Wkanl

Hoe te warm

Er zijn veel verschillende manieren om iemand te omschrijven als aantrekkelijk: mooi, schitterend,,, en het onderwerp van dit artikel: hot. Natuurlijk zijn al deze adjectieven zijn in de ogen van de toeschouwer, maar in dit artikel zullen we gaan over een aantal van de functies die het vaakst geassocieerd met warm.

Stappen

Hoe te warm. Pronken met je lichaam.
Hoe te warm. Pronken met je lichaam.

Het verschil tussen warm en schattig

 1. 1
  Being "hot" heeft de connotatie van het zijn een volwassene die mensen hebben een instant seksuele aantrekkingskracht richting. Dit staat in tegenstelling tot wat zijn "". Meestal als iemand wordt beschouwd als schattig, ze zijn aantrekkelijk in meer van een jeugdige manier en minder van een seksuele manier. Dus als je wilt een hete vrouw te zijn, kun je je rondingen accentueren.

Scherp uw edge

 1. 1
  Om te kijken heet, moet je een beetje intrigerend en. Als mensen je zien, je wilt dat ze denken "ooooooh" in plaats van "awwwww."
  • Je moet een beetje van een rand hebben. Denk aan het verschil tussen een stereotiepe rockster en een stereotype leraar. Als beide goed uit, zou je waarschijnlijk denken aan de rockster zo heet, en de leraar als schattig. Beide zijn goed, maar als je wilt warm te worden beschouwd, subtiel of een zweem van opstandigheid helpt.
  • Er is een misvatting dat "hot" betekent "sexy". "Sexy" betekent aantrekkelijk in een meer volwassen, volwassen manier (waar je niet nodig om een ​​rand). Denk aan het verschil tussen een Megan Fox en Mariah Carey. Mariah Carey is volwassen en stijlvol (dat is waar ze krijgt haar sexiness uit), terwijl Megan Fox is gespannen, gedurfd, en verleidelijke (die meestal is wat maakt haar "hot").

Benadruk je fysieke attributen

 1. 1
  Pronken met je lichaam. Om seksueel aantrekkelijk te zijn, moet je comfortabel in je eigen huid en weet hoe je je beste kwaliteiten te benadrukken. Dat betekent niet dat je een veel huid laten zien, maar het zijn gewoon een beetje verleidelijk kan geen kwaad.
 2. 2
  Ga rechtop staan ​​en pronken met je bod, ongeacht welke vorm het is inch steek je borst en gooi je schouders naar achteren. Als je een vrouw bent, lopen als een diva en verleidelijk.
 3. 3
  Fit helpt, maar het is zeker geen vereiste. Er zijn tal van hete mensen die niet in de beste vorm, en er zijn veel mensen in grote vorm die niet warm. Echter, als je wilt een aantal wat meer aandacht van anderen toe te voegen, te werken om gewicht te verliezen als je te zwaar bent, of doe spieropbouwende oefeningen als je ondergewicht of echt mager bent. Raadpleeg een afspraak met de lokale sportschool om te zien welke machines / workout routines zijn het beste voor u.

Kijk scherp

 1. 1
  Wees hygiënisch. Dit betekent dat je tanden poetsen en flossen minstens twee keer per dag, het wassen van je gezicht te ontdoen van mee-eters of acne, was je haar om de andere dag (of wanneer, afhankelijk van je haartype), gebruik deodorant, trim je nagels, en ruiken fris. Als u wilt, probeer dan een lekker ruikende fragarance, of trakteer uzelf op een spa dag.
 2. 2
  Kijk door de manier waarop je je kleedt
  • Proberen modetrends kan u helpen om meer opgevallen.
  • Gebruik sieraden. Kijk voor mooie oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, armbanden, enz.
  • Draag geen gym kleding, sportschoenen, vrije ronde hals T-shirts, etc. Behalve degenen voor wanneer u uit te werken.
  • U kunt terloops zolang je lijkt alsof je moeite in de manier kleden.
 3. 3
  Probeer om je haar vast op de gelegenheid. Een paar grote stijlen omvatten straighten, curling, crimpling, een broodje, beachy golven, een fishtail vlecht, een paardenstaart of een rommelige knot.
 4. 4
  Als je een meisje bent, probeer een aantal make-up als je wilt. De sleutel is om het tot een minimum. Foundation, concealer, gezichtspoeder, oogschaduw, mascara, bronzer, blush, eyeliner en lipgloss / balsem is alles wat je nodig hebt. Make-up kan jongens die je hun aandacht wilt (zo onrealistisch als dit klinkt, iets "sexy" kan een boodschap te geven dat je smeken om aandacht, dus wees voorzichtig niet overboord te gaan met make-up) te vertellen.
 5. 5
  Kijk een beetje edgy. Als je een man bent, kunt u deze stap overslaan. Voor kleding, tanks, shorts, topjes gelaagdheid, yoga-leggings en jeans zijn slechts enkele ideeën. Als je jong bent, kunt u in de weg te krijgen met iets (zolang je niet belachelijk gemaakt voor het dragen van het) dragen. Denk aan Beyonce of wat The Saturdays droegen in hun videoclip "What About Us". Onthoud: schraal kleren echt niet je niet meer warm te maken.

