Wkanl

Hoe om te vertellen als je date is getrouwd

Dus je hebt eindelijk de man of vrouw van je dromen ontmoet: goed gesprek, goede tijden, goede... Grote Gosh! Plotseling zijn of haar echtgenoot belt u beschuldigt u van het proberen om hun huwelijk te vernietigen, en uw droomboot zeilen uit je leven, net als dat. Helaas, om een ​​of andere reden getrouwde mannen en vrouwen wel eens afdwalen, en als je niet oppast kun je verstrikt raken in een zeer slechte situatie en nooit zien aankomen. Hoe weet je of je liefde belang al in gebruik is?

Stappen

Hoe om te vertellen als je date is getrouwd. Niet betrokken raken bij mannen of vrouwen die je kent zijn getrouwd.
Hoe om te vertellen als je date is getrouwd. Niet betrokken raken bij mannen of vrouwen die je kent zijn getrouwd.
 1. 1
  Niet betrokken raken bij mannen of vrouwen die je kent zijn getrouwd. Dit zou duidelijk moeten zijn, maar er zijn allerlei manieren voor getrouwde mensen om hun situatie uit te leggen. Zo kan een man die je vertellen dat hij gescheiden van zijn vrouw, of een vrouw kan zeggen dat de echtscheiding is bijna definitief. Bijna telt niet. Nodigen deze mensen in je leven is als uitnodigend hartzeer-en mogelijk lichamelijk letsel.
 2. 2
  Vertrouw op je intuïtie. Als je een gevoel dat er iets mis is, niet negeren. Waar er rook is, is meestal vuur.
 3. 3
  Kijk voor duidelijke tekenen. OK, moet de trouwring duidelijk uw twijfels meteen. Ervan uitgaande dat de persoon is slim genoeg om zijn of haar ring opstijgen, hoewel, er kan nog een kleurtje lijn op de ringvinger. Hoe zit het met de foto's van die vrouw in zijn portemonnee of de foto van die man op haar bureau? Voor de hand liggende aanwijzingen moeten legitieme bezorgdheid te uiten, en je moet vragen over hen en misschien doen sommige onderzoekt.
 4. 4
  Overweeg of uw vergaderingen met de persoon zijn vreemd op geen enkele manier. Als de persoon zijn of haar telefoonnummer niet zal geven u, maar staat erop alleen op jou belt, dat zou een rood licht te zijn. Hetzelfde kan gezegd worden als ze alleen geef je hun mobiele telefoon of werknummer. Als uw vergaderingen moeten altijd vooraf te worden afgesproken en hebben strikte termijnen, dat is een ander slecht teken. Als je gaat, doe je altijd ergens ver weg te gaan (een andere stad of buurt, bijvoorbeeld), of is de persoon die altijd willen blijven? Dat moet een alarm. Heb je ooit zijn of haar huis gezien, of is de persoon altijd willen gaan naar uw huis? Weet je wel waar hij of zij woont? In een normale dating relatie, moet je niet over deze beperkingen, dus als je dat doet, is er waarschijnlijk iets mis.
 5. 5
  Kijk voor vreemde gedrag terwijl op data. Als mobiele telefoon rinkelt je date's in het restaurant en hij of zij heeft dringend uw tafel te vluchten om het te beantwoorden, kunt u in de verleiding af te vragen waarom. Geef toe aan die verleiding. Het zou een belangrijk werk gesprek te zijn, maar nogmaals, het kan zijn of haar echtgenoot te zijn, en de laatste mogelijkheid wordt steeds aannemelijk als het lijkt om keer op keer gebeuren. Je moet ook het vreemd vinden als hij of zij ziet iemand en probeert om ze te vermijden.
 6. 6
  Let op zijn of haar reactie als je praat over familie of relaties uit het verleden. Meestal zijn deze dingen komen in de loop van het gesprek, maar als je verdacht bent, wilt u misschien om ze tactvol brengen. Als de persoon lijkt ongemakkelijk praten over dergelijke onderwerpen, of als hun lichaamstaal aangeeft dat ze kunnen liegen, uw vermoedens kan worden gerechtvaardigd.
 7. 7
  Je date kan u vreemde of verdachte redenen om niet te willen gaan naar bepaalde plaatsen. Beschouw dit als een rode vlag, omdat ze kunnen worden vermeden deze gebieden, zodat ze niet worden gezien door iedereen die ze weten dat hun echtgenoot kon vertellen over wat er gaande is.
 8. 8
  Zorg ervoor dat u voldoet aan vrienden van de persoon. Op een gegeven moment, meestal vroeg, in een relatie, moet je waarschijnlijk gelegenheid hebben om een ​​aantal van de vrienden van de persoon te ontmoeten. Als je dat niet doet, kan hij of zij worden verstopt je van hen. Hetzelfde zou het geval zijn als u voldoet aan een of twee van de vrienden van de persoon, maar alleen die een of twee elke keer.
 9. 9
  Zorg ervoor dat u tevreden bent met de antwoorden op uw vragen. Als je de persoon over iets vreemd dat gebeurt vraagt, zorg ervoor dat u gelooft wat hij of zij zegt. Als je hebt aanhoudende twijfels, kan het tijd zijn om de relatie te beëindigen of op zijn minst om een ​​beetje onderzoek te doen. Vertellen van leugens is geen big deal voor iemand die bedriegt zijn of haar echtgenoot, dus wees niet verblind door de liefde te accepteren wat antwoord je krijgt.
 10. 10
  Rijden door zijn of haar huis of stoppen door onverwacht. Dit veronderstelt dat je weet waar de persoon woont, en het veronderstelt ook dat je gelooft dat je reden om achterdochtig te zijn. Meestal is een bezoek aan het huis zal je snel vertellen of de persoon gehuwd is.
 11. 11
  Doe wat speurwerk. Een eenvoudige internet zoeken naar de naam van de persoon kan zetten wat interessante informatie, zoals foto's van hem en zijn vrouw op een feestje of hun namen samen op een club lidmaatschap rooster. Als je wilt een beetje meer betrokken te krijgen, kunt u een openbare registers zoeken en kijken naar zaken als gezamenlijke eigenwoningbezit. Auto Een persoon kan u ook voorzien van enkele aanwijzingen. Heeft de inschrijving in het handschoenenkastje lijst twee namen, bijvoorbeeld, of iemand anders naam? Is hun lippenstift in de auto van je man?
 12. 12
  Huur een pro. Relaties worden gebouwd op vertrouwen, en het is moeilijk zelf betrouwbaar te blijven als je het huren van een prive-detective, maar als je echt antwoorden nodig kan de weg te gaan.

