Wkanl

Hoe te handelen bij je eerste schoolfeest

Het bijwonen van een eerste schoolfeest kan spannend en zenuwslopend zijn op hetzelfde moment. Niet wetende wat te dragen, hoe te handelen, of het zijn bezorgd dat je niet weet hoe te dansen zijn een aantal gemeenschappelijke zorgen, maar met de hulp van dit artikel, zult u weten hoe zich te gedragen, terwijl op de dans.

Stappen

Hoe te handelen bij je eerste schoolfeest. Wees op uw hoede van anderen.
Hoe te handelen bij je eerste schoolfeest. Wees op uw hoede van anderen.
 1. 1
  Dansen met je vrienden, vooral voor snelle nummers. Toen de dans, gaan dansen met je vrienden! Meestal groepen vrienden dansen in een cirkel, naar binnen of naar de DJ.
 2. 2
  Wees op uw hoede van anderen. Dansen in een gekke manier alleen als anderen hetzelfde doen, anders kom je kijken gek. Als u wilt gek dansen, erop vertrouwen over en toegeven dat je bent te dansen als een gek. Gek dansen kan soms besmettelijk indien het wordt gedaan met vertrouwen tegemoet.
 3. 3
  Verwacht niet te dansen met het meisje / jongen die je wilt op snelle nummers. Realiseer je dat het bijna onmogelijk is om te dansen met een man op de snelle nummers, maar soms is het moediger jongens / meisjes zullen duiken in en dans. Als de persoon in kwestie is dating iemand, niet te dichtbij komen. Als ze niet aan het daten bent iemand, duiken in!
 4. 4
  Dansen niet op een seksuele manier. Niet "grind", " dirty dance ", of" buitenissige dans ", tenzij u zich gerust dansen als dat. Als u bent een van de weinige malen, zullen de mensen je een weirdo bellen of worden onprettig dat, en u niet wilt dat. Ook als er begeleiders / docenten / volwassenen toezicht op de dans en je danst in een 'seksuele' manier, je zou kunnen krijgen getrapt van de dans. Bespaart dat soort dansen voor de club als u een volwassene.
 5. 5
  Begrijp dat het beste deel van de dans is net daar te zijn. Veel plezier, relaxen, kletsen en te gek. Stok met uw vrienden en genieten. Veel plezier!

Tips

 • Als u wordt gevraagd om te dansen met iemand die je niet wilt dansen met, gewoon zeggen "Nee, dank je." Wees beleefd en niet gedoe erover met je vrienden.
 • Je hoeft niet te vertragen-dansen met iemand als je niet wilt. Als u wilt vertragen-dans en de persoon zegt nee, gewoon zeggen "Okay. Veel plezier!" En dans je weg terug naar je vrienden., lachen en dansen uit de nervositeit.
 • Vergeet niet, je gaat niet "fout" te dansen. Kansen zijn, niemand gaat kijken naar je, omdat: A) ze niet schelen, ze gewoon plezier, of B) ze zijn zo bezorgd over hun eigen dansstijl dat ze geen aandacht. Als u wilt om zich te mengen in, proberen te imiteren wat anderen doen. Zo niet, gek.
 • Je hoeft niet elke dans bij te wonen. Als je niet van dansen (sommige scholen hebben behoorlijk zwak zijn) ga je gewoon naar de groten zoals prom en thuiskomst en doe iets leuks met je vrienden op de avonden van de anderen.
 • U bent bij een dans om plezier te hebben. Als je geen plezier, vertrekken. Er is geen reden om iets wat je niet wilt doen.
 • Controleer altijd met uw vrienden voordat de dans te zien wat ze dragen, je wilt niet te worden aangekleed of te casual.
 • Als je dansen met iemand, veel plezier! Ze zou denken dat je niet hebben van een goede tijd als ze zien dat een verveelde blik op je gezicht.

Waarschuwingen

 • Niet dwingen niemand met je dansen, ze zullen als ze dat willen.
 • Sommige mensen haten om te dansen en zal niet dansen met iedereen, voel me niet slecht als je afgewezen.