Wkanl

Hoe te dansen op een school dans (voor mannen)

School Dansen kan echt echt leuk, hip en misschien wel voor vele romantische. Hoewel er geen beperkingen in wat je dansstijl moeten zijn maar een handvol effectieve bewegingen kan echt overtreffen de anderen, zo zorgvuldig te halen bij degene die je het meest comfortabel bij voelt.

Stappen

Hoe te dansen op een school dans (voor mannen). "Bump-en-grind 'is een leuke en enigszins seksuele dans. Gebruik deze dans in het midden van grote groepen.
Hoe te dansen op een school dans (voor mannen). "Bump-en-grind 'is een leuke en enigszins seksuele dans. Gebruik deze dans in het midden van grote groepen.
 1. 1
  "Bump-en-grind 'is een leuke en enigszins seksuele dans. Gebruik deze dans in het midden van grote groepen in de buurt van de luidsprekers, omdat, meestal, de DJ niet schelen. Echter, de meeste scholen niet toestaan. De beste tijd om deze dans te doen (als je je comfortabel voelt) is tijdens songs met snelle of erotische beats zoals nieuwe school hip-hop of up-tempo R & B. Crunk is de meest voorkomende genre van hip-hop worden met behulp van deze stijl van de dans, maar dit kan worden gebruikt voor Crunk & B en hip-hop soul. Als je vriendin (of gewoon een meisje dat je dansen met) lijkt niet het slijpen type, doe het niet! De meeste scholen mogen niet eens toestaan.
 2. 2
  "Headbangen" wordt meestal gedaan tijdens de zwaardere rocknummers. Dit houdt schudden van je hoofd heen en weer en kant-manieren. Het beste is om dit uit te voeren met een groep vrienden, je zal niet dom die kant op te kijken.
 3. 3
  "Break-Dancing" wordt meestal uitgevoerd tijdens de snelle nummers. Break-dancing is een zeer intense dans en vergt veel van het bovenlichaam kracht, behendigheid en vaardigheid. Het wordt gebruikt in min of meer de oude school rap songs, zoals die door Vanilla Ice en dergelijke omdat break dancing was een stijl van dans die in oude school hip-hop cultuur. Slijpen, popping en locking is meer eigentijds, club georiënteerde hip-hop. Probeer niet om een ​​gek te maken van jezelf wanneer het te doen, tenzij mensen beginnen om je heen zwemmen. En laten hem dan uit alles wat je hebt.
 4. 4
  "Freestyle" is gewoon freestyle. Je maakt de bewegingen en je beslissen wanneer ze te gebruiken. Dit kan onder meer arm, hoofd, torso, en beenbewegingen. Beenbewegingen, ook wel voetenwerk, kan erg indrukwekkend (mits goed uitgevoerd). Houd de bewegingen lage en eenvoudig, omdat je zou kunnen krijgen erg moe met explosieve bewegingen. Dit kan worden gebruikt voor alle muziekstijlen.
 5. 5
  "Moshing" wordt gebruikt in hardcore rock songs, screamo en heavy metal muziek. Het wordt in principe uitgevoerd door het aanpakken en vechten met elkaar, samen met andere hardcore dansen beweegt zoals radslagen en breakdance. Dit kan niet worden toegestaan ​​en is zeer gevaarlijk, dus doe mee met uw eigen risico.
 6. 6
  "Snap dance" - De snap dans is eigenlijk een dans die fundamentele knappen van de vingers gaat op de vrolijk en zwaaiend de heup links naar rechts op de downbeat. Deze veel gebruikt door kunstenaars als D4L en Dem Franchize Boyz en T-pijn. Deze stijl van de dans is niet zo populair.
 7. 7
  Techno of eurodance - Onlangs zijn er een heleboel techno en eurodance nummers op de hitlijsten geweest en je ze zou kunnen horen in een dans. Techno springen, disco stijl dansen, of gewoon wiebelen past deze stijl van muziek. Dit zal waarschijnlijk vervangen hip-hop en R & B.
 8. 8
  "Dances Group" - de hele dans, kan je een lied dat gechoreografeerde bewegingen en de hele groep doet het heeft hebben. Als je niet weet wat de bewegingen, proberen uit te zitten van die een of je eruit als een dwaas. Dansen groep zou onder andere The Chicken Dance, The Macerana, Cha Cha Slide, Crank Dat Soulja Boy, etc of sommige gewoon zou kunnen bestaan. Deze komen vaker voor bij formele dansen zoals de prom of bal.
 9. 9
  "Land" Landelijke stijl dansen kan dingen zoals swing dansen, twee-stepping, line dancing en vele anderen te betrekken.
 10. 10
  Langzaam dansen: Slow dansen is een zeer verfijnde dans, gebruikt, uiteraard, bij het ​​langzaam liefdesliedjes of R & B slow-jam. Als je danst met een meisje en een traag nummer komt op, moet je weten wat te doen, omdat ze zeker wil, en zal bijna altijd willen, als ze je leuk vindt. Voorzichtig, hoewel: sommige meisjes gewoon willen dansen. Oh, en zorg ervoor dat ze niet over een vriendje. Hoe dan ook, als ze wil vertragen dans, doe het, zelfs als je onhandig voelen. Plaats eerst je rechter hand op haar taille. Als je niet weet waar het middel zich bevindt, het is net boven de heupen. Ga NOOIT lager dan haar midden rug, of hoger dan dat, voor die kwestie. Ze zal haar linkerhand op uw rechterschouder, dan strek haar rechterarm naar haar kant. Interlock uw linkerhand de vingers met de hare. Nu ben je klaar. Zorg ervoor om te leiden, omdat de manier waarop een man danst zal leiden tot een meisje op een aanname over hem te maken, als ze dansen met hem voor de eerste keer of kent hem niet. Meisjes zijn afgestemd op niveaus van vertrouwen jongens 'toch, en dit is gewoon een andere maatregel van het. Vergeet niet om te leiden. Beweeg je voeten met de beat; rechter voet naar de zijkant, breng je linkervoet tot het, breng je rechtervoet naar voren, linker voet omhoog om deze, linker voet naar de zijkant, rechter voet er naar toe, rechtervoet terug, linkervoet terug naar de rechter voet. Gefeliciteerd, je bent waar je begon. U kunt een spin in daar, voor haar, niet u toevoegt. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van waar je moet leiden, omdat je jezelf zeggen: "Ze weet niet dat ik ga haar spinnen," en dan je aarzelt en verknoeien en maak compleet belachelijk jezelf door het afstappen van de beat. Als dit je vriendin je dansen met, dan kunt u de ruimte zelf dichter dan zes centimeter. Als ze kijkt ongemakkelijk als je dit doet, terug af wat. Als je danst met iemand die vrijgezel is, en je single bent, dan beginnen uit bij 6-9 centimeter, verder als je wilt. Als ze lacht, dat is een goed teken. Als ze zegt dat je goed dansen, dat is een nog betere teken. Als ze zegt dat soort dingen, vraag haar dan als ze wil weer dansen. Heb spontane en doe iets niet als haar vragen om je vriendin te zijn na de eerste dans of iets dergelijks. Oh, en nog een ding: niet ooit, ooit stap op haar voeten Kijk uit voor die, maar in haar ogen kijk als je eenmaal weet waar haar voeten zullen worden.. Als je niet comfortabel voelt tijdens een slow jam, neem een ​​plaspauze of om iets te drinken. Of als je te comfortabel, als je begrijpt wat ik bedoel, probeer haar niet laten voelen uw.. uh... opwinding. Ze zal het niet leuk. Probeer ook om te ontspannen met uw vrienden en chat een beetje of luister naar de prachtige muziek van de slow jam. Kijk niet naar de andere mensen dansen, omdat je misschien het gevoel buitengesloten, tenzij je niet schelen.