Tips

 • Niet te snel oordelen. Misschien zegt hij dat hij vroeg naar huis te gaan. Het is mogelijk dat hij gaat naar huis om zijn vrouw, maar het is ook mogelijk dat hij gewoon te vroeg in de ochtend te werken. Misschien heb je haar afluistert zeggen "I love you" naar een man aan de telefoon. Kon haar echtgenoot te zijn, maar het kan ook haar vader zijn. Wees niet bang om de persoon te vragen als er iets verdacht is, maar doe het tactvol. Als je nog steeds je twijfels, er naar kijken, maar als je de zorg over de persoon, niet alleen vanuit dat je weet wat er gaande is.
 • Als je het gevoel alsof er een onbalans in de relatie, net als u de zorg over het maken van dingen meer dan de ander werken doet, kan het zijn dat de andere persoon is veilig in zijn of haar huwelijk en wordt gebruikt je alleen voor de lol. Er zijn natuurlijk nog vele andere redenen waarom u zou kunnen voelen alsof je kwetsbaarder dan de persoon die je bent dating, maar het is iets om na te denken over. Je ook zou willen overwegen of u wilt dat soort relatie helemaal niet, ongeacht of de persoon gehuwd is of single.

Waarschuwingen

 • Dating iemand die getrouwd is zal vrijwel zeker leiden tot liefdesverdriet. Als u erachter te komen, maar de persoon die je vertelt dat hij of zij gaat naar zijn of haar echtgenoot te verlaten, in gedachten houden dat dit meestal niet gebeurt. Wat meer is, indien de echtgenoot niet uit te vinden, zal hij of zij waarschijnlijk heel boos, en je kunt niet voorspellen wat hij of zij zal doen.
 • Heel voorzichtig zijn, want in deze situatie, u bent degene die het meest waarschijnlijk om gekwetst.