Wkanl

Hoe maak je een man om een schoolfeest te vragen

Als u op zoek bent naar een date voor het schoolfeest en zijn moe van het wachten op een man om u te vragen, maak je geen zorgen! Vraagt ​​een man om naar een school dans is een stuk makkelijker en minder pijnlijk dan u misschien denkt. Lees dit artikel om te leren hoe.

Stappen

Hoe maak je een man om een schoolfeest te vragen. Bepalen of hij al een datum.
Hoe maak je een man om een schoolfeest te vragen. Bepalen of hij al een datum.

Deel een: prepping zelf

 1. 1
  Bepalen of hij al een datum. Dit bespaart u veel tijd en moeite, en geeft je genoeg tijd om een ​​andere potentiële date indien nodig vinden.
  • Als u twijfelt, vraag dan een van zijn vrienden of iemand in zijn sociale kring. Proberen om dit uit voordat je hem uit.
  • Als hij een vriendin heeft, dan is hij waarschijnlijk gaat met haar.
 2. 2
  Denk na over wie je zou willen gaan met vooraf. In het geval dat uw eerste keuze is gemaakt, zal het hebben van back-ups zorgen ervoor dat je niet te lang zonder een datum om de dans.
 3. 3
  Zoek uit hoe je hem wilt vragen. Overweeg om hem in persoon of via de telefoon als je zijn nummer. Het is ook volstrekt aanvaardbaar voor hem te vragen via e-mail of Facebook-bericht als u niet wilt dat het face-to-face doen.

Deel twee: vraag hem uit

 1. 1
  Begin door hem te begroeten. Stuur hem een ​​vriendelijke tekst zeggen "He, hoe gaat het? ' Als je doet de vragen in persoon, dan benaderen hem en zeg hallo.
  • Zorg ervoor om te lachen en te handelen zelfverzekerd, zelfs als u bent zeer nerveus. De meeste jongens als meisjes die vertrouwen en hebben het gevoel van eigenwaarde. (Doe niet pompeus of eigenwijs, dat wel).
  • Draag iets dat maakt je aantrekkelijk voelen. Als u zich mooi aan de binnenkant, dan zal het laten zien aan de buitenkant.
 2. 2
  Brengen het onderwerp van de dans. Vraag hem of hij gaat, en als hij geen plannen heeft gemaakt.
  • Als hij al een andere datum, dan vraag hem niet om zijn huidige datum sloot om te gaan met je mee. Het is oneerlijk om het andere meisje, en zal over als wanhopig en ongevoelig komen.
 3. 3
  Vraag hem of hij zou willen gaan met je mee. Zorg ervoor dat u een glimlach en kijk hem in de ogen als je aan het doen bent de vragen in persoon.
  • Deel uw huidige plannen met hem, als je die hebt. Bijvoorbeeld, als u en uw vriendinnen een limousine gehuurd hebben, dan vertel hem. Dit zal hem helpen zijn beslissing, en hem laten zien dat je een leuke avond gepland.
 4. 4
  Handhaaf uw kalmte, ongeacht zijn antwoord. Als hij ja zegt, dan zeg hem dat je kijkt uit naar het, maar niet naar beneden springen en schreeuwen, je wilt niet om hem te betreuren zijn beslissing! Als hij nee zegt, dan is genadig hem te vertellen dat er geen harde gevoelens, en verder gaan.
 5. 5
  Maak de juiste plannen als hij zegt ja. Beslis wie zal oppakken wie, waar u zult ontmoeten, en welke kleur jurk je draagt ​​als het een formele dans, zodat hij kan bepalen welke kleur te dragen.

Tips

 • Vermijd vragen hem voor een groep andere mensen. Het zal wat ongemakkelijk voor beide partijen te maken, vooral als zijn antwoord is nee.
 • Voor de beste resultaten, vraagt ​​een jongen die je denkt in je geïnteresseerd of wie je vrienden zijn met zou kunnen zijn. Wees niet bang om te vragen je geliefde, hoor!