Tips

 • * Bij een traag nummer komt op, en je vriendin wil met je dansen, draaien niet haar neer! Je zou kunnen in gevaar van haar te verliezen aan jongens die zal accepteren!
 • Na langzame dansen met een meisje en je op het punt om weg te lopen, houd uw hand op haar heup voor een of 2 seconden, terwijl weglopen. Ervoor zorgen dat je haar een mooie oogopslag, ook
 • Zorg ervoor dat je danst leeftijd adequaat anders zou je conservatief of ronduit pervers kijken.
 • Wees niet bang of beschaamd om te dansen, zal u er meer domme staat daar gewoon wensen dat je kunt dansen. gewoon doen en gaan met de stroom
 • Niet te malen met een meisje, tenzij je weet hoe. Als je dat niet doet je misschien uitzien als een engerd aan anderen.
 • Ga met de stroom als je freestyle of een dans aan het doen bent. Het is een lage beat, verleidelijke hip-hop nummer, probeer wat vocht en coole moves. Als het een snelle beat lied, probeer dan met de nadruk op snelle voetenwerk.
 • Als je break-dancing, schakelt eerst een brede kring. U doet dit door te duwen mensen weer voorzichtig of het krijgen van een vriend naar kamer of iets te wissen. Doe de worm in een cirkel, zodat mensen zullen versteld staan ​​dat je kunt.
 • Houd de meisjes heupen tijdens bump-en-grind.
 • Als je het hebt, pronk met het. Tijdens een rap of een uptempo R & B nummer, voel je vrij om te gaan doen wat popping en locking of clownerie. Overdrijf het niet of krijg je moe.
 • Bij een gemengde school dans, als je een broer of vriend van de andere school, vraag hem om u een meisje dat bereid is om met je dansen zouden zijn te vinden.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om dans te breken als je nog nooit hebt gedaan. Experimenteren op je eigen tijd, maar niet beginnen over de dansvloer, dit is de makkelijkste manier om te kwetsen.
 • Knijp nooit kont je date tijdens een langzame dans, het is onbeleefd.. Wanneer is het een slow jam of dansen, probeer de persoon op de maag te houden. Niet op de borsten en niet op de kont.
 • Als u niet beschikt over een meisje met te dansen tijdens een langzame dans, laat de vloer en kom terug wanneer er een snel nummer of je eruit als een paria of wanhopig persoon.
 • Dansen hoe je wilt, je geen zorgen over het krijgen van schamen, je bent er om plezier te hebben, dus het hebben.
 • Dansen niet rond als een kip of maak een dwaas uit jezelf, vooral wanneer breakdance of moshing, tenzij je weet wat je doet.
 • Bump-en-grind kan je geschopt-out dus bewust van wie er om je heen.
 • Probeer nooit om te dansen met een meisje of een jongen die niet wil met je dansen, als ze niet comfortabel met het dansen met je dan weer uit en neem het niet te hard.