseerd bent. Dus terwijl u niet hoeft te komen met een uitbundige 'Ik hou van je! " in het midden van je date, is er geen kwaad in het tonen van een weinig interesse.
 • Een man weet hoe om te gaan met een dame die huilt; lezen Hoe maak je een schreeuwende vrouw troosten voor meer informatie over wat te doen in deze lastige situatie.
 • Vermijd ziek spreken van familieleden. Dit belooft veel goeds slecht en een gentleman niet zijn persoonlijke problemen te bespreken op de eerste date.
 • Declaratieve uitspraken zijn intiemer dan vragen - nadenken over hoe je praat met vrienden te sluiten, bijvoorbeeld - en zo zijn een belangrijke tegenhanger van quizzen je date. Maar probeer om de uitspraken over iets meer dan jezelf.
 • Als ze rookt, licht haar sigaret. Dit kan een sierlijke, romantische toets van goedkeuring en acceptatie voor haar gewoonte te worden. Als u ook rookt, bieden haar een sigaret. Er is een hele reeks romantische douane rokers aandeel dat niet-rokers niet, makkelijk om ze te vinden in de jaren 1940 films. Niet alleen is dit romantische, het vaststelt dat jullie allebei op dezelfde pagina waar roken betreft.
 • Als je een tweede datum, respectvol. Excuses als je dwalen, zoals stoten in haar. Wees beleefd en zeggen: "neem me niet kwalijk", of "pardon" door middel van het begin of de afwikkeling van een verontschuldiging.
 • Als dineren met anderen, staan ​​telkens een dame de kamer binnenkomt. En nooit spreken met voedsel in je mond!

Waarschuwingen

 • Niet vloeken of grof spreken. Dit zegt simpelweg dat je gebrek aan respect voor anderen en het laat zien dat heb je niet de mogelijkheid om uw gevoelens, gedachten en meningen te articuleren met echte woorden.
 • Word niet boos of toon je humeur. Toont deze kant van jezelf zal je date running te sturen; die zou kunnen zien een toekomst met iemand die behoefte heeft aan kinderopvang, kalmeren, of het hebben van om altijd eerbiedige aan?
 • Heeft een luide lout niet; heren spreken met een kalme en zelfs toon en niet nodig hebben om hun stem te verheffen om gehoord te worden of opgevolgd.
 • Niet onderbreken. Vrouwen haten te worden onderbroken. En, het onderbreken van de regel moet worden uitgebreid naar iedereen die je in de voorkant van je date te spreken. Laat je date dat je bent een gentleman door anderen te laten eindigen hun gedachten voordat interjecting uw eigen.
 • Niet plukken je neus, krassen op je oor, poetsen je haar, of het uitvoeren van andere persoonlijke verzorgingsproducten gebaren in het openbaar, en vooral niet voor je date.
 • Vermijd staren, het is onbeleefd in het beste geval, onzedelijk in het slechtste geval.
 • Vermijd roken, tenzij ze nodigt u uit om dit te doen. Dit is een ding dat meneer van het verleden waarschijnlijk wel anders maar vandaag etiquette vereist aandacht van de veranderende waarden rond de juiste tijd en plaats voor puffend in een andere persoon het gezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Kwaliteitskleding