Wkanl

Hoe plezier te hebben als je thuis alleen bent

Wat de reden ook mag zijn, soms kan je merken dat je nog thuis op uw eigen met niets om u bezig te houden. Hier zijn een paar stappen die u kunt volgen als je jezelf in die situatie.

Stappen

Hoe plezier te hebben als je thuis alleen bent. Vergrendelen van de deuren bij u thuis.
Hoe plezier te hebben als je thuis alleen bent. Vergrendelen van de deuren bij u thuis.
 1. 1
  Vergrendelen van de deuren bij u thuis. Als je bent alleen thuis, kun je gezien worden als vrij kwetsbaar dus zorg ervoor dat u de deuren sluiten om jezelf veilig te houden. Dit geldt ook voor elke Windows-of ingangen dat iedereen in het huis kan leiden!
 2. 2
  Verzamel wat eten. Eten kan helpen om u bezig te houden, vooral als je iets simpels als tv kijken doen.
  • Enkele ideeën voor snacks zijn zoutjes, chips, crackers, marshmallows, mini-pizza's of broodjes.
 3. 3
  Plan uit enkele goede tv-programma's of films te kijken. Surf een paar kanalen om goede shows vinden of te plannen uit films van tevoren dat u kunt kijken thuis.
 4. 4
  Bereid een "comfortabele zone". Verzamelen kussens en dekbedden in een stapel en gewoon ontspannen en relaxen. Brengen ook de computer, mobiele telefoon, of iets anders wilt u misschien deze comfortabele zone opperste maken. U kunt dit ook combineren met andere maatregelen, zoals het lezen van een boek of het kijken naar tv.
 5. 5
  Het opzetten van de tafel! Maken het allemaal mooi en netjes. Hebben dan een lekker diner! Nodig vrienden en familieleden ook!
 6. 6
  Luister naar wat muziek. Dit is een goed moment om het te luid zetten en echt genieten. Gewoon niet turn it up zo luid dat de buren het kunnen horen, omdat ze zullen vrijwel zeker klagen als ze genoegen moeten nemen met het te veel.
 7. 7
  Ga op het internet en spelen een aantal leuke computerspelletjes.
 8. 8
  Lees iets nieuws. Pak dat boek waar u geweest sterven om te lezen voor maanden en krijg het over met.
 9. 9
  Krijg je huiswerk gedaan. Het is misschien niet interessant of boeiend, maar als je het over met nu, zul je genoeg tijd om meer interessante dingen later doen. Plus, als je deze in te schakelen in het begin, je zou wat extra krediet te krijgen!
 10. 10
  Gebruik de computer. Neem de tijd om te surfen op het net en kijken naar sites die u geïnteresseerd bent Probeer te kijken op YouTube of zelfs Google voor een aantal interessante dingen te doen zijn.
 11. 11
  Besluiten om behulpzaam te zijn. Denk aan wat er gedaan moet worden om het huis, en verras uw familie met uw hulpvaardigheid. Vegen de kast, sorteren van de handdoeken, schoon uit de kattenbak, zet het speelgoed uit de buurt, of misschien zelfs het organiseren van uw lade.
 12. 12
  Niet te vervelen. Het beste ding over het alleen zijn is plezier. Doe een ambacht, bereiden lunch of diner, een vriend bellen. Verspil deze vrije tijd die u nu hebt!
 13. 13
  Wat zou er gebeuren als je niet over een veiligheids-kit in geval van een brand of aardbeving? Maak een! Pak voedsel, maar dan veranderen ze elke keer en een tijdje, omdat ze slecht zullen gaan. Ook pleisters, doekjes, kleding, sokken, deken, enz.
 14. 14
  Gaan winkelen. Zoek uit welke winkels of attracties liggen op loopafstand. Als je niet veilig voelt je huis te verlaten door jezelf, heb een vriend met je meegaan. Maar zorg ervoor dat je ouders zijn prima met je naar buiten gaat. Zo niet, kijk maar eens door je garderobe en zien wat kleren die je kunt mixen en matchen om nieuwe outfits te creëren!
 15. 15
  Terwijl je niets anders te doen, kon je naar dat item dat u hebt verloren voor weken! Je hebt veel tijd in je handen!
 16. 16
  Maak een lijst van dingen die je zou willen als je een miljoen dollar.
 17. 17
  Meisjes, misschien is de praktijk van uw make-up of dansen op je favoriete liedje!
 18. 18
  Ga op facebook en spam je vrienden
 19. 19
  Zoeken up woedestrippagina.
 20. 20
  Kijk naar een voorwerp voor zo lang als je kunt - Doet dat je de tijd om na te denken een aantal dingen te doen zal geven.
 21. 21
  Percentage passanten Het is leuk om te kijken uit het raam en tarief mensen die lopen langs je huis door hun haar, kleding, schoenen en andere accessoires. Zie je die man met de grote zwarte hoed en trenchcoat? 5 sterren! Hoe zit het met de vrouwen in de jurk met de make-up? Eh... 3 sterren.
 22. 22
  Zingen karaoke! Je kunt echt hard zingen als je wilt!
 23. 23
  Laat je ouders dat je verantwoordelijk bent voor je eigen kunnen en ze kunnen alleen laten thuis blijven vaker! De meer betrouwbare je bent, hoe meer privileges zullen ze schenken u!