Wees mature & koel

 1. 1
  Volwassen worden. Je kunt niet 'hot' als je mensen van een jong kind te herinneren door te klagen onophoudelijk, plukken gevechten met anderen, en anders handelen onvolwassen. Elegant verblijf in uw houding, presenteer je jezelf met een evenwicht te allen tijde, en wees beleefd tegen iedereen die je in contact komen met.
 2. 2
  Cool zijn. Ironisch genoeg, het zijn hete betekent cool zijn. Bijvoorbeeld, denk aan Brad Pitt. Hij wordt door velen (maar niet alle) vrouwen heet te zijn, want hij heeft een koele houding, is knap, en hij is niet altijd glimlachen of praten (dit betekent niet dat je niet kunt lachen of praten met anderen).
  • Hete mensen zeggen dingen die nodig zijn, geestig, of dingen die mensen zijn willen horen.
  • Tijdens angstaanjagende situaties, hete mensen te imponeren anderen door simpelweg niet flippen, anderen dat het niets / oke, en soms vastpakt vertellen.
  • Iemand die warm is meestal niet, of. Ze zijn rustig en. Zelfs als ze laag hebben of eigenlijk betekenen en hatelijke individuen (hotness is geen garantie van innerlijke schoonheid, tenslotte), ze komt nog weg met een sfeer van sereniteit.

Tips

 • Als je onder de knie zijn onschuldig en warm bij elkaar, het is de ultieme combo. Een mysterieuze, rebelse kant aan hun schijnbaar onschuldige en zachte huid en uitstraling.
 • Zoek heet kan betekenen accentuerende vrouwen rondingen, en voor mannen, een sterk lichaam. Voor mannen, kan een mooi pak doen de truc. Voor vrouw, sommige knie hoge laarzen of donkere lipstick. Niet te veel glam hoewel, eenvoudig, zwoel en subtiel is de sleutel.
 • Een belangrijk ingrediënt voor "hot" is genieten van jezelf en geniet van je eigen zintuigen, als je kijkt alsof je genieten van je lichaam, het is meer waarschijnlijk iemand zal denken dat hij of zij misschien ook!
 • Vergeet niet dat als je wilt om te verleiden, moet je kleden op een manier die u vertrouwd mee bent. Als dat betekent dat die min of meer huid dan je nu doen, doe het. Echter, zorg ervoor dat je past bij de gelegenheid zijn.
 • Met de mogelijkheid om te laten uw interesse weten dat je ze wilt, maar ook het spelen moeilijk te krijgen, is ook warm en houdt de persoon wachten, willen, aangelokt, en is ingeschakeld.
 • Kijk omhoog beroemdheden die worden beschouwd als "hot" in wat ze doen; Je zou leren en te stelen wat hij of zij doet om op te vallen en lijken aantrekkelijk.
 • Niet te hard proberen te kijken "hot" als het gewoon niet past, of voelen comfortabel aan u. Mensen kunnen aantrekkelijk zijn op verschillende manieren. Er is niets mis met het zijn leuke, of knap, enz. Stel je voor Audrey Hepburn, bijvoorbeeld, proberen te "hot" als Marilyn Monroe kijken - het zou gewoon niet werken!
 • Om een ​​of andere reden, het dragen van een zwarte col jurk, met lange mouwen, kan iemand mysterieus en warm als goed te maken.
 • Vergeet niet om te lachen en gelukkig te zijn.

Waarschuwingen

 • Voor jongens, kan proberen te hard te kijken heet je af komen als arrogant of ijdel. Het gaat meer om hoe je jezelf te voeren dan hoe je eruit ziet, hoeft dus niet te veel tijd doorbrengen in de voorkant van een spiegel.

Dingen die je nodig hebt

 • Make-up
 • Fatsoenlijke maar tegelijkertijd stijlvolle kleding
 • Chique accessoires
 • Groot paar schoenen
 • Hairspray