Tips

 • Soms is de computer / tv is saai, dus proberen om nieuwe sites te bezoeken en een film kijken in plaats daarvan.
 • Als je je verveelt, kun je gemakkelijk over-eten, omdat je voelt dat je niets beters te doen dan snack. Als je begint te voelen jezelf aangetrokken tot de bijkeuken opnieuw, schenk jezelf een glas water. Als je nog steeds honger na, pak een kleine, gezonde snack (mueslireep, appel, yoghurt) in plaats van chips of candy.Give zelf ten minste een half uur. Als je nog steeds honger, fix jezelf een kleine maaltijd, zoals macaroni en kaas, of die overgebleven pizza van gisteravond.
 • Sta op en oefenen! Tot in bed of zittend in een stoel de hele dag is uiterst saai. Ga naar buiten in je achtertuin en rond te rennen, touwtje springen, of zwemmen in uw zwembad (als je die hebt en het mooi weer is). Of, binnen blijven en, met veel ruimte om je heen, doe wat cardio, pilates of yoga. Onderzoek wat nieuwe danspasjes te proberen, of zoek een work-out routine.
 • Je kon in de omgeving naar het huis van een vriend, maar je ouders bellen en zorg ervoor dat ze met dat fijn!
 • Zorg ervoor dat ze weten waar je naartoe gaat of wat je doet. Geef ze altijd nummer van je vriend in het geval je mobiele telefoon sterft, hoeft u geen dienst hebt, of het breekt. Houd altijd uw ouders geïnformeerd.
 • Gebruik de oven niet zonder het krijgen van toestemming van je ouders.
 • Het gooien van een partij kan worden rommelig. Doe niets zonder toestemming van je ouders of een drive om uw huis schoon te houden.

Waarschuwingen

 • Eet niet zo veel eten je ziek!
 • Doen de deur voor vreemden niet te beantwoorden.
 • NIET afbranden van het huis.
 • Doe niets zonder toestemming van je ouders.
 • Heeft alles wat je niet zou doen als je ouders er niet waren te doen. Dit kan onder meer een groot feest, spelen met vuur enz.
 • Houd een raam open in het huis om te horen of te zien vreemden voordat ze aan uw deur.
 • Heb je geen jongens langskomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Dekens, kussens, iets dat maakt je comfortabel.
 • Junk food, chocolade, ijs, frisdrank, popcorn.... enz. Don 't eten te veel hoor!
 • A computer.
 • Een kom voor al uw snacks.
 • Tijdschriften.
 • Een TV / laptop om films te kijken op.
 • Games.
 • Films.
 • Voedsel.
 • Telefoon (Om te bellen of voor noodgevallen).